25 / 07 / 2024

Parinor Construction Dış Ticari Kimin

Parinor Construction Dış Ticari Kimin

Parinor Construction Dış Ticaret Limited Şirketi Halil İbrahiö Gül ve Anvar Rakhmatov ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Murat Oktay, Peker GYO Genel Müdürü oldu! 

Peker GYO Genel Müdürlük görevini sürdüren Onur Özalp, Peker Construction Mühendislik İnşaat A.Ş. Genel Müdürü oldu. Onur Özalp'ın yerine Peker GYO Genel Müdürü olarak Murat Oktay atandı. Peki Peker GYO Murat Oktay kimdir?

Pp Construction Mühendislik İnşaat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pp Construction Mühendislik İnşaat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli ile İlk Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Ltc Construction Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi  kuruldu!

Ltc Construction Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sıddık Yıldırım tarafından kuruldu.

CG Construction İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CG Construction İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İvan Nikolov, Philip K. Anastasov ve Vihar Yordanov Naydenov tarafından kuruldu.

Skylife Construction İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Skylife Construction İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Habip tarafından kuruldu.

Mta Construction İnşaat ve Makina Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mta Construction İnşaat ve Makina Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Tahir Aydemir tarafından kuruldu.

ESTA Construction dünya sıralamasında yükselişe geçti!

ESTA Construction, “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesine bir kez daha adını yazdırdı. ESTA, listedeki Türk firmaları arasında 28’inci sırada yer alarak Türkiye’nin en büyükleri arasında bir kez daha yerini aldı.

Parinor Construction Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parinor Construction Dış Ticaret Limited Şirketi Halil İbrahiö Gül ve Anvar Rakhmatov ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

ESTA Construction, Rusya'da havalimanı inşa ediyor!

Tüm dünyada inşa ettiği fark yaratan yapılarla adından sıkça söz ettiren ESTA Construction dev bir projenin daha temelini attı. ESTA Construction imzası taşıyacak yeni uluslararası havalimanının temeli, ihalenin kazanılmasının ardından 15 gün gibi kısa bir sürede atıldı.

ESTA Construction 5 yeni projesini tanıttı!

Tüm dünyada inşa ettiği ikonik projelerle adından söz ettiren Türk inşaat şirketi ESTA Construction, değeri 1 milyar dolar olan Türkiye’deki beş yeni projesinin ön duyurusunu MIPIM 2017 Gayrimenkul Fuarı’nda yaptı.

ESTA Construction 5 projesini MIPIM'de tanıtacak!

Tüm dünyada inşa ettiği ikonik projelerle adından söz ettiren Türk inşaat şirketi ESTA Construction, Türkiye’deki beş yeni projesinin ön duyurusunu MIPIM 2017 Gayrimenkul Fuarı’nda yapacak.

ESTA Construction, Dünyanın En Büyük 250 Müteahhidi listesinde!

Türk inşaat şirketi ESTA Construction’a büyük onur. 10 yılda gerçekleştirdiği ikonik yapılarla “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde bir önceki yıla göre 13 basamak yükselen firma, bu yıl listede 174’üncü sırada yer aldı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün betonu dünyanın en prestijli ödülünü aldı!

Akçansa, Amerikan Beton Enstitüsü tarafından her yıl düzenlenen ve beton dünyasındaki en yenilikçi projelerin ödüllendirildiği The ACI Excellence in Concrete Construction Yarışması’nda, Yavuz Sultan Selim Köprüsü Projesi ile alt yapı kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu.

Parinor Construction Dış Ticari Kimin Haberi

Parinor Construction Dış Ticari Kimin


Parinor Construction Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Halil İbrahiö Gül ve Anvar Rakhmatov ortaklığında kuruldu. 


Parinor Construction Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü depo , soguk depo, çelik konstrüksiyonlar, paneller, demir dograma ve plastik dograma ,raf tesisi insaatlarını yapmak. b. Sirket yurt içi ve yurt dısı yol, köprü, baraj, liman, okul, toplu konut ve hastane gibi bayındırlık tesisleri ile sınai ve turistik insaat taahhüdünde bulunabilir. c. Her türlü katı atık yönetimi, geri kazanım konularında projeler hazırlamak, isletilmesi, bakım ve onarımını yapmak. Atıklardan alternatif ısıtma ve sogutma teknolojileri ve alternatif su elde etme teknolojileri gelistirilmesi, tesisler kurulması, projelendirme ve isletilmesi islerini yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Parinor Construction Dış Ticaret Limited...