27 / 04 / 2024

pana yatırım sermaye piyasaları

pana yatırım sermaye piyasaları

Pana Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Raci Şaşmaz, bugün düzenlenen basın toplantısında, sermaye piyasalarına giriş süreçlerini ve ekonomik stratejilerini anlattı.

Yabancı sermaye Türkiye’ye doğrudan yatırım için neyi bekliyor?

Ekonomi yönetimi ortodoks politikalara geçerken, Türkiye’ye yabancı sermaye akımı da hızlandı. Ancak yabancılar daha fazla yatırım yapmak için geleneksel politikalarda istikrarın devam etmesini ve daha sıkı para politikasına geçişi görmek istiyor.

Deniz GYO, Deniz Yatırım'dan sermaye avansı alacak!

Deniz GYO'nun ana sermayedarı Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş.'den sermaye avansı niteliğinde, nakit sermaye avansları alınmasına, söz konusu tutarların şirket sermaye avansı hesabına aktarılmasına karar verildi.

Berat Albayrak: Türkiye ekonomisi bir dönüm noktasında, yeni bir sermaye yatırım dalgası ufukta belirdi!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Türkiye ekonomisinin bir dönüm noktasında olduğunu söyleyerek "Yeni bir sermaye yatırım dalgası ufukta belirdi" ifadelerini kullandı.

Gayrimenkul Yatırım Fonları’nda ayni sermaye imkanı!

Resmi Gazete’de yayımlanan SPK Tebliği ile Gayrimenkul Yatırım Fonları nakdi nakdi sermaye ile kurulabileceği gibi katılımcıların kendi mülkiyetinde olan gayrimenkullerin ayni sermaye şeklinde konulması ile de kurulabilecek. 

Pana Yatırım Holding sermaye piyasalarına girdi!

Pana Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Raci Şaşmaz, bugün düzenlenen basın toplantısında, sermaye piyasalarına giriş süreçlerini ve ekonomik stratejilerini anlattı.

Pana Yatırım Holding basın toplantısı 20 Ekim'de!

İnşaat, enerji ve medya grubu olarak farklı sektörlerde faaliyet gösteren Pana Yatırım Holding, kısa ve uzun vadede ekonomik stratejilerini paylaşacağı basın toplantısı düzenliyor. 

İBB'nin gayrimenkul yatırım ortaklığına 3.5 milyar liralık sermaye!

Gayrimenkul yatırım şirketi İmar A.Ş’yi, gayrimenkul yatırım ortaklığına çeviren AKP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi, resmen müteahhit oldu. Osmanlı Arşivleri binasının da aralarında bulunduğu 3.5 milyar liralık 12 mülk GYO’ya sermaye yapıldı.

Gedik Yatırım sermaye artırımı hak kullanımını yayınladı!

Gedik Yatırım Holding, sermaye artırımı hak kullanımını Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı. İşte Gedik Yatırım Holding A.Ş. açıklaması...

Türkiye'ye Asya'dan doğrudan yatırım sermaye girişi yüzde 115 arttı!

Türkiye'ye, AB kaynaklı uluslararası doğrudan yatırım sermaye girişi bu yılın 5 ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 47,5 azalırken, Asya ülkelerinden gelen uluslararası doğrudan yatırım sermaye girişi yüzde 115 arttı.

Türkiye'de elektrik, gaz ve su sektörüne yatırım 2 kat arttı!

Doğusunda önemli enerji kaynakları bulunan ve bunların batıdaki tüketici ülkelere ulaşmasında enerji koridoru oluşturan Türkiye'ye, elektrik, gaz ve su sektöründe son yıllarda önemli miktarda uluslararası doğrudan yatırım sermaye girişi gerçekleştirildi.

PANA Yapı ve Selimoğlu Group'tan Fikirtepe'ye 150 milyon dolarlık yatırım!

PANA Yapı ve Selimoğlu Group ortaklığı kentsel dönüşüm kapsamındaki Fikirtepe 'de bir dizi proje gerçekleştirmek için kolları sıvadı. Fikirtepe' ye 150 milyon TL'lik yatırım yapılacak...

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım A.Ş. 8,5 milyon liralık sermaye artırımı gerçekleştirdi!

Gayrimenkul projelerini hayata geçirebilmek için kurulmuş bir yatırım şirketi olan Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım A.Ş. (KUYAŞ), iç kaynaklarından ortaklarına bedelsiz hisse dağıtarak, sermaye artırımı gerçekleştirdi...

Necati Şaşmaz Pana Film ile Kıbrıs'ta turizm yatırım şirketi kurdu!

KKTC'de yapmak istediği otel yatırımını tamamlayamayan Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz, Pana Film ekibiyle bir turizm yatırım şirketi kurdu. Şaşmaz, yeni kurulan şirketin yüzde 21 hisselerine sahip...

pana yatırım sermaye piyasaları Haberi

pana yatırım sermaye piyasaları

Pana Yatırım Holding, bugün Swissotel'de düzenlediği basın toplantısında, sermaye piyasalarına giriş süreçlerini ve ekonomik stratejilerini anlattı. Toplantıya Pana Holding Yönetim Kurulu Üyesi Maruf Dindar, Al Bawakir Group CEO'su Mahmoud Noureldin, Pana Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Raci Şaşmaz, Pana Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mahir Şaşmaz ve Denge Holding Yönetim Kurulu Başkanı Recep Keydal katıldı. 

Kurtlar Vadisi dizinin senaristliği ve yapımcılığını üstlenen, son zamanlarda ise adından Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle söz ettiren Raci Şaşmaz Katarlı ortağı Al Bawakir Group ile Denge Holding’in yüzde 48’ini 55.4 milyon TL bedelle satın aldı.

Raci Şaşmaz

Bugün Swissotel'de gerçekleştirilen toplantıda sermaye piyasalarına giriş süreçlerini ve ekonomik stratejilerini anlatan Raci Şaşmaz, "Gayrimenkule ve medyaya yatırım yapmaya devam edeceğiz. İnsanların her alanda yatırım yapabileceği; bir başka deyişle, medya sektörünü geliştirirken,...