27 / 04 / 2024

Pana Yatırım denge holding

Pana Yatırım denge holding

Pana Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Raci Şaşmaz, bugün düzenlenen basın toplantısında, sermaye piyasalarına giriş süreçlerini ve ekonomik stratejilerini anlattı.

Yatırımcılar konut yatırımından uzaklaştı! Arsa yatırımı bir çıkış yolu olarak görülüyor...

Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık şirketi Türkiye genelinde 2023 yılına ilişkin konut ve arsa satışına yönelik bir araştırma yaptı. Araştırmalarına göre 2023 yılının en gözde yatırım aracı arsa oldu.

Denge Yatırım Holding'e idari para cezası!

Denge Yatırım Holding'de senarist ve yapımcı Tayyar Raci Şaşmaz'ın hisse satışının ardından yükümlülüklerin yerine getirilmemesi sebebi ile payları satın alan Mustafa Uğur Bayraktar'a idari para cezası verildi.

Yatırım harcamalarında faizlerin düşmesi ile artış bekleniyor!

TL değer kazandı, cari denge iyileşti, finansal türbülans hasarsız atlatıldı. Bu olumlu işaretlerle güven endeksleri artışa geçti. Ekonomide ihtiyatlı iyimserlik dönemi yaşandığına dikkat çeken ekonomistler, döviz kurunun istikrar kazanması ve faizlerde düşüş meydana gelmesi halinde yatırım harcamal

Denge Yatırım Holding, Pana Proje hisselerini 75 milyon TL'ye sattı!

Denge Yatırım Holding, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) şirketin finansal duran varlık satışı ve ayrılma hakkı hakkında açıklama yaptı.

Pana Yatırım Holding sermaye piyasalarına girdi!

Pana Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Raci Şaşmaz, bugün düzenlenen basın toplantısında, sermaye piyasalarına giriş süreçlerini ve ekonomik stratejilerini anlattı.

Pana Yatırım Holding basın toplantısı 20 Ekim'de!

İnşaat, enerji ve medya grubu olarak farklı sektörlerde faaliyet gösteren Pana Yatırım Holding, kısa ve uzun vadede ekonomik stratejilerini paylaşacağı basın toplantısı düzenliyor. 

Denge Yatırım'dan pay alım bildirisi!

Denge Yatırım Holding bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Denge Yatırım pay alım bildirisini yayınladı.

Denge Yatırım pay geri alımı bildirisini yayınladı!

Denge Yatırım Holding bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Denge Yatırım pay geri alımı bildirisini yayınladı.

MGO Yapı Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

MGO Yapı Yatırım Anonim Şirketi 1 milyon 680 bin TL sermaye ile Murat Denge, Gül Denge ve Özcan Dervişoğlu ortaklığında kuruldu.

Denge Gayrimenkul, yatırım uzmanlığı danışmanlığı veriyor!

Denge Gayrimenkul Yatırım ağırlıklı olarak Beylikdüzü bölgesinde faaliyetlerini sürdürmektedir ayrıca kişiye özel gayrimenkul yatırım uzmanlığı danışmanlığı vermektedir.

Denge Yatırım Holding A.Ş işlem özetini yayınladı!

Yatırım Finansman Değerler A.Ş bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamaya göre Denge Yatırım Holding A.Ş le ilgili piyasa yapıcılığı kapsamında yapılan işlemlerin özetini yayınladı...

Denge Yatırım, Finansman Menkul Değerler ile çalışmaya devam edecek!

Denge Yatırım Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Denge YatırımHolding A.Ş., Finansman Menkul Değerler ile çalışmaya devam edecek.

Denge Yatırım'ın 14 Mayıs Olağan Genel Kurul Toplantısı tescillendi!

Denge Yatırım Holding bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada 7 Mayıs 2014 Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın tescillendiğini bildirdi. Denge Yatırım Holding tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor.

Pana Yatırım denge holding Haberi

Pana Yatırım denge holding

Pana Yatırım Holding, bugün Swissotel'de düzenlediği basın toplantısında, sermaye piyasalarına giriş süreçlerini ve ekonomik stratejilerini anlattı. Toplantıya Pana Holding Yönetim Kurulu Üyesi Maruf Dindar, Al Bawakir Group CEO'su Mahmoud Noureldin, Pana Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Raci Şaşmaz, Pana Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mahir Şaşmaz ve Denge Holding Yönetim Kurulu Başkanı Recep Keydal katıldı. 

Kurtlar Vadisi dizinin senaristliği ve yapımcılığını üstlenen, son zamanlarda ise adından Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle söz ettiren Raci Şaşmaz Katarlı ortağı Al Bawakir Group ile Denge Holding’in yüzde 48’ini 55.4 milyon TL bedelle satın aldı.

Raci Şaşmaz

Bugün Swissotel'de gerçekleştirilen toplantıda sermaye piyasalarına giriş süreçlerini ve ekonomik stratejilerini anlatan Raci Şaşmaz, "Gayrimenkule ve medyaya yatırım yapmaya devam edeceğiz. İnsanların her alanda yatırım yapabileceği; bir başka deyişle, medya sektörünü geliştirirken,...