07 / 05 / 2024

Panorama Life yüzde 10 indirim

Panorama Life yüzde 10 indirim

KILIÇOĞLU Group'un çatısı altındaki Senatör Gayrimenkul'ün imzasını taşıyan Panorama Life'tan konut sahibi olmak isteyenlere peşin alımlarda yüzde 10 indirim sunuluyor. Projede fiyatlar ise 260 bin TL'den başlıyor...

Mesa Panorama'da yüzde 25 peşinat ve 0 faiz avantajı!

Mesa imzalı ile yükselen Mesa Panorama Maltepe yüzde 25 peşinat ve 0 faiz avantajı sunuluyor. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinin yer aldığı projede KDV oranı da yüzde 1 olarak açıklandı.

Mesa Panorama Maltepe'de 36 ay vade ve yüzde 0 faiz!

Mesa’nın, Mesa Panorama Maltepe projesinde 36 ay vade ve yüzde 0 faiz avantajı sunuluyor. Mesa Panorama'da ayrıca KDV oranı da yüzde 1 olarak açıklandı.

Elite Life FSM'de yüzde 40 peşinatla! 18 ay sonra teslim!

Elite Life FSM projesinden yüzde 40 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Teslimleri 18 ay sonra yapılacak proje 2 blok olarak yükseliyor. 

Forward Life yüzde 50 peşin 24 ay vade avantajı ile satışta! Yeni proje!

Forward Life, Fuar Yapı tarafından İstanbul’un kalbi Kağıthane’de yükseliyor. Forward Life'ta yüzde 50 peşin ödemelerde 24 ay vade imkanı sunuluyor. Peki Forward Life'ta daire fiyatları ne kadar? 

Polat Life 2, yüzde 35 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Nap Yapı İnşaat tarafından Kocaeli ili Kandıra ilçesi Kefken Mahallesi'nde yükselen Polat Life 2, yüzde 35 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje, işte detaylar...

Natura Göksu yüzde 50 peşin kalanı 16 ay vade fırsatıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Natura Göksu, Ankara Batıkent’te Göksu Parkı'nın hemen karşısında Fırat Life Style imzasıyla yükseliyor. Projede yüzde 50 peşin kalanı 16 vade fırsatıyla satışa sunuluyor.

Natura Ovacık yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Natura Ovacık, Forum Ankara’ya yakın konum konumda yükseliyor. Fırat Life Style ve Ata Yıldız tarafından hayata geçirilen Natura Ovacık yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatıyla satışta. İşte Natura Ovacık ile ilgili detaylar...

Siltaş Panorama'da yaza özel yüzde 20 indirimle ev sahibi olma fırsatı!

Siltaş Panorama projesinde 30 Ağustos'a kadar geçerli olacak şekilde yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Siltaş Panorama'da konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Siltaş Panorama ve Comfort'ta yüzde 25 indirim, yüzde 40 peşinat ve 18 ay vade fırsatı!

Siltaş Yapı, Panorama ve Comfort projelerine özel yaz kampanyası başlattı.  Siltaş Panorama ve Comfort projelerinde yüzde 25 indirim, yüzde 40 peşinat ve 18 ay vade fırsatı sunuluyor.

Mesa Panorama'da 15 Haziran'a kadar geçerli 120 ay yüzde 1,89 faiz kampanyası!

Mesa Panorama'da 15 Haziran'a kadar geçerli 120 ay yüzde 1,89 faiz kampanyası sunuluyor. Satış sürecinin devam ettiği proje Adalar manzarasıyla dikkat çekiyor.

Çeşme Invictus Life'ta yüzde 50 peşinatla vade fırsatı! Invictus İnşaat'tan Çeşme'ye 138 konutluk yeni proje!

Çeşme Invictus Life'ta yüzde 50 peşinatla vade fırsatı sağlanıyor. Invictus İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede toplam 138 konut bulunuyor.

Mesa Panorama Maltepe’de yüzde 1,42 faizle 120 ay vade!

Adalar manzarasıyla dikkat çeken Mesa Panorama Maltepe'de yüzde 1,42 faiz oranıyla 120 ay vade imkanı sağlanıyor. Peki Mesa Panorama projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Mesa Panorama Maltepe'de yüzde 1.42 faizle 120 ay vade fırsatı! 

Adalar manzarasıyla dikkatleri çeken Mesa Panorama Maltepe'de yüzde 1.42 faizle 120 ay vade fırsatı sunuluyor. Peki Mesa Panorama Maltepe'de konut fiyatları ne kadar? İşte merak edilen ayrıntılar...

Panorama Life yüzde 10 indirim Haberi

Panorama Life yüzde 10 indirim

KILIÇOĞLU Group'un çatısı altındaki Senatör Gayrimenkul'ün imzasını taşıyan Panorama Life'tan konut sahibi olmak isteyenlere peşin alımlarda yüzde 10 indirim sunuluyor. 'Bavulunu Kap Gel' sloganı ve dayalı döşeli daire konsepti sunan Panorama Life vatandaşların ve yatırımcıların yanı sıra sinema, futbol ve dizi yıldızlarına da ev sahipliği yapacak. 

Projeden daire satın alanlar arasında Aydan Şener'den Tatar Ramazan rolündeki Bülent İnal'a, Murat Akın'dan Orhan Şam'a, Yasin Öztekin'den futbolcu Serkan Kırıntılı ve Serkan Balcı'ya kadar ünlü isimler yer alıyor. 50 milyon TL yatırımla hayata geçmeye hazırlanan Sanyer'deki Panorama Life, 6 bloktan meydana geliyor. 18 ayda tamamlanacak projede konutlar tamamen mobilyalı ve beyaz eşyalı olarak teslim edilecek. Projede fiyatlar ise 260 bin TL'den başlıyor.


Star...