07 / 05 / 2024

park 156 hotel nerede

park 156 hotel nerede

Park 156 Hotel, Lounge 156 Teras Resturant&Bar’ında yaza merhaba partisi düzenledi...

Park Inn by Radisson İstanbul Odayeri yeni havalimanına 10 dakika!

Radisson Hotel Group yatırımlarının hızını kesmiyor. Group son olarak, İstanbul'un yeni uluslararası havaalanına on dakika mesafede konumlanan Park Inn by Radisson İstanbul Odayeri ile özellikle yurtiçi ve yurtdışı iş amaçlı seyahat edenlerin uğrak noktası olmayı hedefliyor...

Denizli Barika Otel 6.7 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Denizli İli, Pamukkale İlçesi, Pamukkale Köyü, Köyiçi Mevkii'nde yer alan Barika Park Termal Hotel 6 milyon 772 bin 548 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Rihanna 21 bin dolarlık oda kiraladı!

28 yaşıdaki Barbadoslu şarkıcı, Avusturya'da yer alan Park Hyatt Hotel'de geceliği 21 bin dolardan (yaklaşık 63 bin lira) iki katlı bir suit oda kiraladı. İşte o oda...

İzmir Palmiye Park Fiora teslim tarihi!

İzmir Palmiye Park Fiora projesinde 2+1 dairelerin satış fiyatları 310 bin liradan başlıyor. Palmiye Park Fiora Evleri'nde 156 daire bulunuyor...

İran Laleh Park Tebriz Hotel açıldı!

İran'a yatırım yapan Türk yatırımcılarına Kaya Grup da eklendi. Grup, Kaya Laleh Park Tebriz’le 10’uncu otelini Tebriz’de açtı. Otel, İran’ın en kapsamlı ve en lüks otellerinden biri oldu.

Alanya A'la Park Hotel hizmete açıldı!

A'la Park Hotel "Alanya'nın en yeni İslami tatil konseptli tesisi" sloganıyla kapılarını misafirlerine açıyor. 7 bloktan oluşan tesis, 900 yatak kapasitesiyle misafirlerine kesintisiz hizmet verebilecek.

Marka Şehirler Zirvesi sona erdi!

Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilen Marka Şehirler Zirvesi, yüksek bir katılım ile CVK Park Bosphorus Hotel’de gerçekleşti.

Marka Şehirler Zirvesi için geri sayım başladı!

7 Nisan 2016 tarihinde CVK Park Bosphorus Hotel’de kapılarını açacak olan Marka Şehirler Zirvesi, marka şehirlerimizin Türkiye ekonomisine katkısını arttırmak amacı ile yüksek bir katılım ile gerçekleşecek.

Marka Şehirler Zirvesi'ne 108 firma katılacak!

Marka Şehirler Zirvesi Türk ekonomisinde marka gücü ve marka değeri olan firmaları, tek bir çatı altında buluşturarak 7 Nisan Perşembe, CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul'da gerçekleşiyor.

Marka Şehirler Zirvesi 7 Nisan'da kapılarını açmaya hazırlanıyor!

7 Nisan 2016 tarihinde CVK Park Bosphorus Hotel’de kapılarını açacak olan Marka Şehirler Zirvesi, marka şehirlerimizin Türkiye ekonomisine katkısını arttırmak amacı ile yüksek bir katılım ile gerçekleşecek.

Marka Şehirler Zirvesi 7 Nisan'da!

Marka Şehirler Zirvesi, şehirlerimize uluslararası platformda hak ettiği değerin bilincini yansıtmak ve marka şehirlerimizin Türkiye ekonomisine katkısını arttırmak amacı ile 7 Nisan 2016 tarihinde CVK Park Bosphorus Hotel’de kapılarını açacak.

Atiye Residence görücüye çıkıyor!

HAS Metal ve DBN Mühendislik ortaklığıyla kurulan HAS – DBN Yatırım Ortaklığı’nın İstanbul’daki ilk projesi Atiye Residence, satışa çıkıyor. Basın toplantısı 16 Şubat 2016 Salı günü CVK Park Bosphorus Hotel’de düzenlenecek.

CVK 2015'te 250 bin kişiyi ağırladı!

CVK Park Bosphorus Hotel, 2015'te ağırladığı 250 bin misafir sayısıyla İstanbul'un en çok tercih edilen oteli oldu. Hotel Genel Müdürü Bahri Şahin, yıl genelinde yüzde 90'ın üzerinde doluluk oranına ulaştıklarını söyledi.

park 156 hotel nerede Haberi

park 156 hotel nerede

Kartal’ın sahil şeridinde deniz kıyısında yer alan Park 156 Hotel’de, Marmara Denizi ayaklarınızın altında, Prenses Adaları elinizi uzattığınızda dokunabileceğiniz kadar yakın… 


Park 156 Hotel’in, Marmara Denizi ve Adalar manzaralı Lounge 156 Teras Resturant&Bar’ında, 1 Haziran tarihinde, ılık bir yaz gecesinde görkemli ve renkli bir ‘Yaza Merhaba’ organizasyonu düzenlendi.  


İş ve sanat dünyasından seçkin kişilerin katıldığı gecede, Altan Balgır’dan Chillout müziği; Portekiz, Japon ve Türklerden oluşan Falsa Baiana grubundan Latin ve Bossa nova müziği; Uğur Project’ten Chill house müziği geceye renk ve eğlence kattı.    


Şehir içinde, tatil köyü konseptinde hizmet veren Park 156 Hotel; denizi, yeşili, huzuru ve çiçek kokusunu arayanların 47 yıldır tercihi oluyor. 5 bin metrekare alan üzerinde modern ve iki katlı üç ana bloktan oluşan otel, ağaçların...