28 / 07 / 2024

Paris iklimlendirme fonu

Paris iklimlendirme fonu

Paris'teki COP21 Konferansı'nda ülkeler, küresel ısınmadaki artışı 2 derecenin altına indirmek için iklim fonlarını devreye aldı.

Çalık Holding gayrimenkul fonu mu kuracak?

Çalık Grubuna bağlı Türkiye'nin en büyük özel sermayeli yatırım bankası konumundaki Aktifbank'ın Genel Müdürü Serdar Sümer "Sukuk fonu ve gayrimenkul fonu kurma düşüncemiz de var." dedi.

Hasan Önder: İklimlendirme sektörü büyümeye devam ediyor!

Daikin Türkiye CEO’su Hasan Önder, 2015 yılını değerlendirirken, genel ekonomi ve inşaat sektörünün hız kesmesine karşın iklimlendirme sektörünün büyümeye devam ettiğini söyledi...

Paris'deki 14. Louis Şatosu 275 milyon Euro'ya satıldı!

Paris’in biraz dışında bulunan 14. Louis adlı şato, bugüne kadar satışı gerçekleşen en pahalı ev oldu. Ortadoğulu bir milyarder tarafından satın alınan evin değerinin tam 275 milyon euro (yaklaşık 860 milyon lira) olduğu açıklandı.

Paris'te 100 milyar dolarlık iklim fonu pazarlığı!

Paris'teki COP21 Konferansı'nda ülkeler, küresel ısınmadaki artışı 2 derecenin altına indirmek için iklim fonlarını devreye aldı.

Paris Tasarım Atölyesi İnşaat Mimarlık Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paris Tasarım Atölyesi İnşaat Mimarlık Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Görmüş ve Alper Kılıç ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 1 Aralık'ta Esenyurt, Bağlarçeşme Mahallesi, 1110 Sokak'ta kuruldu.

İMMİB Paris Batimat 2015'te 16 firma ile katıldı!

İMMİB Yapı Malzemeleri Komitesi, Avrupa'nın en büyük 2'nci yapı fuarı olan ve bu yıl 2 bin 600 katılımcı firma, 350 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırlayan 'Paris Batimat 2015'e bünyesinde bulunan 16 firma ile milli katılım gerçekleştirdi.

Anel Grup'tan AVM'lerde doğru iklimlendirme!

Avm’lerde iyi kurgulanmayan iklimlendirme sistemleri müşteri kaybı ve enerji israfına sebep oluyor.Babür’e göre; kış aylarında AVM’lerde iklimlendirme sistemleri ile, özellikle soğutma yapılmasının yanı sıra yeterli taze hava da sağlanmalıdır.

İnşaat sektörü temsilcileri Paris Batimat Fuarı'nda buluştu!

İnşaat sektörü malzemeleri üreticileri, Paris Batimat Fuarı'nda bir araya geldi. Yurtiçi pazar büyüklüğü 52.1 milyar dolara ulaşan Türk inşaat malzemeleri piyasası yabancı firmaların ilgisini çekmeyi başardı.

Genç mimarlar Paris'te bir araya geldi!

Genç mimarların mesleğin ilk yıllarında yaşanan zorlukların karşılıklı olarak ele alındığı “Genç mimarlar buluşması”nın, ikincisi 27 Ekim’de, yine aynı katılımcılarla ERA Mimarlık tarafından Paris’te, Ecole Spéciale d’Architecture’de düzenlendi.

Berdan Mardini Paris'te market açtı!

Berdan Mardini, kazancını ticarete yatırıyor. Şarkıcı, “Gençken çalışıp, geleceğe yatırım yapmak lazım. Kayınpederimle Paris’in ortasında market açtım” dedi.

Muş Hotel Diyar Paris açıldı!

Muş'un İstasyon Caddesi Atatürk Parkı karşısında geçtiğimiz yıllarda temeli atılan Hotel Diyar Paris, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Muş Hotel Diyar Paris hizmete açıldı!

Muş'ta, 94 odalı 218 yatak kapasiteli 4 yıldızlı Hotel Diyar Paris düzenlenen törenle hizmete açıldı. 18 milyon liraya mal olan otel 7 bin 200 metrekare alan üzerine kuruldu.

Doğru iklimlendirme cari açığı yüzde 10 azaltır!

İSKİD, 300’e yakın sektör paydaşını Ankara’da dördüncüsünü düzenlediği “Mimari Tasarımda İklimlendirme Konferansı”nda bir araya getirdi. Türkiye’nin sadece doğru iklimlendirme projeleriyle cari açığının yüzde 10 azaltacağının altı çizildi.

Paris iklimlendirme fonu Haberi

Paris iklimlendirme fonu

Önemli anlaşmalara imza atılan zirvede Türkiye de yıllık 100 milyar dolarlık fondan pay almak için pazarlık masasında Küresel ısınmadaki artışı 2 derecenin altına çekmek için bağlayıcı kararlar almak üzere Paris'te toplanan dünya liderleri, Ortadoğu'daki siyasi ısınmaya odaklanmış durumda. Tarihi buluşmalara sahne olan Paris'teki Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Taraflar Konferansı'nda (COP21) ülkelerin iklim müzakerecileri arasında hummalı bir pazarlık söz konusu. Geçen yıl Lima'da yapılan iklim toplantısından farklı olarak bu kez gelişmekte olan ülkeler de daha az karbon salımına sebep olacakları yönünde bağlayıcı sözler verecek. Bugüne kadarki ısınmanın sorumlusu olarak gösterilen gelişen ülkeler ise bu kez gelişmekte olan ülkelere "karbonu azalt, kredi benden" sözüyle yıllık 100 milyar doları bulan bir iklim fonu vaat ediyor. Şimdi her ülke bu paradan daha çok...