04 / 05 / 2024

paris caddesi bina yıkım

paris caddesi bina yıkım

Ankara Aşağı Ayrancı'daki Paris Cadddesi'nde 32 numaralı binanın yıkımı, bölgede oturan vatandaşları mağdur etti. Amerikan Büyükelçiliği'nin karşısında bulunan binanın, güvenlik önlemi alınmadan yıkıldığı iddia edildi.

Akiş GYO, Kadıköy'deki bina ve arsasını 465 milyon TL'ye sattı!

Akiş GYO, şirkete ait, İstanbul İli, Kadıköy Bostancı Mahallesi, Bağdat Caddesi, No. 481'de yer alan "Dokuz Katlı, Çatı Arası İlaveli Betonarme Bina ve Arsası" niteliğindeki gayrimenkulün mülkiyeti 4 Temmuz 2022 tarihli sözleşme kapsamında 465 milyon Türk Lirası bedelle satıldı. 

Ankara Paris Caddesi'nde araziler kaldırıma çeviriliyor iddiası!

Ankara Paris Caddesi'nde elçilikler hariç bütün binaların arazilerinin belediye tarafından kaldırım yapılarak gasp edildiği ileri sürülüyor...

Fatih'te yangında 4 katlı metruk bina yıkıldı!

Fatih Nişancı Mahallesi Türkeli Caddesi'nde yer alan 4 katlı binada yangın çıktı, ahşapların yanması sonucunda bina tamamen yıkıldı...

Beyoğlu'nda ön cephesi çöken bina yıkıldı!

Beyoğlu Asmalı Mescit Caddesi'nde yer alan ve ön cephesi çöken tarihi bina kontrollü bir şekilde yıkıldı.

Bağdat Caddesi eski günlerine geri dönecek!

Bağdat Caddesi’ni kültürel ve ticari anlamda geliştirmek için çalışmalarda bulunan Bağdat Caddesi Derneği, Paris'teki Champ-Elysees'i temsil eden komite ile işbirliği anlaşması yaptı.

Bosna Hersek'in yeni büyükelçilik binası açıldı!

Bosna Hersek'in Ankara Büyükelçiliğinin Paris Caddesi'ndeki yeni binasının açılışı gerçekleştirildi.

Beyoğlu’nda yıkılma tehlikesi olan bina tahliye edildi!

İstanbul Beyoğlu’nda İstiklal Caddesi Ayhan Işık Sokak'ta yer alan 5 katlı bir bina yıkılma tehlikesi sebebi ile tahliye edildi..

Kastamonu'da 3 katlı tarihi ahşap bina çöktü!

Kastamonu Şeyh Şaban-ı Veli Caddesi'ndeki boş olduğu belirlenen ve yıkım kararı verilen Kastamonu Belediyesine ait tescilli tarihi ahşap bina çöktü.

İstiklal Caddesi'deki Casa Garibaldi binası restore edildi!

İstiklal Caddesi üzerinde bulunan tarihi Casa Garibaldi binası titiz bir çalışma ile restore edildi. 134 yıllık bina restore edilirken içinde adeta yeni bir tarih çıktı.

İstiklal'de yıkılan bina caddeyi toz bulutuyla kapladı!

İstiklal Caddesi’nde yıkımı devam eden bir bina nedeniyle ortaya çıkan toz bulutu vatandaşlara zor anlar yaşattı. Vatandaşlar, yüzlerini kapatarak tozdan kendilerini korumaya çalıştı.

Paris çatılarında tarım!

Dünya kentlerinde boş bina ve depolar da dikey çiftlikler olarak değerlendirilmeye başlandı. Paris'in ünlü Bastille Opera binasında 2 bin 500 metrekarelik çatısında dev bir bahçe kuruldu.

Küçükçekmece'de 85 milyon TL'ye icradan satılık bina!

İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi, Halkalı Merkez Mahallesi, Basın Ekspres Caddesi üzerinde yer alan 9 katlı bina icradan satışa çıkarıldı. 

Bağdat Caddesi'nde 15 bin bina yıkılmayı bekliyor!

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİDER) Başkanı Melih Tavukçuoğlu ve AE Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Ahmet Erkurtoğlu Bağdat Caddesi'ndeki gelişmeleri değerlendirdiler.

paris caddesi bina yıkım Haberi

paris caddesi bina yıkım

Ankara Aşağı Ayrancı'daki Paris Cadddesi'nde 32 numaralı binanın yıkımı, bölgede oturan vatandaşları mağdur etti. Amerikan Büyükelçiliği'nin karşısında bulunan binanın, güvenlik önlemi alınmadan yıkıldığı iddia edildi. Komşu binalarda oturanlar, yıkım çalışmalardan kendi binalarının da etkilendiğini savundu. Yıkım işlemini yapan özel bir şirketin çalışanları ise iddiaları kabul etmedi. 


Tehlikeli yöntem Bölgede yaşayan vatandaşlar, güvenlik önlemi alınmadan yıkımı yapılan inşaattan şikayetçi olduklarını, yıkım çalışmalarının çok gürültü çıkarttığını belirtti. Yıkılan binanın yanındaki apartmanda oturan ismini vermek istemeyen bir kişi, "Bu yapılan işin çok güvenli olmadığını görüyorum. Bizim binamızın temeline zarar verir mi, üzerimize yıkılır mı gerçekten endişeleniyorum. 

Tehlikeli bir iş yaptıklarını düşünüyorum. Bu yöntemle yapılmasını tehlikeli buluyorum. Caddede yaşayanlar da Çankaya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne aramışlar ama onlarda imar müdürlüğünü başvurmak gerektiğini söylemiş" diye konuştu. ,


Milliyet...