19 / 05 / 2024

parise yapılacak üçgen kule

parise yapılacak üçgen kule

Fransa'nın başkenti Paris'e yapılması planlanan Üçgen Kulesi'ne (La Tour Triangle) belediye meclisinden onay çıkmadı. Belediye Başkanı Anne Hidalgo tarafından da desteklenen proje, 78 evet oyuna karşılık 83 oy ile reddedildi.

Genç yaşlı ayrımı olmadan bu şarta uyan kadınlar hemen PTT'ye koşun! Tam 3 bin 300 TL'lik ödeme yapılacak!

Genç yaşlı ayrımı olmadan bu şarta uyan kadınlara tam tamına 3 bin 300 TL'lik ödeme yapılacak. PTT destek ödemelerinde son durum ne? PTT destek ödemeleri için nereye başvurulur? İşte pek çok kişinin yüzünü güldüren o ödeme ile ilgili detaylar...

İŞKUR’dan işsiz gençlere zil takıp oynatacak müjde! Silahlı ve silahsız güvenlik görevlisi alımı yapılacak!

İŞKUR’dan işsiz gençlere müjde üstüne müjde gelmeye devam ediyor. Son yapılan açıklamaya göre, kamu ve özel kurumlara silahlı ve silahsız güvenlik görevlisi alımı yapılacak. İşte detaylar...

Çankırı'ya 3 yeni spor tesisi yapılacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çankırı'ya yapılacak yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Buna göre, Çankırı'ya 3 yeni spor tesisi, 3 adet nizami sentetik çim yüzeyli futbol sahası, 4 adet gençlik merkezi yapılacak...

Atatürk Orman Çiftliği'ne spor vadisi yapılacak!

Atatürk Orman Çiftliği’nde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ‘spor vadisi’ yapılacak. Bakanlık, spor vadisi için ihale düzenledi. İhaleyi alan firmaya 291 bin lira verilecek...

Muğla Menteşe'de bin kişilik öğrenci yurdu yapılacak!

AK Parti Milletvekili Nihat Öztürk, Muğla'dan Ankara'ya giden heyetle birlikte Ulaştırma ve Denizcilik, Milli Eğitim, Gençlik ve Spor ile Sağlık Bakanı'nı ziyaret etti, kente yapılacak olan projelerin müjdesini verdi.

Giresun Piraziz'e yapılacak spor salonu arazisini incelendi!

Piraziz’de bir dizi ziyarette bulunan Giresun Valisi Hasan Karahan, ilçeye yapılacak spor salonu arazisini inceledi. Piraziz Kaymakamı Hamit Genç ’le bir süre sohbet ederek ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

A. Çağatay Kılıç: Karşıyaka ve Göztepe statları yapılacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İzmir'e yapılacak Karşıyaka ve Göztepe statları ile yenilenecek Alsancak Stadı'yla ilgili güvence verdi. Kılıç, TRT'ye yaptığı açıklamada, "İzmir için yeterince çalışma yapılmadığıyla ilgili bir iddia var.

Kocaeli Gültepe gençlik merkezi için ihale yapıldı!

Başkan Dr. Nevzat Doğan’ın talimatıyla Gültepe Mahallesi’ne yapılacak gençlik merkezi için ihale yapıldı. Gültepe Mahallesi 445 metrekarelik bir alanda yapılacak gençlik merkezi için Etüt Proje Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen ihaleye 10 firma katıldı.

Kocaeli Gültepe'ye gençlik merkezi yapılacak!

Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın talimatıyla Gültepe Mahallesi’ne yapılacak gençlik merkezi için ihale yapıldı.Koçal Sokak’ta yapılacak gençlik merkezi için Etüt Proje Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen ihaleye 10 firma katıldı.

Ankara 19 Mayıs Stadı'ın yerine yenisi yapılacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile Başkan Gökçek başkente yapılacak stat için buluştu. Toplantıda Ankara 19 Mayıs Stadı'nın yerine 42 bin kişilik modern bir stat yapılması kararlaştırıldı.

Zonguldak Gelik futbol sahası ihalesi 13 Temmuz'da yapılacak!

Gençlik Spor Zonguldak İl Müdürlüğü tarafından Gelik beldesine sentetik futbol sahası yapılacak. 13 Temmuz 2015 tarihindeki ihalenin ardından başlayacak çalışmanın 2.5 ayda tamamlanması bekleniyor.

Kayseri'de gençlik merkezi ve okul yapılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 30 Mart yerel seçimlerinin ardından Büyükşehir'e bağlanan ilçeler için yatırımda hız kesmiyor. Her ilçeye yapılacak olan kadın ve gençlik merkezi için ihalesi yapılan ilçe sayısı 10'a yükseldi.

Kayseri'de 4 ilçeye kadın ve gençlik merkezi yapılacak!

Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelere yaptırılacak olan kadın ve gençlik merkezi için ihaleler sürüyor. Develi, Bünyan, Akkışla ve Felahiye ilçelerine yapılacak olan kadın ve gençlik merkezi yapım işi ihale edildi.

parise yapılacak üçgen kule Haberi

parise yapılacak üçgen kule

2008 yılında dönemin Paris Belediye Başkanı Bertrand Delanoe tarafından tanıtılan, şimdiki Belediye Başkanı Anne Hidalgo tarafından da desteklenen proje, 78 evet oyuna karşılık 83 oy ile reddedildi.


Sonucu değerlendiren Paris Belediye Başkanı Anne Hidalgo, seçimlerde yasaların çiğnendiğini iddia ederek oylamanın geçersiz olduğunu söyledi. Seçimde, muhalefet parti üyelerinin açık oy kullandığını savunan Belediye Başkanı, bunun da seçim kanununa aykırı olduğunu vurguladı.


Muhalefet partileri; Halk Hareket Birliği(UMP) ve Bağımsızlar ve Demokratlar Birliği(UDİ) arasında kule projesini destekleyen üyelerin de açık oy kullanılması sebebiyle karşı oy vermek zorunda kaldıklarını iddia etti. Anne Hidalgo, seçimlerin iptali için mahkemeye başvuruda bulunacağını duyurdu.


Paris'in 15'inci bölgesinde bulunan Versay Sergi Merkezi'ne inşaa edilmesi planlanan kulenin 40 kat ve 180 metre olması bekleniyordu.


TOKİ...