02 / 05 / 2024

Parıldarlar İnşaat Kimin

Parıldarlar İnşaat Kimin

Parıldarlar İnşaat Elektrik Metal Madencilik Plastik Kimyevi Maddeler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Faruk Akdemir tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Brand Madeni Yağ Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Brand Madeni Yağ Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 450 bin TL sermaye bedeli ile Halil Tarık Bulut tarafından kuruldu.

Kariz İnşaat Orman Ürünleri Ambalaj Kimya Oto Yedek Parça Limited Şirketi kuruldu!

Kariz İnşaat Orman Ürünleri Ambalaj Kimya Oto Yedek Parça Limited Şirketi Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Yazıcı tarafından kuruldu.

Parya İnşaat Hırdavat Elektrik Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parya İnşaat Hırdavat Elektrik Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Şahin tarafından kuruldu.

Vadi Madeni Yağ Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Hafriyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vadi Madeni Yağ Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Hafriyat Ticaret Limited Şirketi Esenyrut'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Galip Bahadır tarafından kuruldu.

Sarı Plus İnşaat Peyzaj Tekstil Elektrik Otomotiv Deri Makina Parçaları Limited Şirketi kuruldu!

Sarı Plus İnşaat Peyzaj Tekstil Elektrik Otomotiv Deri Makina Parçaları Limited Şirketi Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Arda Kırat tarafından kuruldu.

Belfasyapı İnşaat Demir Çelik Plastik Hafriyat Oto Yedek Parça Ve Ambalaj Limited Şirketi kuruldu!

Belfasyapı İnşaat Demir Çelik Plastik Hafriyat Oto Yedek Parça Ve Ambalaj Limited Şirketi bugün Çatalca'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Çam tarafından kuruldu.

Benekli İnşaat Yedek Parça Reklam Metal Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Benekli İnşaat Yedek Parça Reklam Metal Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Macit tarafından kuruldu.

Sfm İnşaat Elektrik Elektronik Tekstil Temizlik Oto Yedek Parçaları San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Sfm İnşaat Elektrik Elektronik Tekstil Temizlik Oto Yedek Parçaları San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Sait Uluışık tarafından kuruldu.

Kora İnşaat Lojistik Oto Yedek Parça Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kora İnşaat Lojistik Oto Yedek Parça Elektronik Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Ali Çimen tarafından kuruldu.

Teven İnşaat Metal Elektrik Kimya Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teven İnşaat Metal Elektrik Kimya Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Levent Eren tarafından kuruldu.

Ngs Hafriyat İnşaat Malzemeleri Nakliye Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ngs Hafriyat İnşaat Malzemeleri Nakliye Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Şahzade Çiçek tarafından kuruldu.

Seta Madeni Yağ Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Seta Madeni Yağ Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Şahzade Çiçek tarafından kuruldu.

Lucas Hafriyat Nakliye İnşaat Malzemeleri Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Limited kuruldu!

Lucas Hafriyat Nakliye İnşaat Malzemeleri Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Limited Esenyurt'ta 450 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Şanlı tarafından kuruldu.

Parıldarlar İnşaat Kimin Haberi

Parıldarlar İnşaat Kimin



Parıldarlar İnşaat Elektrik Metal Madencilik Plastik Kimyevi Maddeler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Faruk Akdemir tarafından kuruldu. 


Parıldarlar İnşaat Elektrik Metal Madencilik Plastik Kimyevi Maddeler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2-İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 3-İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya,...