29 / 04 / 2024

Panorama Evleri daire seçenekleri

Panorama Evleri daire seçenekleri

Ulu İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Osman Ulu,"Başarımız tesadüf değildir ve iddialıyız. Konut alanın da bir Türkiye markası olacağız. Bölgede Panorama Evleri 2 'yi hayata geçiriyoruz. 31 Aralık 2018 tarihinde tamamlanacak projeden 20 dairenin satışını gerçekleştik.'' dedi.

İstanbul Panorama Evleri güncel fiyatları!

İstanbul Panorama Evleri güncel fiyatları daire tiplerine ve farklılıklarına göre değişiklik gösteriyor. Nakit indirim avantajı, bankasız ödeme planı sunulan projede firma bünyesinde 60 ay faizsiz  ödeme imkanı sağlanıyor. 

İstanbul Panorama Evleri satış ofisi!

İstanbul Panorama Evleri satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İstanbul'da Bağcılar-Güngören ve Esenler’in kesiştiği noktada yükselen projede 498 daire ve 19 bağımsız ticari ünite mevcut.

İstanbul Panorama Evleri ödeme koşulları!

İstanbul Panorama Evleri ödeme koşulları haberimizde yer alıyor. Pearl İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 498 daire ve 19 bağımsız ticari üniteden oluşuyor. 

İstanbul Panorama Evleri'nde 60 ay 0 faiz fırsatı!

Pearl İnşaat tarafından hayata geçirilen İstanbul Panorama Evleri'nde 60 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Projede daire fiyatları 382 bin TL'den başlıyor..

İstanbul Panorama Evleri kampanya 2018!

498 daire ile 19 ticari birimden meydana gelen İstanbul Panorama Evleri'nde satışlar devam ediyor. İşte İstanbul Panorama Evleri kampanya 2018 bilgileri..

İstanbul Panorama Evleri Bağcılar daire fiyatları!

İstanbul Panorama Evleri Bağcılar daire fiyatları 340 bin TL'den başlıyor. Proje üç blok olarak Pearl İnşaat imzasıyla yükseliyor...

İstanbul Panorama Evleri'nde 340 bin TL'ye 1+1! Yeni Proje!

Pearl İnşaat imzasıyla hayata geçirilen İstanbul Panorama Evleri 3 blok şeklinde yükseliyor. Proje 498 adet daire ve 19 adet ticari birimden meydana geliyor. İstanbul Panorama Evleri fiyatları 340 bin TL'den başlıyor.

Esenyurt Gümüş Panorama Evleri ödeme koşulları!

Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim avantajı sunulan Gümüş Panorama projesi 991 daire, 34 ticari birim, 33 cadde mağazası, 30 dükkanlı bedestenden meydana geliyor. İşte Esenyurt Gümüş Panorama Evleri ödeme koşulları...

Göl Panorama Evleri daire fiyatları 2017!

Göl Panorama Evleri daire fiyatları 410 bin TL'den başlayarak değişiyor. Göl Panorama Evleri'nde daireler bu yıl Nisan ayında teslim ediliyor...

Avcılar Göl Panorama Evleri güncel fiyat 2017!

BeMa İnşaat tarafından inşa edilen Göl Panorama Evleri projesinde toplamda 1.431 daire ve 40 dükkan bulunuyor. Avcılar Göl Panorama Evleri güncel fiyat 2017...

Göl Panorama Evleri imar planı değişikliği askıda!

Emlak Konut Göl Panorama Evleri projesinde Danıştay 6. Daire Başkanlığı tarafından verilen yürütmeyi durdurma kararına karşılık projenin uygulama ve nazım imar planında gerekli değişiklikler yapıldı...

Yeşilpınar Hisar Panorama Evleri satılık!

Yeşilpınar Hisar Panorama Evleri satılık daire fiyatları 265 bin liradan başlıyor. 160 konutluk Hisar Panorama Evleri projesinde teslimler Mart 2017 yılında yapılıyor...

Hisar Panorama Evleri satılık daire!

Hisar Panorama Evleri satılık daire tipleri 1+1'den 3+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. Banka kredisiyle vade fırsatı sunan proje İstanbul Eyüp Yeşilpınar'da inşa ediliyor.

Panorama Evleri daire seçenekleri Haberi

Panorama Evleri daire seçenekleri

Antalya'nın inşaat sektörünün büyüyen markalarından Ulu inşaat, "Panorama Evleri" konut projesi ile konut tanımlamasını projeleriyle değiştirecek uygulamaya imza atıyor. Sektörde tarım, turizm, inşaat gibi alanlarda yatırımlarıyla dikkat çeken Ulu Grup, Mersin'in Gülnar- Ortaburun turizm merkezinde hizmete açtığı Ulu Resort Hotel ile de başarılarına bir halka daha ekledi. Ulu inşaat, 2016 yılında temelini attığı konut projesi Panorama Evleri ile Masadağı'nda, inşaat alanındaki başarısını bir kez daha gözler önüne serecek.


Panorama Evleri ile Masadağı'na değer katmayı planlayan Ulu inşaat, bu pıojesi ile mülk sahiplerinin her ay kira öder gibi aidat ödemesinin de önüne geçerek Antalya ve Türkiye'nin ilk aidatsız sitesini de oluşturmuş olacak. 14 bin 149 metrekarelik bir alan üzerine kurulan projede. 10 blok üzerinde 152 daire yer alıyor. 


'MASADAĞI'NDA YENİ PROJEYE BAŞLADIK' 


En...