15 / 05 / 2024

Muş Hotel Diyar Paris Oteli projesi

Muş Hotel Diyar Paris Oteli projesi

Muş'ta, 94 odalı 218 yatak kapasiteli 4 yıldızlı Hotel Diyar Paris düzenlenen törenle hizmete açıldı. 18 milyon liraya mal olan otel 7 bin 200 metrekare alan üzerine kuruldu.

Hotel Room Bodrum icradan satılıyor! Yatırımcılar dikkat!

T.C. Bodrum 2. İcra Dairesi, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Gümbet Mevkii, Eskiçeşme Mahallesi, 963 ada 1 parselde yer alan Hotel Room Bodrum'u icradan satıyor...

Castle Resort-Spa Hotel Sarıgerme icradan 21.3 milyon TL'ye satılıyor!

T.C. Ortaca İcra Dairesi, Muğla ili, Ortaca ilçesi, Serıgerme Mahalle/Köy, 238 ada 3 parselde yer alan Castle Resort-Spa Hotel Sarıgerme otelini 21 milyon 332 bin 250 TL'ye satıyor...

Kervansaray Bodrum Resort Hotel icradan 94.2 milyon TL'ye satılıyor!

Bodrum 2. İcra Dairesi Muğla Bodrum İlçesi, Zeytinli Kahve Mahallesi'ndeki Kervansaray Kervansaray Bodrum Resort Hotel'i satıyor. Kervansaray Termal Turizm'e ait olan otelin toplam satış bedeli 94 milyon 239 bin 951 TL olarak belirlendi.

Fethiye Salhan Apart Inn Hotel icradan 3.8 milyon TL'ye satılıyor!

Fethiye 2. İcra Dairesi, Muğla İli Fethiye İlçesi'ndeki Apart Inn Hotel'i 3.8 milyon TL'ye satışa çıkardı.

Hotel Aqua, En iyi First Choice oteli seçildi!

Muğla’nın turistlik ilçesi Marmaris’te 1992 yılından beri faaliyet gösteren Hotel Aqua, sağlamış olduğu yüksek misafir memnuniyeti sebebi ile TUI-First Choice tarafından 2015 yılının 4 yıldızlı otel kategorisinde “En iyi First Choice” oteli seçildi.

Muş Hotel Diyar Paris açıldı!

Muş'un İstasyon Caddesi Atatürk Parkı karşısında geçtiğimiz yıllarda temeli atılan Hotel Diyar Paris, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Muş Hotel Diyar Paris hizmete açıldı!

Muş'ta, 94 odalı 218 yatak kapasiteli 4 yıldızlı Hotel Diyar Paris düzenlenen törenle hizmete açıldı. 18 milyon liraya mal olan otel 7 bin 200 metrekare alan üzerine kuruldu.

Fethiye Salhan Apart Inn Hotel icradan 3.4 milyon TL'ye satılıyor!

Muğla İli, Fethiye İlçesi'nde bulunan Salhan Apart Inn Hotel Fethiye 2. İcra Dairesi tarafından 14 Ağustos günü 09:30 ile 09:40 arası açık artırma usulüyle ihale ediliyor.

Hotel Aqua'ya TripAdvisor Travellers Choice 2014 ödülü!

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde 1992 yılında hizmete açılan Hotel Aqua, Dünya'nın en önemli seyahat yorum sitesi Trip Advisor'un kullanıcılarının oylarıyla Travellers' Choice 2014 Ödülü'nün sahibi oldu.

Hotel Aqua TripAdvisor Travellers Choice ödülünü aldı!

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde 1992 yılında hizmete açılan Hotel Aqua, Dünya'nın en önemli seyahat yorum sitesi TripAdvisor'un kullanıcılarının oyları sayesinde Travellers' Choice 2014 Ödülü'nün sahibi oldu.

Marmaris Hotel Aqua'ya Travellers Choice 2014 ödülü!

Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde 1992 yılında hizmete açılan Hotel Aqua, Dünya’ nın en önemli seyahat yorum sitesi TripAdvisor’un kullanıcılarının oylarıyla Travellers’ Choice 2014 Ödülü’nün sahibi oldu...

Pal Garden Gümbet Hotel icradan 28 milyon TL'den satışa çıktı!

Bodrum 2. İcra Müdürlüğü; Muğla, Bodrum'da yer alan Pal Garden Gümbet Hotel'i 28 milyon liradan ihaleye çıkardı...

Haiti'de Kimse Yok mu Hastanesi'nin temeli atıldı

Kimse Yok mu Derneği, depremin ardından salgın hastalıklarla boğuşan Haiti'ye yardımlarını kalıcı hale getiriyor. Bu amaçla 10 milyon nüfuslu ülkeye hizmet edecek ilk uluslararası hastanenin temeli atıldı

Muş Hotel Diyar Paris Oteli projesi Haberi

Muş Hotel Diyar Paris Oteli projesi

İstasyon Caddesi Atatürk Parkı karşısında geçtiğimiz yıllarda temeli atılan Hotel Diyar Paris, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Düzenlenen açılış törenine İl Kültür ve Turizm Müdürü Hayrettin Çetin, Muş Milli Eğitim Müdürü Cevdet Arslan, İl Müftüsü Alettin Bozkurt, KOSGEB Muş Merkez Müdürü Kenan Mergen ve çok sayıda davetli katıldı. İl Müftüsü Alettin Bozkurt'un okuduğu dua ile açılış yapılarak katılımcılar oteli gezdi. Misafirlerin büyük beğenisini kazanan hotel konforuyla ve içinde barındırdığı halka açık kafe, restoran, fitness salonu, hamam ve çok amaçlı salon gibi özellikleriyle de büyük beğeni aldı. Açılış daha sonra katılan misafirler için düzenlenen kokteyle devam etti.


"4 YILDIZLI OTEL, 18 MİLYON LİRALIK YATIRIM"

Otellerinin tüm deprem standartlarına uygun yapıldığını ve müşterilerin rahatı için her şeyin ayrı ayrı düşünüldüğünü belirten Hotel Diyar Paris...