28 / 04 / 2024

Panorama MTÖ inşaat

Panorama MTÖ inşaat

Panorama MTÖ Grup İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tuğay Kaymaz, Özcan Yılmaz, Mustafa Yılmaz ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 21 Haziran'da Kadıköy, Merdivenköy Mahallesi'nde kuruldu.

Mazaia Panorama Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mazaia Panorama Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 8 milyon TL sermaye bedeli ile Naseemullah Abdulkayum tarafından kuruldu.

Ömt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ömt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Uzun tarafından kuruldu.

Adıyaman Panorama ve Arkeoloji Müzesi'nin inşaatı mecliste!

Adıyaman Panorama ve Arkeoloji Müzesi inşaatının başlama tarihi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman Panorama ve Arkeoloji Müzesi'nin inşaatı TBMM gündeminde!

Adıyaman Panorama ve Arkeoloji Müzesi'nin inşaatının ne zaman biteceği ve bölgedeki tarihi eserler için Bakanlık tarafından yapılan çalışmalar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Panorama DB İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Panorama DB İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Dural Çırak tarafından kuruldu. 

Panorama Topkapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Panorama Topkapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Albayrak ve Süleyman Bayram ortaklığında kuruldu. 

Panorama Bursa 1326 Fetih Müzesi'nin inşaatı son sürat!

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde hayata geçirilen Panorama Bursa 1326 Fetih Müzesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor.

Panorama Harita İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Panorama Harita İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Soner Çiftçi tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Panorama 1326'nın kaba inşaatı tamamlandı!

Osmangazi Belediyesi tarafından kente kazandırılan dünyanın en büyük ikinci tam panoramik müzesi ‘Panorama Bursa 1326 Fetih Müzesi’nin, kaba inşaatı tamamlandı. Çatı bölümüne yerleştirilen çelik konstrüksiyonlarla birlikte müze tüm ihtişamıyla ortaya çıktı.

Panorama Bursa 1326'nın inşaatı hızla yükseliyor!

Panorama Bursa 1326'nın inşaatı hızla yükselmeye devam ediyor. İhale bedeli 20 milyon 912 bin TL olan müze için sanatsal çalışmaları ve kamulaştırma bedelleri ile birlikte toplam 35 milyon TL kaynak kullanılacak.

Samsun Panorama 1919 Müzesi'nin inşaatı tamamlandı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt, eski Yaşar Doğu Kapalı Spor Salonu’nun olduğu yere yapılan “Panorama 1919 Müzesi”nin inşaat çalışmalarının bittiğini ve açılışının beklendiğini söyledi.

Ulu İnşaat, Panorama Evleri ile iddialı!

Ulu İnşaat, Antalya Masadağı'nda iki etaptan oluşan Panorama Evleri'nin inşaat çalışmalarını sürdürüyor.

Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi inşaatında sona yaklaşıldı!

Bursa'nın fethinin ve Osmanlı İmparatorluğu'nun kuruluş hikayesinin özel hazırlanan görsellerle anlatılacağı "Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi"nin inşaatında sona gelindi.

Panorama MTÖ inşaat Haberi

Panorama MTÖ inşaat

Panorama MTÖ Grup İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tuğay Kaymaz, Özcan Yılmaz, Mustafa Yılmaz ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 21 Haziran'da Kadıköy, Merpenköy Mahallesi'nde kuruldu. 


Panorama MTÖ Grup İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Şirket inşaat ve meskenler yapmak, yaptırmak ve bunları satmak, kiraya vermek, her türlü havuz inşaatı ve arıtma işlemleri yapmak.Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak.Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak uygulamalarını yapmak,İlgili mevzuata riayet etmek koşulu ile şirket endüstriyel hammaddeleri, kil grupları, kaolen, diatomit, feldispot, kuars ve kuarsitler, talk, profılit, boroks, kalsit ve maden kapsamına giren tüm ürünlerin alımı satımı, ithalat ve ihracatını gerçekleştirmekİlgili mevzuata riayet etmek koşulu ile her türlü yarı kıymetli ve...