23 / 07 / 2024

papatya mobilya ismob

papatya mobilya ismob

MOSDER tarafından 11’incisi düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı’na (İSMOB) katılan, mobilya üretiminde önde gelen firmalardan Papatya Mobilya, dünyada bir ilk olan mat konsepti tüketiciyle buluşturdu.

İder Mobilya ürünleri İSMOB’da yoğun ilgi gördü!

10-15 Ocak tarihleri arasında Tüyap’ta düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı’na katılan İder Mobilya, fuar boyunca 8. Salon ve 812.stantta yeni koleksiyonuna ait en seçkin tasarımlarını ziyaretçilerinin beğenisine sundu.

İder Mobilya yeni koleksiyonlarını İSMOB’da!

10-15 Ocak tarihleri arasında Tüyap’ta düzenlenecek İstanbul Mobilya Fuarı’na katılacak olan İder Mobilya, fuar boyunca 8. Salon ve 812.stantta yeni koleksiyonuna ait en seçkin tasarımlarını ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.

İSMOB Mobilya Fuarı için geri sayım başladı!

İstanbul'da gerçekleştirilecek İSMOB Mobilya Fuarı için geri sayım başladı. Fuar için Avrupa turuna çıkan MOSDER yöneticileri Almanya’da düzenlenen WOM Mobilya Fuarı'nda gövde gösterisi yaptı.

Çilek Mobilya, İSMOB 2016 Fuarı'nda ziyaretçileriyle buluştu!

Bebek, çocuk ve genç odası kategorisinde bir dünya markası olan Çilek, bu yıl 12-17 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek İSMOB fuarının yeni adresi TÜYAP’ta ziyaretçileriyle buluştu

Teleset kişiye özel mobilya çözümleriyle İsmob 2016'da!

Yaşam için tasarım felsefesiyle, 50 yılı aşkın süredir, akılcı mobilya çözümleri sunan Teleset sektörün en önemli fuarında yeni ürün gruplarını tüketicilerin beğenine sunmak için sabırsızlanıyor.

Kelebek Mobilya, Stüdyo 40 uygulaması ile İSMOB'da!

Türkiye'nin köklü mobilya markalarından Kelebek, 12-17 Ocak 2016 tarihleri arasında TÜYAP'ta gerçekleşecek olan İstanbul Mobilya Fuarı'nda (İSMOB) yeni koleksiyonlarını sergileyecek.

Çilek Mobilya, İSMOB 2016 fuarına katılacak!

Çilek'ten yapılan açıklamaya göre, dünyanın dört bir tarafından, 500'den fazla seçkin mobilya firmasını ağırlayacak İSMOB 2016, yine Türk mobilya sektörünün dünyaya açılan kapısı olmaya hazırlanıyor.

İSMOB: Türk mobilya sektörünün dünyaya açılan kapısı!

12 – 17 Ocak 2016 tarihleri arasında yeni adresi TÜYAP’ta gerçekleşecek olan 12. İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB), 2005 yılından bu yana Türkiye’nin en büyük, dünyanın ise en önemli üçüncü büyük mobilya fuarı.

Çilek Mobilya İSMOB'a damga vurdu!

İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB), bu yıl 27 Ocak 2015’te 11. kez kapılarını açtı. 500’den fazla firmanın katılım gösterdiği fuarda, Çilek de yerini alarak yeni tasarımlarını ziyaretçilerle buluşturdu.

Dünyada bir ilk olan mat konseptli mobilya İSMOB'ta tanıtıldı!

MOSDER tarafından 11’incisi düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı’na (İSMOB) katılan, mobilya üretiminde önde gelen firmalardan Papatya Mobilya, dünyada bir ilk olan mat konsepti tüketiciyle buluşturdu.

Altın Koza Mobilya İSMOB 2015'te yerini aldı!

Altın Koza Mobilya, modern ve avantgard tarzda yatak odaları ve yemek odaları üretiyor. İSMOB'da yeni model tanıtan firmanın kelebekli takımı ilgi görüyor.İhracat Müdürü Uğurtan Turgut, ürünleriyle ilgili açıklamalar yaptı.

Fuga Mobilya İSMOB'da!

Fuga Mobilya, modern mobilyalara tasarımsal bakış açıları kazandırıyor. Fuga Mobilya, fuara özel tasarladığı Pera ve Loft konseptleri ile modern ve de özgün modellerine yenilerini ekledi.

Konfor Mobilya İSMOB'da!

Mobilya ve yatakta gerçek bir konfor sunan, özgün, kaliteli ve trend tasarımları ile mobilya sektörünün en başarılı markalarından biri olarak büyüyen Konfor Mobilya, ISMOB Fuarı'nda yeni koleksiyon ürünlerini tanıtacak.

papatya mobilya ismob Haberi

papatya mobilya ismob

MOSDER tarafından 11’incisi düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı’na (İSMOB) katılan, mobilya üretiminde önde gelen firmalardan Papatya Mobilya, dünyada bir ilk olan mat konsepti tüketiciyle buluşturdu. Papatya Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özbakar, “Mat ürünlerimiz dünyada bir ilk. Ultraviyole ve yağmurdan etkilenmeyen bu ürünler uzun yıllar dayanıklılık sağlıyor” dedi. Özbakar ayrıca, Türkiye’de üretilen mobilyaların kalite olarak yüksek olmasına rağmen fiyat olarak düşük olduğunu ifade etti.

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) tarafından 11’incisi düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB), bu yıl 500’den fazla ihracat yapan seçkin mobilya firmasını ağırlıyor. 27 Ocak-01 Şubat 2015 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi-CNR Expo’da gerçekleştirilen İSMOB 2015’e katılan seçkin firmalardan biri de Papatya Mobilya. Firma olarak fuarlara önem verdiklerini ve bu tür fuarlara katılmaya özen gösterdiklerini ifade eden Papatya...