27 / 04 / 2024

panorama plus ödeme tablosu

panorama plus ödeme tablosu

HALK GYO'nun ilk konut projesi olan Panorama Plus, Eskişehir'in yeni ikonu ve en yüksek binası olarak hızla yükselmeye devam ediyor, inşaatın yüzde 60'ının tamamlandı...

Halk GYO 2020 yılı 1'inci çeyrek satış rakamları!

Halk GYO'nun Eskişehir Panorama Plus Projesi'ndeki 3 adet bağımsız bölüm 2 milyon 125 bin TL'ye, Bizimtepe Aydos Projesi'ndeki 86 adet bağımsız bölümü 55 milyon 582 bin 79 TL'ye ve Referans Bakırköy Projesi'ndeki 1 adet bağımsız bölümü 357 bin TL'ye satıldı.

Halk GYO 2019 yılı 4'üncü çeyrek satış rakamları!

Halk GYO'nun Eskişehir Panorama Plus Projesi'nde 3 adet bağımsız bölüm 1 milyon 660 bin TL tutarında, Bizimtepe Aydos Projesi'nde 40 adet bağımsız bölümü 26.127.744 TL'ye satıldı.

Eskişehir Panorama Plus 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Eskişehir Panorama Plus Projesinin 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Panorama Plus 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Panorama Plus 2018 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

İstanbul Panorama Evleri güncel fiyatları!

İstanbul Panorama Evleri güncel fiyatları daire tiplerine ve farklılıklarına göre değişiklik gösteriyor. Nakit indirim avantajı, bankasız ödeme planı sunulan projede firma bünyesinde 60 ay faizsiz  ödeme imkanı sağlanıyor. 

Colorist Panorama'da lansman öncesi fırsat!

CFR Yapı imzası ile Şile'de inşa edilen Colorist Panorama'da lansman öncesi fırsatlar sunuluyor. Projede 60 ay 0 faizle ödeme yapılabiliyor...

Colorist Panorama'da fiyatlar 230 bin liradan başlıyor! 60 ay 0 faiz!

CFR Yapı tarafından Şile'de inşa edilen Colorist Panorama projesinde lansman öncesi avantajlı fiyatlar ve ödeme koşulları ile daire sahibi olunabiliyor. Colorist Panorama'da fiyatlar 230 bin liradan başlıyor.

Colorist Panorama ödeme bilgisi!

Colorist Panorama ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor. CFR Yapı tarafından Şile'de inşa edilen projede  yüzde 10 indirim yapılıyor.

Colorist Panorama ödeme planı!

Lansmana özel fiyatların 230 bin TL'den başladığı Colorist Panorama ödeme planı kapsamında 60 aya kadar vade farksız taksit yapılıyor...

İstanbul Panorama Evleri'nde bankasız ödeme fırsatı!

İstanbul Panorama Evleri'nde bankasız ödeme fırsatı sunuluyor. Bağcılar-Güngören ve Esenler’in kesiştiği noktada yer alan proje 3 blok halinde yükseliyor. 

İstanbul Panorama Evleri ödeme planı!

İstanbul Panorama Evleri ödeme planı hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Pearl İnşaat imzasını taşıyan proje 3 bloktan meydana geliyor. 

216 Koru Plus’ta '120 ay faizsiz' kampanyası başladı!

216 Yapı tarafından Çekmeköy Taşdelen’de inşa edilen 216 Koru Plus projesinde 120 ay faizsiz kampanya başladı. Kampanya kapsamında yüzde 50 peşin 120 ay faizsiz ya da yüzde 20 peşin 72 ay faizsiz ödeme imkanı sağlanıyor. 

İstanbul Panorama Evleri ödeme koşulları!

İstanbul Panorama Evleri ödeme koşulları haberimizde yer alıyor. Pearl İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 498 daire ve 19 bağımsız ticari üniteden oluşuyor. 

panorama plus ödeme tablosu Haberi

panorama plus ödeme tablosu

HALK GYO'nun ilk konut projesi olan Panorama Plus, Eskişehir'in yeni ikonu ve en yüksek binası olarak hızla yükselmeye devam ediyor, inşaatın yüzde 60'ının tamamlandığı projede yaşam, Ağustos 2015'te başlayacak. Yüzde 0,49'dan başlayan faiz oranları ile "Kişiye özel" ödeme seçenekleri sunan Panorama Plus Projesi Satış ve Pazarlama Müdürü Kerim Birdal, Eskişehir'in ilk "Yeşil Bina Sertifika Adayı" konut projesini de şehre kazandırdıklarını söyledi.


Vatan...