18 / 05 / 2024

Pancar OSB tesis

Pancar OSB tesis

İzmir'in merkezine en yakın sanayi bölgelerinden biri olan Pancar Organize Sanayi Bölgesi'nde inşaatı süren 40 yeni tesis ile yüzlerce kişiye istihdam olanağı sağlanacak...

TMSF, Bank Asya'nın İzmir Torbalı Pancar OSB'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin İzmir Torbalı Pancar OSB'de yer alan alan gayrimenkulünü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 25 milyon TL olarak belirlendi.

OSB'de TOKİ modeli sanayiye can suyu olur!

Kınık Karma Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Üyesi Enver Olgunsoy, yeni kurulacak OSB'lerde tesis inşaatlarının TOKİ tarafından yapılmasının sanayi için can suyu olacağına dikkat çekti.

TK Sera, Ankara Polatlı 2. OSB'de tesis inşaatına başladı!

Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz "Ankara Polatlı 2. OSB'de, 37 bin metrekare arazi üzerinde, 5 bin metrekare kapalı alan olarak soğan depolama ve işleme tesisi inşaatına başladık" diye konuştu.

Kayseri Mimarsinan OSB'de 3.4 milyon TL'ye icradan satılık tesis!

Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Mimarsinan Mahallesi, Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan tesis vasıflı gayrimenkul 3 milyon 485 bin 190 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir Pancar OSB'de yeni fabrikalar yükseliyor!

Bütün parselleri sahiplendirilen İzmir'deki az sayıdaki OSB'den birisi konumunda yer alan Pancar Organize Sanayi Bölgesi'nde, yatırımcıdan gelen taleple birlikte, ikinci etabın yapımına başlandı.

Kayapa Islah OSB'ye 25 yeni tesis inşa ediliyor!

2014 yılının son aylarında ‘Islah OSB statüsü kazanarak Bursa''da ilk Islah OSB olan Kayapa Islah OSB, süreçle birlikte modern sanayi inşaatlarıyla donanıyor.

Turkuaz Baskı Çözümleri'nden Menemen Plastik OSB'ye fabika!

Turkuaz Baskı Çözümleri Genel Müdürü Ramazan Koçyiğit, "Menemen Plastik OSB'de aldığımız 10 bin metrekare alana kuracağımız yeni tesis için proje çalışmalarını bitirdik. İki ay içinde inşaata başlayacağız. " dedi.

Yiğitler Barajı'nın yapım çalışmaları onaylandı!

EBSO'nun meclis toplantısında konuşan Yorgancılar, Ankara'daki istişareler sonucunda, Yiğitler Barajı'nin yapımı için onay çıktığını ve Pancar OSB'nin Aydın otoyoluna bağlanacağını müjdeledi.

Kemalpaşa OSB'de tesis sayısı 950'ye çıkacak!

Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'nde parselasyon planı çalışmaları tamamlanınca tesis sayısı 950'ye çıkacak, istihdamda artış sağlanacak.

Ankara OSB arıtma tesisi Ağustos'ta açılacak!

Ankara Arıtma tesisi yakın tarihte çevre izni alınarak Ağustos 2015'te arıtma tesisinin resmi açılışının yapılması planlanmaktadır. Tesis sayesinde Trabzon OSB'de sanayi ve evsel atık sorunu tümden ortadan kalkacak.

Demirtaş OSB, ileri arıtma için 4 pilot tesis kurdu!

Buhar ve Elektrik Üretim Tesisi ÇED Raporu onaylanan Demirtaş OSB, ileri arıtma teknolojisiyle projede kullanılacak suyu geri kazanacak. 2016’da devreye alınacak tesis için 4 uluslararası firma bölgede pilot tesis kurdu.

Pancar OSB üçüncü etap ile büyüyecek!

İZMİR’in merkezine en yakın sanayi bölgelerinden olma özelliğine sahip Pancar Organize Sanayi Bölgesi'nde inşaatı süren 40 yeni tesis ile yüzlerce kişiye istihdam olanağı sağlayacak.

Pancar OSB'de 40 tesisin inşaatı sürüyor!

Pancar OSB, inşaatı süren 40 yeni tesis ile yüzlerce kişiye istihdam olanağı sağlayacak. OSB, bütün parselleri sahiplendirilmiş İzmir'deki az sayıdaki OSB 'den biri olarak görülüyor.

Pancar OSB tesis Haberi

Pancar OSB tesis

İzmir'in merkezine en yakın sanayi bölgelerinden biri olan Pancar Organize Sanayi Bölgesi'nde inşaatı süren 40 yeni tesis ile yüzlerce kişiye istihdam olanağı sağlanacak. Pancar OSB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şairoğlu, gereken malzeme ve ekipmanların tamamının satın alındığını ve iki sene içinde altyapıyı bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.


40 yeni tesis

Geçen yıl bölgeye dahil edilen 355 bin metrekarelik ikinci kısımda altyapı inşaatının halen sürdüğünü belirten Şairoğlu, birinci etapta üretimlerin başladığını söyledi. Halen 20 fabrikanın çalıştığı bölgede 10 fabrikanın faaliyete geçeceğini belirten Şairoğlu, "40 tesisin inşaatı sürüyor. Buradaki 70 parselde ve ikinci etaptaki bölgede de firmalar tesislerini kurmaya başlayacak. Bölgeye en çok makine ve yedek parça firmaları ilgi gösterdi. Bunun yanında ambalaj sektörü, ağaç ve ahşap sanayi, deri, madeni yapı elemanları, gıda, demir-çelik, döküm,...