04 / 05 / 2024

Parima tarifi en kolay ödemesi de kolay ofis binası

Parima tarifi en kolay ödemesi de kolay ofis binası

Teslim tarihi Temmuz 2015 olarak belirlenen Merter Parima Fer Yapı imzası taşıyor. Merter'de, E5 karayolunun hemen yanında hayata geçirilen Parima projesi satış süreci devam ediyor.

Filli Boya ve Fawori'den En Yakın Bayi uygulaması!

Filli Boya ve Fawori’nin geliştirdiği “En Yakın Bayi” özel uygulaması ile en yakın bayiye ulaşmak artık çok daha pratik. Birkaç tıkla en yakın bayinin harita üzerinde görülebildiği, adres ve telefon bilgilerine kolaylıkla ulaşılabildiği uygulamalarda seçilen bayiye yol tarifi de alınabiliyor.

Tarifi en kolay ofis binası: Parima!

" Tarifi en kolay ofis binası: Parima " sloganıyla tanıtılan Merter Parima projesi 2015 yılının Eylül ayında teslim edilecek. Merter Parima projesinin 2.500 metrekaresi yeşil alanlardan oluşuyor.

Parima Merter ne zaman teslim edilecek?

Alanları 45 metrekare ile 970 metrekare arasında değişen ofislere sahip Fer Yapı Parima Merter'de fiyatlar 443 bin TL'den başlıyor. Peki Parima Merter ne zaman teslim edilecek?

Parima tarifi en kolay ödemesi de kolay ofis binası!

Teslim tarihi Temmuz 2015 olarak belirlenen Merter Parima Fer Yapı imzası taşıyor. Merter'de, E5 karayolunun hemen yanında hayata geçirilen Parima projesi satış süreci devam ediyor.

Parima Merter'de peşinat yok! 36 ay vade!

FerYapı’nın İstanbul Merter’de, E5 karayolunun hemen yanı başında inşa ettiği Parima projesinde peşinatsız, ara ödemesiz, 36 ay vade kampanyası başladı. Tarifi en kolay ofis projesinde prestijli bir iş yaşamına peşinatsız ve ara ödemesiz sahip mümkün.

Parima Residence'a plan değiştiren iptal!

10 dönüm alan üzerinde yükselen Cevizlibağ Parima Residence projesi içerisinde planlanan Türkiye’nin en büyük Audi Showroom’u iptal olunca arsanın tamamı projeye kaldı. Şimdi Prima Residence’ın kat ve konut sayısı yeni plana göre projelendiriliyor..

"Dere yataklarındaki yapılaşma kentin en önemli sorunu"

Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü Başkanı Prof. Dr. Ali Fuat Doğu, dere yataklarına konut yapılmasının yurdun en önemli sorunlarından biri olduğunu vurguladı

Esenboğa Havalimanı 'En İyi Havalimanı' seçildi

TAV Havalimanları Holding'in işlettiği Ankara Esenboğa Havalimanı, Avrupa Uluslararası Havalimanları Konseyi tarafından "En İyi Havalimanı" seçildi

Rixos Sungate, Türkiye'nin en iyi kongre oteli seçildi

Rixos Sungate'e `Türkiye'nin En İyi Toplantı ve Kongre Oteli' unvanı verildi

Lykia Links Akdeniz'in en iyi 5. golf sahası seçildi

Golf sahası mimarisindeki en önemli isimlerden Perry O'Dye tarafından yapılan LykiaLinks Antalya, Akdeniz'in en iyi golf tesisleri arasında seçildi

Türkiye'nin en büyük hastanesi Pendik'te yapılıyor

Türkiye'nin en büyük kapasiteye sahip olması planlanan Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı tam gaz sürüyor. 84,4 milyon liraya mal olacak hastane, önümüzdeki yıla kadar tamamlanarak hizmete girecek

İdealist Kent'te “En Güzel Bahçe”ler ödüllendiriliyor

Hektaş İnşaat Şirketler Grubu'nun, TOKİ iştiraki olan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile gerçekleştirdiği İdealist Kent'te "En güzel bahçe"ler ödüllendiriliyor

Four Seasons ve Park Hyatt en iyi 45'te

ABD'nin seyahat dergisi Travel & Leisure 2009'un en iyi 45 otelini açıkladığı listede iki Türk oteline de yer verdi

Parima tarifi en kolay ödemesi de kolay ofis binası Haberi

Parima tarifi en kolay ödemesi de kolay ofis binası

'Tarifi en kolay ödemesi de kolay ofis binası' sloganıyla yükselen Parima metrekare satış fiyatları 2 bin 800 dolardan başlıyor.  Peşin ödemede yüzde 10 indirim ya da yüzde 1 peşin, 36 ay vade farksız ve ara ödemesi bulunmayan imkanlar sunuluyor.


Merter Parima ofis kullanıcıları bahçedeki toplantı salonu ve lounge alanını da randevu ve toplantıları için kullanabilecek.  Cam tavan ve geniş pencerelerle güneşi içeri alan 2 bin 500 metrekarelik şehir bahçesinde çimen, bitki ve ağaçları bulunuyor.


15 bin metrekare alan üzerinde yayılan Parima 223 bağımsız birimden oluşuyor. Projenin zemin katınca 2 ticari birim yer alıyor. 16 kattan oluşan proje ofis alanları 45 metrekare ile 970 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Merter Parima sosyal donatıları arasında fitness salonu, toplantı odası, Backoffice concierge hizmetleri bulunuyor.



Parima tarifi en...