01 / 05 / 2024

Muş Hotel Diyar Paris hizmete açıldı!

Muş Hotel Diyar Paris hizmete açıldı!

Muş'ta, 94 odalı 218 yatak kapasiteli 4 yıldızlı Hotel Diyar Paris düzenlenen törenle hizmete açıldı. 18 milyon liraya mal olan otel 7 bin 200 metrekare alan üzerine kuruldu.



İstasyon Caddesi Atatürk Parkı karşısında geçtiğimiz yıllarda temeli atılan Hotel Diyar Paris, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Düzenlenen açılış törenine İl Kültür ve Turizm Müdürü Hayrettin Çetin, Muş Milli Eğitim Müdürü Cevdet Arslan, İl Müftüsü Alettin Bozkurt, KOSGEB Muş Merkez Müdürü Kenan Mergen ve çok sayıda davetli katıldı. İl Müftüsü Alettin Bozkurt'un okuduğu dua ile açılış yapılarak katılımcılar oteli gezdi. Misafirlerin büyük beğenisini kazanan hotel konforuyla ve içinde barındırdığı halka açık kafe, restoran, fitness salonu, hamam ve çok amaçlı salon gibi özellikleriyle de büyük beğeni aldı. Açılış daha sonra katılan misafirler için düzenlenen kokteyle devam etti.


"4 YILDIZLI OTEL, 18 MİLYON LİRALIK YATIRIM"

Otellerinin tüm deprem standartlarına uygun yapıldığını ve müşterilerin rahatı için her şeyin ayrı ayrı düşünüldüğünü belirten Hotel Diyar Paris Yönetim Kurulu Başkanı Menderes Özüpak, yatırımın 18 milyon TL'ye mal olduğunu söyledi. 7 bin 200 metrekare alan üzerine kurulan otelin 94 odalı 218 yataklı olduğunu ifade eden Özüpak, "Otelimiz halkımıza açık restoranımız, hamamımız, fitness salonumuz, kafemiz ve çok amaçlı solunumuz ile 7 bin 2 yüz metre karelik kapalı alana sahip tam kapasiteli bir oteldir. Otelimiz yaklaşık olarak 18 milyon liraya mal oldu. Öncelikle hotelimizin inşaatı baştan sona hijyenik ve kaliteli malzemeler kullanılarak yapıldı. Tamamen Deprem standartlarına uygun şekilde inşa edilen binamız, Muş'un en sağlam üç binasından biridir. Depreme son derece dayanıklı olduğunun garantisini Allah'tan sonra biz verebiliriz ama neticede depremin garantisi yok. Fay hattı binanın altından da geçebilir onu ancak Allah bilir ama biz elimizden gelenin en iyisini kullanarak Muş'un en sağlam üç binasından bir tanesini yaptığımızı da bütün Muş halkına gururla söyleyebilirim. Hotelimiz tüm Muş halkına hayırlı olsun" şeklinde konuştu.


Habertürk


Geri Dön