28 / 04 / 2024

Parima ofis

Parima ofis

Parima Cevizlibağ ofis fiyatları 465 bin liradan başlıyor. Fer Yapı'nın Merter - Cevizlibağ aksında inşa ettiği Parima projesinde 223 adet bağımsız ünite yer alıyor...

Proje arsası kalmadı, FerYapı kentsel dönüşüme yöneldi!

FerYapı, devam eden Mai Residence, Parima Ofis ve Premier Kampüs Ofis projelerini yıl sonuna kadar teslim edecek. Şirket daha sonra kentsel dönüşüm projeleri geliştirmeye hazırlanıyor.

Mai Residence, Parima Ofis ve Premier Kampüs Ofis yıl sonunda teslim!

Nitelikli gayrimenkul projelerine imza atan ve ‘5 yılda 5 yıldız proje’yi hayata geçiren FerYapı, eşzamanlı yürüttüğü üç projesini de yıl sonuna kadar teslim etmeyi planlıyor.

Merter Parima peşinatsız, 36 ay vade kampanyası başladı!

Fer Yapı'nın Merter'de, E5 karayolunun hemen yanı başında inşa ettiği Parima projesinde peşinatsız, ara ödemesiz, 36 ay vade kampanyası başladı. Parima'da 45 metrekare ile 970 metrekare arasında seçenekler yer alıyor.

Parima tarifi en kolay ödemesi de kolay ofis binası!

Teslim tarihi Temmuz 2015 olarak belirlenen Merter Parima Fer Yapı imzası taşıyor. Merter'de, E5 karayolunun hemen yanında hayata geçirilen Parima projesi satış süreci devam ediyor.

Parima'da peşinatsız 36 ay vadeli ofisler!

FeryaPı'nın İstanbul Merter'de inşa ettiği Parima projesinde peşinatsız, ara ödemesiz, 36 ay vade kampanyası başladı.Parima'da 45 metrekare ile 970 metrekare arasında seçenekler yer alıyor.

Parima Cevizlibağ ofis fiyatları!

Parima Cevizlibağ ofis fiyatları 465 bin liradan başlıyor. Fer Yapı'nın Merter - Cevizlibağ aksında inşa ettiği Parima projesinde 223 adet bağımsız ünite yer alıyor...

Fer Yapı'dan Evlenecek çiftlere kampanya!

Bugüne kadar; ‘İstWest’, ‘iTower’, ‘Mai Residence’, ‘Parima Ofis’ ve ‘Premier Kampüs Ofis’ projelerini hayata geçiren FerYapı’, şimdi de evlilik hazırlığında olan çiftlere ‘düğün’ hediye ediyor.

FerYapı yeni evleneceklere düğün hediye ediyor!

Bugüne kadar; ‘İstWest’, ‘iTower’, ‘Mai Residence’, ‘Parima Ofis’ ve ‘Premier Kampüs Ofis’ projelerini hayata geçiren FerYapı’, şimdi de evlilik hazırlığında olan çiftlere ‘düğün’ hediye ediyor.

Parima Merter lokasyon bilgisi!

Ofis alanlarının 45 metrekareden başladığı proje Fer Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Parima Merter lokasyon bilgisi kapsamında proje Atatürk Havalimanı’na 5 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Merter Parima satılık ofis!

Atatürk Havalimanı’na 5 dakika uzaklıkta hayata geçirilen proje İstanbul'un Güngören ilçesine bağlı Merter'de hayata geçiriliyor. Merter Parima satılık ofis alanları 45 metrekare alandan başlangıç gösteriyor.

Parima Residence Merter fiyat!

Parima Merter Residence fiyat listesi kapsamında ofis fiyatları 443 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Parima Merter projesi 15 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Merter Parima Ofisleri satılık!

Merter Parima Ofisleri satılık ofis fiyatları 443 bin TL'den başlıyor. Atatürk Havalimanı’na 5 dakika, 3. havalimanına 35 dakika uzaklıkta olan proje Fer Yapı imzası ile inşa ediliyor.

Parima Merter ofis fiyatları ne kadar?

Parima Merter Ofisleri 15 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Bu yıl eylül ayında teslim edilmesi öngörülen projede satışlar devam ediyor. Peki Parima Merter ofis fiyatları ne kadar?

Premier Kampüs Ofis teslim edilmeye hazırlanıyor!

Kurulduğu 2010 yılından bu yana 'İstWest', 'iTower', 'Mai Residence', 'Parima Ofis' ve 'Premier Kampüs Ofis' gibi geleceğin projelerine imza atan FerYapı, kiralamaların başladığı 'Premier Kampüs Ofis'i yıl bitmeden teslim etmeye hazırlanıyor

Parima Merter satılık!

Parima Merter satılık ofis fiyatları 443 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Fer Yapı Parima Merter projesi Fer Yapı tarafından Cevizlibağ metrobüs durağına yürüme mesafesinde inşa ediliyor.

Parima Merter ulaşım!

Parima Merter ulaşım bilgileri kapsamında Merter metro ve Cevizlibağ metrobüs duraklarına yürüme mesafesinde yer alıyor. Fer Yapı Parima Merter'de ofis fiyatları 443 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Fer Yapı Parima ne zaman teslim?

Fer Yapı tarafından hayata geçirilen Merter Parima Residence projesinde ofis büyüklükleri 45 metrekare ile 970 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Peki Fer Yapı Parima ne zaman teslim edilecek?

Premier Kampüs Ofis'te teslimler Aralık 2015'te başlıyor!

Kurulduğu 2010 yılından bu yana 'İstWest', 'iTower', 'Mai Residence', 'Parima Ofis' ve 'Premier Kampüs Ofis' gibi geleceğin projelerine imza atan FerYapı, kiralamaların başladığı 'Premier Kampüs Ofis'i yıl bitmeden teslim etmeye hazırlanıyor.

Parima ofis Haberi

Parima ofis


İstanbul'un Avrupa yakasında Merter - Cevizlibağ aksında yükselen Parima projesi Fer Yapı tarafından inşa edildi. Parima Merter projesi 223 bağımsız üniteden oluşuyor.


16 katlı tek blok olarak inşa edilen Parima Merter projesinde 2 bin 500 metrekare bahçe alanı bulunuyor. Parima Merter projesi 15 bin 500 metrekare alanda inşa edildi.


Parima Merter projesinde ofislerin metrekare birim fiyatları 10 bin 500 liradan başlayarak değişiyor. Parima Merter'de ofisler 465 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.


Fer Yapı Parima Merter satış ofisi ile 0212 482 20 20 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilirsiniz.Parima Merter'de teslimler hemen gerçekleştiriliyor.


Parima Merter projesinde ofisler 48 metrekare ile 910 metrekare arasında değişen büyüklüklerde tasarlandı. Parima Merter projesinde cafe lounge, kapalı otopark, concierge hizmetleri gibi sosyal imkanlar yer alıyor. 




Adres: Maltepe Mah. Eski Çırpıcı Yolu,...