29 / 04 / 2024

Pantone Color

Pantone Color

Pantone, her sene New York Moda Haftası sonrasında ünlü tasarımcıların renk tercihlerine göre bir sonraki yılın renk trendleri raporlarını hazırlıyor

Samsung 125 ekran akıllı tv kaç TL? özellikleri neler? 29 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Pure Color teknolojisiyle, içindeymişçesine film izleme deneyimi yaşatan Samsung 4K UHD TV, dev ekranı sayesinde evinizi sinema salonuna çeviriyor.  Peki Samsung 4K TV’de başka hangi özellikler var? Fiyatı kaç TL?

Uni Baby Havlu, Sea Color Saç boyası ve Fairy Kapsül'de yüzde 50'ye varan indirim A101'de! 26 Eylül 2022 fiyat listesi

A101'in 24-30 Eylül 2022 tarihleri arasında geçerli indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki, bu hafta A101'de aktüel ürünler kataloğunda neler var, fiyatları ne kadar? İşte merakla beklenen A101'in kataloğu 26 Eylül 2022 fiyat listesi...

Axı Color İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Boya Matbaa Ekipmanları İth.Ve İhr.Tic.Ve San.Ltd.Şti. kuruldu!

Axı Color İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Boya Matbaa Ekipmanları İth.Ve İhr.Tic.Ve San.Ltd.Şti. bugün Kadıköy'de Cüneyt Uğurluoğlu tarafından kuruldu.

Color İnşaat Proje Geliştirme Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Color İnşaat Proje Geliştirme Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Köksal tarafından kuruldu.

İzmir'de en güvenilir yaşam markası Folkart oldu!

Color Araştırma Şirketi’nin İzmir’de yaptığı ‘Marka Bilinirliği ve Algısı Araştırması’na göre; marka bilirnirliği en yüksek ve en çok güven duyulan şirket Folkart olarak açıklandı. 

Color Art Mimarlık İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Color Art Mimarlık İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Burcu Özdemir tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

VitrA Pro Color MOOD moda renklerden ilham alıyor!

VitrA’nın, renklerin mükemmel uyumunu yansıtan PRO Color koleksiyonunda yer alan MOOD serisi, güncel trendler ve moda renklerden ilham alıyor.

VitrA, PRO Color Aqua ile kaymaz zemin çözümleri sunuyor!

VitrA, özellikle SPA ve havuzlarda, kaymayan zeminler yaratmak isteyenlere, PRO Color Aqua ve Poolwood adını verdiği karo serilerini öneriyor.

Vitrifiye ColorIsvea serisi ile banyolara yazı getiriyor!

Vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinin lider markası İtalyan ISVEA; rengarenk alternatifler sunan ColorIsvea Serisi lavabo ve klozetler ile tekdokunuşta banyolara yazı getiriyor.

DYO ile 2016 renk trendini yakalayın!

Uluslararası renk otoritesi Pantone, her yılın temasına uygun bir renk seçiyor. Moda, dekorasyon ve tasarım dünyasının yakından izlediği Pantone, bu yıl herkesi şaşırtan bir karar aldı ve tarihinde ilk kez 2016 yılının ‘rengini değil ‘renklerini’ seçti.

DYO ile yeni yılın renk trendlerini yakalayın!

Uluslararası renk otoritesi Pantone, her yılın temasına uygun bir renk seçiyor. Moda, dekorasyon ve tasarım dünyasının yakından izlediği Pantone, bu yıl herkesi şaşırtan bir karar aldı ve tarihinde ilk kez 2016 yılının ‘rengini değil ‘renklerini’ seçti.

Keskin Color Selimpaşa'ya fabrika kuruyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hatıralarında bahsettiği Keskin Color artık kabına sığmıyor. Bugün kırtasiye devi haline gelen şirket Selimpaşa’da yeni fabrika kuruyor...

2015 rengi Marsala'yı DYO ile keşfedin!

Dünyaca ünlü renk otoritesi Pantone’nin 2015 yılının rengi olarak belirlediği Marsala; modadan güzelliğe, tasarımdan ev dekorasyonuna kadar her alanda karşımıza çıkacak. 2015 rengi Marsala'yı DYO ile keşfedin.

Pantone Color Haberi

Pantone Color

Renklerin evrensel lisanı olarak tanımlanabilen ve uluslararası geçerlilikte bir renk kodu olan Pantone, her sene New York Moda Haftası sonrasında ünlü tasarımcıların renk tercihlerine göre bir sonraki yılın renk trendleri raporlarını hazırlıyor. 45 yılı aşkın süredir bize ilham veren Pantone gezegenine inişe geçmeye hazırsanız, kemerlerinizi bağlayın; renk antenlerinizi açın!Renklerin gücünü ve psikolojik etkilerini çok detaylı analiz eden, modadan dekorasyona pek çok alanda senenin renk raporlarını hazırlayan Pantone, alanında uzman kabul edilen bir renk otoritesi. Yayınladığı raporlar kadar yarattığı renk gezegeni içinde oluşturduğu kavramlar ve ürünlerle de tanınan Pantone’nin son tablolardan biri Colorstrology adını taşıyor. 


Pantone Colorstrology yazarı Michele Bernhardt, herkesin doğduğu aya ve güne bağlı olarak farklı bir doğum rengine sahip olduğunu söylüyor: “Doğumgününüze göre bulacağınız renk en sevdiğiniz renk...