18 / 05 / 2024

Panora GYO ortaklık yapısı

Panora GYO ortaklık yapısı

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A. Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada ortaklık yapısını açıkladı. Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ortaklık yapısı haberimizin içinde yer alıyor....

İş GYO Kadıköy arsasının değeri belli oldu! 

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kadıköy Otel projesi arsasının değeri belli oldu. Peki İş GYO Kadıköy arsasının değeri ne kadar oldu? İşte açıklanan o rakam...

Panora GYO'nun ilk 6 aylık hasılat değeri açıklandı!

Panora GYO, 1 Ocak 2022 ile 30 Haziran 2022 dönemine ait sorumluluk beyanını, faaliyet raporunu ve finansal raporlarını yayınladı. Peki Panora GYO ilk 6 ayda ne kadar hasılat elde etti? 

Panora GYO'dan 2021'de 62.2 milyon TL'lik hasılat!

Panora GYO tarafından yayınlanan faaliyet raporuna göre, şirket, 31 Aralık 2021'de sona eren hesap döneminde 62 milyon 182 bin 163 TL hasılat elde etti. 

Panora GYO 2021'de 2 milyon TL'lik kira sözleşmesi düzenledi!

Panora GYO tarafından yıllık toplam kira geliri yaklaşık 1 milyon 983 bin TL olan ve 2021 yılı için farklı tarihlerde düzenlenen kira sözleşmeleri, Funda Pastanesi, Utopian, Maiame, Dyson, Nespresso, Kısmet By Milka, Altınbaş, Fakir şeklinde açıklandı.

Osman Tokur, Panora GYO'dan istifa etti!

Panora GYO ve bağlı ortaklığı Panora İşletmecilik ve Ticaret A.Ş.'de Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapan Osman Tokur görevinden istifa etti.

Panora GYO'dan kiracılarına yüzde 15 pandemi iskontosu!

Panora GYO 2021 yılı Kasım ayı pandemi dönemi için geçerli olmak üzere; kiracılarının aylık veya aylık asgari kira bedellerine yüzde 15'e varan muhtelif oranlarda pandemi iskontosu uygulayacak. 

Panora GYO'dan kiracılarına yüzde 15 indirim!

Panora GYO eczane, banka vb. hizmet veren işletmeler hariç, mağaza ve kiosk alanı kiracılarına Ekim 2021 için yüzde 29'luk iskontoların sürdürülmesine, aylık veya aylık asgari kira bedellerine yüzde 15 pandemi iskontosu uygulanmasına karar verdi.

Panora GYO 2021'in ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Panora GYO'nun 1 Ocak 2021 - 30 Haziran 2021 tarihlerini kapsayan 2021 yılı 6 aylık sorumluluk beyanı, faaliyet raporu ve finansal raporu yayınlandı. 

Panora GYO kiracılarına yüzde 50 iskonto uygulayacak!

Panora GYO'nun bünyesinde yer alan kiracılarına aylık veya aylık asgari kira bedellerine yüzde 15'den yüzde 50'ye varan muhtelif oranlarda ilave pandemi iskontosu uygulanmasına karar verildi.

Panora GYO kira bedellerinde yüzde 50 ilave iskonto uygulayacak!

Panora GYO, Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği 37. maddesi uyarınca kiracılarına Mayıs ayı içerisinde kira desteği vereceklerini açıkladı.

Panora GYO'dan kira bedellerine yüzde 80 ilave pandemi iskontosu!

Panora GYO, kiralama koşul ve sektörler dikkate alınarak kiracı bazında yapılan değerlemeyle, aylık veya aylık asgari kira bedellerine yüzde 80'e varan muhtelif oranlarda ilave pandemi iskontosu uygulanmasına,  karar verdi. 

Yusuf Dağcan, Panora GYO bağımsız yönetim kurulu üye adayı oldu!

Panora GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak aday olan Şenol Alparslan'ın adaylıktan çekilmesi, Yusuf Dağcan'nın bağımsız yönetim kurulu üyeliğine adaylığı nedeni ile çağrı dökümanları güncellendi. 

Panora GYO 2020 yılı faaliyet raporu!

Panora GYO, 1 Ocak 2020 – 31 Aralık 2020 tarihlerini kapsayan faaliyet dönemi için hazırlanan finansal raporunu, faaliyet raporunu ve sorumluluk beyanını yayınladı. 

Panora GYO ortaklık yapısı Haberi

Panora GYO ortaklık yapısı


  Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ortaklık yapısı için