02 / 05 / 2024

paprat konutları satış ofisi

paprat konutları satış ofisi

İzmir Altındağ Paprat Konutları fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Paprat Konutları Bornova projesinin 2015 yılında teslim edilmesi planlanıyor...

Paprat Konutları satış ofisi!

Paprat Konutları satış ofisi web adresi ve telefon numarası haberimizin içinde yer alıyor

Bahçeşehir Atmaca Konutları satılık!

Bahçeşehir Atmaca Konutları satılık daire fiyatları 750 bin TL'den başlıyor. Toplam 225 tane bağımsız birimin yer aldığı proje Atmaca Grup imzası ile hayata geçirilecek.

Beylikdüzü Vira İstanbul Konutları satılık!

Beylikdüzü Vira İstanbul Konutları satılık 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri bulunuyor. Vira İstanbul Beylikdüzü projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 100 liradan başlıyor...

Eston Şehir Mahallem Konutları satılık!

Toplam 68 dönüm arsa alanına yayılan proje İstanbul Avrupa yakasında Bahçeşehir'de yükseliyor. Eston Şehir Mahallem Konutları satılık daire tipleri 1+1 'den 5+1'e kadar değişiyor.

Artaş Başakşehir Avrupa Konutları satış ofisi!

Toplam 620 bağımsız üniteden meydana gelen projenin 152 bin 231 metrekare kapalı inşaat alanı bulunuyor. Artaş Başakşehir Avrupa Konutları satış ofisi telefon numarası 444 38 25 olarak belirlendi.

Başakşehir Avrupa Konutları satış ofisi!

Başakşehir Avrupa Konutları satış ofisi ile 444 38 25 telefon numarasından irtibata geçebilmek mümkün. Toplam yatırım bedeli 140 milyon TL olarak belirlenen proje 7 bloktan oluşuyor.

Kayaşehir Avrupa Konutları satılık ev!

Kayaşehir Avrupa Konutları satılık ev büyüklükleri 97,2 ile 171,17 metrekare arasında değişiyor. Artaş İnşaat imzası ile hayata geçirilecek proje 7 bloktan meydana geliyor.

Soğanlık DKY Kartal Konutları satılık!

Toplam 331 adet daireden meydana gelen proje FSM Köprüsü’ne 25 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Soğanlık DKY Kartal Konutları satılık daire tipleri 2+1.5'dan 6+1.5'a kadar farklılık gösteriyor.

Kayaşehir Avrupa Konutları satılık ev!

Kayaşehir Avrupa Konutları satılık ev büyüklükleri minimum 97,2 metrekare olarak tasarlandı. Toplam arsa alanı 44 bin 36 metrekare olarak belirlenen proje konut ve ticari ünitelerden meydana geliyor.

Yeni Karesi Konutları satışa çıktı!

Yeni Karesi Balıkesir Toplu Konutları Balıkesir Belediyesi ve Baltok güvencesiyle hayata geçirilecek. Yeni Karesi Konutları satışa çıktı.

Başakşehir Avrupa Konutları satılık!

Başakşehir Avrupa Konutları satılık konut tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Artaş İnşaat imzası ile yükselecek proje 7 blok halinde hayata geçirilecek.

Ankalife Vadi Konutları satılık!

Ankalife Vadi Konutları satılık daire tipleri arasında 2+1'den 6+1 dublekse kadar farklı seçenekler sunuluyor. 2 blok halinde inşa edilen projede çeşitli sosyal yaşam alanları bulunuyor.

Çakmak Ümraniye Sinpaş Yapı Konutları satılık!

Sinpaş Yapı imzasıyla inşa edilecek olan proje toplam 88 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek. Çakmak Ümraniye Sinpaş Yapı Konutları satılık daireler için fiyat listesi henüz belirlenmedi.

İkitelli Ayazma Emlak Konutları satış fiyatları!

Toplam 11 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede kura çekilişi yarın yapılacak. İkitelli Ayazma Emlak Konutları satış fiyatları 2+1 dairelerin 445 bin TL 'den başlıyor.

paprat konutları satış ofisi Haberi

paprat konutları satış ofisi


Paprat Konutları projesi İzmir Bornova ilçesinde Altındağ bölgesinde hayata geçiriliyor. Paprat Konutları projesi Topuz Yapı tarafından inşa ediliyor.


İzmir Altındağ Paprat Konutları fiyat listesi haberimizin içerisinde yer alıyor. Paprat Konutları Bornova projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.


99 adet konuttan meydana gelen İzmir Paprat Konutları Bornova projesinde 2+1 daireler 125 - 130 - 135 metrekare olarak, 3+1 daireler 146 - 168 metrekare büyüklüklerde tasarlandı.


İzmir Altındağ Paprat Konutları fiyat listesi!


İzmir Altındağ Paprat Konutları fiyat listesi kapsamında daireler 175 bin TL ile 260 bin TL arasında değişen fiyatlarla konut alıcılarına sunuluyor. Paprat Konutları Altındağ teslimleri 2015 yılında yapılıyor. 



Paprat Konutları Bornova iletişim bilgileri

Telefon: 0232 464 48 66

Web Adresi: http://www.topuzyapi.com.tr

Gülcihan...