29 / 04 / 2024

Pantone Dekorasyon Renkleri

Pantone Dekorasyon Renkleri

Pantone, her sene New York Moda Haftası sonrasında ünlü tasarımcıların renk tercihlerine göre bir sonraki yılın renk trendleri raporlarını hazırlıyor

Eda Tahmaz'dan sonbahar renkleri ile dekorasyon önerileri!

İç Mimar Eda Tahmaz, sonbaharın tonlarını evinde hissetmek isteyenlere dekorasyon önerilerinde bulundu. Ahşap kullanımının arttığını belirten Tahmaz, 70’li yılların dekorasyon rüzgarının katlanarak devam edeceğini söyledi…

Hak Mühendislik İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hak Mühendislik İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Erdal Demir, Memet Atmaca tarafından 12 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Mayıs'ta kuruldu.

Sağcan Turizm Tekstil İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sağcan Turizm Tekstil İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Arıcan, Mehmet Nurullah Sağdıç tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Mayıs'ta kuruldu.

Eryapı Dekorasyon Seramik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Eryapı Dekorasyon Seramik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Hakan Coşkun tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta Loca Sitesi, B Blok'ta kuruldu.

DST İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DST İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdurrahim Ertukuş, Ümit Ertukuş tarafından 15 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Mayıs'ta Beşiktaş, Konaklar Mahallesi'nde kuruldu.

Ukare İnşaat Organizasyon Dekorasyon Turizm Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ukare İnşaat Organizasyon Dekorasyon Turizm Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Utku Kartal, Mediha Yadigar Kartal tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta kuruldu.

Say Reklamcılık Yapı Dekorasyon genel kurulu tescil edildi!

Say Reklamcılık Yapı Dekorasyon Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin 12 Mayıs 2014 tarihinde yapılan olağan genel kurulu tescil edildi. Konu ile ilgili yapılan açıklama şöyle...

Emre Dekorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emre Dekorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zarife Sarıkaya, Mevlüde Sarıkaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 9 Mayıs'ta Ataşehir, İnönü Mahallesi'nde kuruldu.

BSF Mobilya Tasarım İnşaat Yapı ve Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BSF Mobilya Tasarım İnşaat Yapı ve Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muammer Aksoy tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Mayıs'ta kuruldu.

Bakış Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakış Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Fehmi Kulaçoğlu, Mustafa Oğuz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 9 Mayıs'ta Kadıköy, Feneryolu Mahallesi'nde kuruldu.

İdemm İnşaat Dekorasyon Mimarlık Mühendislik ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdemm İnşaat Dekorasyon Mimarlık Mühendislik ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İsmail Özel tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Mayıs'ta Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi'nde kuruldu.

Bay Kan İnşaat Otomotiv Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limiyed Şirketi kuruldu!

Bay Kan İnşaat Otomotiv Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limiyed Şirketi, Bayram Kandiş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 6 Mayıs'ta Bağlarbaşı, Cumhuriyet Caddesi'nde kuruldu.

5El Dekorasyon Mimarlık Danışmanlık Turizm ve İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

5El Dekorasyon Mimarlık Danışmanlık Turizm ve İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi, Tülay Beşir tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Mayıs'ta Beşiktaş'ta kuruldu.

Pantone Dekorasyon Renkleri Haberi

Pantone Dekorasyon Renkleri

Renklerin evrensel lisanı olarak tanımlanabilen ve uluslararası geçerlilikte bir renk kodu olan Pantone, her sene New York Moda Haftası sonrasında ünlü tasarımcıların renk tercihlerine göre bir sonraki yılın renk trendleri raporlarını hazırlıyor. 45 yılı aşkın süredir bize ilham veren Pantone gezegenine inişe geçmeye hazırsanız, kemerlerinizi bağlayın; renk antenlerinizi açın!Renklerin gücünü ve psikolojik etkilerini çok detaylı analiz eden, modadan dekorasyona pek çok alanda senenin renk raporlarını hazırlayan Pantone, alanında uzman kabul edilen bir renk otoritesi. Yayınladığı raporlar kadar yarattığı renk gezegeni içinde oluşturduğu kavramlar ve ürünlerle de tanınan Pantone’nin son tablolardan biri Colorstrology adını taşıyor. 


Pantone Colorstrology yazarı Michele Bernhardt, herkesin doğduğu aya ve güne bağlı olarak farklı bir doğum rengine sahip olduğunu söylüyor: “Doğumgününüze göre bulacağınız renk en sevdiğiniz renk...