23 / 07 / 2024

Panorama GYO anlaşmalı firmaları

Panorama GYO anlaşmalı firmaları

Panorama Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan yazılı açıklamaya göre, Panorama GYO denetim şirketini seçti.

Rusya'da ipotekli konut almak için yapılan anlaşmalı evlilikler rekor kırdı!

Rusya Noterler Odası, pandeminin gölgesinde geçen 2020'de anlaşmalı evlilik yapanların sayısının bir önceki yıla kıyasla yüzde 26 arttığını belirtti. Ülkede en çok ipotekle konut almayı planlayan çiftler anlaşmalı evlilik yapıyor.

Manzara Adalar'da yüzde 20 indirim ve yüzde 0,79 faiz oranı!

İş GYO tarafından Kartal'da yükselen Manzara Adalar'da peşin ödemede yüzde 20 indirim ve anlaşmalı bankalardan yüzde 0,79 faiz oranı fırsatı sunuluyor..

Mal paylaşım davası ne zaman açılabilir?

Posta yazarı Tamer Heper, okuyucusunun '3 yıl önce anlaşmalı boşandım. Eski eşim daha sonra bir gerekçe göstererek veya göstermeyerek yeniden mal paylaşım davası açabilir mi? Boşandıktan sonra bu davayı hak edemeyeceği bir süre var mı?' sorusunu yanıtladı.

Ziraat Bankası firma katkı paylı 0.98 konut kredisi kampanyası!

Ziraat Bankası konut sektörü ile gerçekleştirdiği işbirliği kapsamında anlaşmalı konutlarda yüzde 0.98 konut kredisi faiz oranı kullandırmaya devam ediyor. Projede ne kadar konut var? Firma katkı paylı konut kredisi özellikleri nedir?

Yılmaz Erdoğan’a 4 milyonluk tadilat faturası!

Belçim Bilgin ile Yılmaz Erdoğan çifti 2006'da başlayan evliliklerini geçen aralık ayında tek celsede anlaşmalı olarak bitirmişti. Oyuncunun tadilat masraflarının 4 milyon TL'ye ulaştığı ve ve faturayı da Yılmaz Erdoğan'ın ortağı olduğu şirketin ödediği ortaya çıktı.

Türkiye Finans'tan yüzde 0.99 faizli konut kredisi kampanyası!

30 Haziran'a kadar devam edecek kampanya kapsamında Türkiye Finans, anlaşmalı toplu konut projelerinden ev almak için başvuruda bulunan müşterilerine 120 aya kadar yüzde 0,99 kar oranı ile konut finansmanı sunuyor.

Bankalardan kira ve emlak geliri vergi ödemesine ücretsiz taksit!

Bankalar kira gelir ve emlak vergilerinin ilk taksitlerini ödemeye hazırlanan müşterilerine ücretsiz iki ya da üç taksit imkanı sunuyor. Mükellefler taksitin yanı sıra anlaşmalı markalarda indirim de kazanıyor...

5 banka Denizli'de konut kredisi faizlerini yüzde 0.98’e çekti!

Denizli Ticaret Odası, (DTO) üyesi olan 205 inşaat firması ile 5 banka arasında köprü kurdu. Denizli’de anlaşmalı bankalar yüzde 0.98 faiz oranı ile konut kredisi kullandıracak...

Hittown'da 0,98 vade farkıyla son daireler!

Vatandaşın ev sahibi olması adına Ziraat Bankası’nın konut kredisi faizlerinde yaptığı indirim açıklamasının ardından; Hityapı’nın Hittown Projesi de bankanın anlaşmalı konut projeleri arasında yerini aldı. 

Garanti Mortgage'dan Aliağa'da uygun faizli kredi imkanı!

Garanti Mortgage, İzmir'in Aliağa ilçesinde anlaşmalı firmalardan konut alacak müşterilere uygun faiz oranlarıyla kredi sağlayacak..

İstanbul Havalimanı çalışanları için 15 bin konutluk proje!

İstanbul Havalimanı yakınına 150 binden fazla çalışan için konut üretimesi amacıyla THY ve Emlak GYO anlaşma imzaladı. Anlaşma kapsamında 15 bin konutluk bir proje yapılmasına karar verildi.

VakıfBank konut kredisi kampanyaları 2019!

VakıfBank konut kredisi ürünleri kapsamında anlaşmalı konut projelerinde yüzde 0.98 faiz oranlarıyla konut kredisi kullandırdığı gibi anlaşma olmayan konutlar için de kampanyalı konut kredisi dahilinde yüzde 1.79 faiz oranları ile konut kredisi kullandırıyor...

Kuveyt Türk konut kredi faiz oranı 2019!

Kuveyt Türk Bankası konut finansmanı seçenekleri ile anlaşmalı konutlarda yüzde 0.98 faiz oranı kullandırırken anlaşma olmayan konut projeleri için ise yüzde 1.89’dan başlayan faiz oranları ile konut kredisi kullandırıyor...

Panorama GYO anlaşmalı firmaları Haberi

Panorama GYO anlaşmalı firmaları

Panorama GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin  01.01.2015 - 31.12.2015 hesap dönemine ait yıllık mali tablolarının Sermaye Piyasası Mevzuatı'na tabi bağımsız dış denetiminin yaptırılması hususunda DELOITTE mensubu DRT Bağımsız Denetim ve SMM A.Ş. ile  bir yıl süreyle Bağımsız Dış Denetim  Sözleşmesi imzalanması hususunun SPK SERİ X/22 tebliği, üçüncü kısım, madde 6 gereği Genel Kurul'un onayına  sunulmasına karar...