17 / 05 / 2024

Paramount Otel Murat Uras

Paramount Otel Murat Uras

Yasemin Uras'ın 'Otelime çöktüler' iddiasıyla mahkemeye taşıdığı Bodrum’da bulunan Paramount Otel için ikinci dava da kardeşi Murat Uras tarafından açıldı. Murat Uras, otelin devri sebebiyle alacağını iddia ettiği 143 milyon Türk Lirası'nı; Unico Sigorta şirketlerinden talep etti.

Your Aırport Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Your Aırport Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de İbrahim Tanrıverdi, İsmail Tanrıverdi ve Murat Kızılboğa ortaklığında kuruldu.

Paramount Otel için ikinci dava Murat Uras'tan geldi!

Yasemin Uras'ın 'Otelime çöktüler' iddiasıyla mahkemeye taşıdığı Bodrum’da bulunan Paramount Otel için ikinci dava da kardeşi Murat Uras tarafından açıldı. Murat Uras, otelin devri sebebiyle alacağını iddia ettiği 143 milyon Türk Lirası'nı; Unico Sigorta şirketlerinden talep etti.

Çoban Yıldızı Otel Konaklama Gayrimenkul Kiralama ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çoban Yıldızı Otel Konaklama Gayrimenkul Kiralama ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Alper Durmuş ve Murat Erdoğan tarafından kuruldu.

Emay Otel İşletmeciliği Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emay Otel İşletmeciliği Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emen ve Murat Aydoğanlı ortaklığında kuruldu.

Özdilek Holding'ten yeni AVM ve otel yatırımı!

Özdilek Holding başkanı Murat Özdilek 2022 yılı için yatırımlarını anlattı. Özledilek, 2022 yılı içinde AVM ve otel projesi planladıklarını söyledi.

Cadde İstanbul Otel Ve Konaklama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cadde İstanbul Otel Ve Konaklama Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Oral tarafından kuruldu. 

Öz Mck Turizm Taşımacılık Seyahat Otel İnşaat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Mck Turizm Taşımacılık Seyahat Otel İnşaat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Kılbaş, Mustafa Ciğerci ve Murat Kaymaz ortaklığında kuruldu. 

Paramount Hotels & Resorts açıldı!

Paramount Hotels & Resorts markasının dünyadaki ilk oteli Bodrum'da açıldı. Hollywood yıldızı Nicole Kidman, otel açılışına katıldı.

Paramount Otel Mayıs'ta Bodrum'da açılıyor!

Dünyaca ünlü yapım şirketi Paramount, dünyadaki ilk otelini mayısta Bodrum’da açacak.

The Bodrum by Paramount Hotels & Resorts Mayıs'ta açılıyor!

The Bodrum by Paramount Hotels&Resorts otel, sinema ve eğlenceyi bir arada sunacak. The Bodrum by Paramount Hotels fiyatları 250 ila 45 bin euro arasında değişiyor.

Paramount Hotels & Resorts 6 Mayıs'ta açılacak!

100 dönümlük arazi üzerinde konumlanan Paramount Hotels & Resorts markalı dünyadaki ilk otelini Bodrum'da 6 Mayıs'ta açıyor. Oteli Paramount Hotels&Resorts markalı dünyadaki ilk otel olma özelliği taşıyor.

Mar Yapı ve Wanda Grup'tan Wanda Vista İstanbul Otel projesi!

Sözcü Gazetesi köşe yazarı olan Murat Muratoğlu, bugünkü yazısında Mar Yapı ile Çin'in gayrimenkul devi Wanda Grup'un işbirliğinden bahsetti. 2 firma tarafından Güneşli'ye Wanda Vista İstanbul Otel geliyor.

Murat Şen: Günlük kiralık evler turizme darbe vuruyor!

Denizli Turistik Otel ve İşletmecileri Derneği (DENTUROD) Başkanı Gazi Murat Şen, oteller açısından haksız rekabet, devlet açısından da büyük bir vergi kaybına neden olan günlük kiralık evler sorununa çözüm beklediklerini söyledi.

Paramount Otel Murat Uras Haberi

Paramount Otel Murat Uras

Üzerinde The Bodrum by Paramount Hotels - Resorts'un yer aldığı 75 bin metrekare devlet ormanı niteliğine sahip maliye hazinesine kayıtlı taşınmazın sürekli ve bağımsız üst hakkının ölen babası Atilla Uras'ta olduğunu vurgulayan Murat Uras, davanın Tarım ve Orman Bakanlığı’na da ihbar edilmesi talebinde bulundu. 

Sözcü Gazetesi'nden Hayati Arıgan'ın haberine göre; mirasçısı olduğu Ufuk Turizm şirketinin hisselerinin Finsolvent isimli şirkete devredilmesine karşın parasının ödenmediğinne dikkat çeken otelin ilk sahibi Atilla Uras'ın kızı Victoria Yasemin Uras, İstanbul Asliye Ticaret Mahkemesi’nde 2019'da dava açmıştı. Yasemin Uras'ın kardeşi Murat Uras da ablası gibi mahkemeye başvuruda bulunarak avukatı Deniz Ketenci aracılığıyla Andrey Radyukevic, Finsolvent, Ufuk Turizm ve Sezgin Baran Korkmaz'a ait olan Unico Sigorta şirketlerine 143 milyon Türk Lirası tutarında alacak davası açtı.

İstanbul Asliye Ticaret...