01 / 05 / 2024

Samsung 125 ekran akıllı tv kaç TL? özellikleri neler? 29 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Samsung 125 ekran akıllı tv kaç TL? özellikleri neler? 29 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Pure Color teknolojisiyle, içindeymişçesine film izleme deneyimi yaşatan Samsung 4K UHD TV, dev ekranı sayesinde evinizi sinema salonuna çeviriyor.  Peki Samsung 4K TV’de başka hangi özellikler var? Fiyatı kaç TL?



 

Samsung 50AU7000 50" 125 Ekran 4K TV’de yer alan Motion Excelerator teknolojisi, her karenin kaynak içeriklerini otomatik olarak iyileştirerek çok daha net görüntüler sağlarken, çerçevesinin inceliği ile şık bir görünüm veriyor.

4K çözünürlüğe sahip görüntü kalitesiyle öne çıkan Samsung AU7000  TV’nin 3,840 x 2,160 çözünürlükte ekranı,  ister film izleyin, ister oyun oynayın tüm görüntüleri kusursuz netlikte gösteriyor.

EN KARANLIK SAHNELER BİLE NET VE BERRAK

Geniş renk yelpazesi sayesinde ağaçlardan gökyüzüne izlediğiniz her ayrıntı etkileyici renklere sahip olurken, bu cihaz renkleri eşleştirebilmesi sayesinde ekrandaki gördüğünüz renklerden her birini gerçek hayattakine göre uyarlamasını biliyor. Yüksek dinamik aralık özelliği sağlayan HDR teknolojisi bulunan TV’de bu özellikle en karanlık sahneleri bile net ve berrak görmenize olanak tanıyor.

Bu TV ile laptop veya mobil cihazınıza bağlanabilir, bu cihazlardaki fotoğraf, video gibi dosyalara erişebilirsiniz.

Samsung TV 50 inçlik (125 cm) ekranı, 4K çözünürlüğü ile eşsiz renklere, net ve akıcı görüntülere, şık ve zarif bir tasarıma imza atarken,   yansıtma teknolojisiyle akıllı telefonunuzun ekranını  TV'ye yansıtarak içeriklerinizi dev ekranda görmenize olanak tanıyor.

DOLBY DIGITAL SES TEKNOLOJİSİ

 Ses konusunda performansıyla da tatmin eden TV, 20 Watt çıkış gücüyle birlikte, Dolby Digital Plus teknolojisi sayesinde izlediğiniz şeyleri mükemmel şekilde duymanızı da sağlıyor.

Evinde sinema sistemi kuracak kişilerin de ilgisini çeken bu modelde, TV ve soundbar hoparlörleri eş zamanlı çalıştırılabiliyor.

Peki Samsung 4K TV’de başka hangi özellikler var? Fiyatı kaç TL?


Geri Dön