28 / 04 / 2024

park mozaik teslim tarihi

park mozaik teslim tarihi

Bir TEPE ve MESA projesi olan Park Mozaik projesinde yaşam başladı. Yaşamkent’te yükselen Park Mozaik projesinin yüzde 70’i satıldı.

Ankara Park Mozaik fiyatları!

Ankara Park Mozaik fiyatları 618 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 2. etap teslimlerinin 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşeceği projede nakitte yüzde 15'e varan indirim imkanı sağlanıyor.

Park Mozaik Projesi!

Park Mozaik Projesi 'nde 1. etap teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Toplam 885 tane daireden oluşan projede 48 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Park Mozaik'te 470 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Teslimler 2016'da!

Tepe-Mesa Mesken birlikteliği ile Ankara'da inşa edilen Park Mozaik'te daireler 470 bin TL'den başlıyor. Projede daire teslimlerinin ise 2016 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Park Mozaik lansman fiyatları!

Park Mozaik projesi Ankara'nın Çankaya bölgesinde hayata geçiriliyor. Banka kredisine uygun olan proje 10 blok ve 3 kuleden meydana geliyor. İşte Park Mozaik lansman fiyatları...

Park Mozaik Ankara iletişim!

Park Mozaik Ankara iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası şu şekilde 0 312 291 50 80. Tepe-Mesa Mesken Park Mozaik projesi 10 blok ve 3 kule halinde inşa ediliyor

Park Mozaik Yaşamkent fiyat!

Park Mozaik Yaşamkent fiyat bilgisi haberimizin içinde yer alıyor. Park Mozaik Yaşamkent ptojesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Park Mozaik Yaşamkent fiyat!

Park Mozaik Yaşamkent fiyat bilgisi haberimizin içinde yer alıyor. Park Mozaik Yaşamkent ptojesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Park Mozaik Ankara ulaşım bilgileri!

İçinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon daire seçeneklerinin bulunduğu Park Mozaik Ankara ulaşım bilgileri...

Park Mozaik teslim tarihi!

Tepe İnşaat ve Mesa Mesken ortaklığı ile konumlandırılan ve içinde fitness merkezi, sauna, yüzme havuzu, buhar odası, oyun alanları ve spor alanları bulunan Park Mozaik teslim tarihi...

Tepe Mesa Park Mozaik ödeme kampanyası!

Tepe Mesa Park Mozaik ödeme kampanyası ay sonuna kadar sürüyor. Park Mozaik Evleri'nde ilk etap bu yıl sonunda teslim ediliyor...

Park Mozaik Konutları Yaşamkent ödemeler!

Park Mozaik Konutları Yaşamkent projesinde ilk etap bu yıl sonunda teslim ediliyor. 885 konutluk Park Mozaik Konutları'nda fiyatlar 680 bin liradan başlıyor...

Park Mozaik Ankara ödeme kampanyası!

Park Mozaik Ankara ödeme kampanyası kapsamında peşinat ve taksitler teslimlerden sonra başlıyor. 885 konutluk Park Mozaik Evleri projesinde ilk etap bu yıl Aralık'ta teslim ediliyor...

Yaşamkent Park Mozaik Konutları ödeme planı!

Ankara Yaşamkent'te yükselen Park Mozaik Konutları projesinde ev fiyatları 680 bin liradan başlıyor. Park Mozaik Konutları projesinde ilk etap bu yıl sonunda teslim ediliyor...

Park Mozaik Konutları Ankara teslim tarihi!

Park Mozaik Konutları Ankara teslim tarihi bu yıl sonu olarak belirtiliyor. Ankara Yaşamkent'te yer alan Park Mozaik Konutları'nda 2+1'lerin fiyatları 604 bin liradan başlıyor...

Ankara Park Mozaik Evleri ne zaman teslim?

858 daireden meydana gelen Ankara Park Mozaik Evleri projesinde 48 ay vade farksız taksit avantajı sunuluyor. Peki, Ankara Park Mozaik Evleri ne zaman teslim?

Park Mozaik Yaşamkent teslim tarihi!

Toplam 885 konuttan meydana gelen Park Mozaik Yaşamkent Evleri 'nde 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçeneklerinden oluşuyor. Park Mozaik Yaşamkent teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Yaşamkent Park Mozaik teslim tarihi!

74 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Park Mozaik Yaşamkent Evleri Çankaya'da yükseliyor. Yaşamkent Park Mozaik teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Mesa Mesken Park Mozaik projesini satışa çıkardı!

İstanbulda'ki projelerin ardından yeniden Başkent piyayasına dönen Mesa Mesken,Park Mozaik ve Mesa Koza 66 projeleriyle dönen Mesa Mesken, yaklaşık 1 milyar lira proje geliri bekliyor.

Park Mozaik Ankara'da 470 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Mesa Mesken, Tepe İnşaat’la birlikte Ankara Yaşamkent’te geliştirdiği yeni projesi Park Mozaik’i satışa çıkardı. 13 binadan oluşacak 885 konutluk projede konut fiyatları 470 bin lira ile 1 milyon 133 bin lira arasında değişiyor.

Ankara Park Mozaik Evleri satışa çıktı!

Mesa, Ankara’da satışa çıkardığı Park Mozaik ve Mesa Koza 66 projeleriyle merkezine döndü. 970 milyon liralık değere sahip iki proje, Ankara konut piyasasına hareket getirecek.

Park Mozaik'te ilk etap satışlarının yarısı tamamlandı!

Mesa’nın Ankara’daki 885 konutluk Park Mozaik projesinde 41 bin metrekarelik peyzaj alanı ve 2 bin metrekare sosyal alan yer alıyor.

Çankaya Park Mozaik Tepe teslim tarihi!

Çankaya Park Mozaik Tepe teslim tarihi olarak Aralık 2016 yılında yapılması planlanıyor. Toplam 74 bin 500 metrekare alan üzerinde yükselen proje 3 kule ve 10 blok şeklinde yükseliyor.

park mozaik teslim tarihi Haberi

park mozaik teslim tarihi

Ankara’nın TEPE ve MESA gücüyle fark yaratan konut projesi Park MOZAİK’te yaşam başladı. Başkentin yatırım değeri sürekli artan bölgesi Yaşamkent’te yükselen Park MOZAİK’te teslimler geçtiğimiz Aralık ayında başladı. İlk etap kapsamında satışa sunulan dairelerin yüzde 70’i satıldı ve teslim edilen konut sayısı 250’ye ulaştı. Park Mozaik’e taşınan aileler yeni evlerinde ilk baharlarının keyfini çıkartıyor. 


Park MOZAİK;  yemyeşil peyzajı, çok renkli tasarımı ile konforlu, keyifli ve farklı yaşam olanaklarını birarada sunan benzersiz konsepti ile dikkat çekiyor. Yaşamkent’i adına yakışan bir yaşam bölgesi yapmaya başlayan Park MOZAİK, 75 bin metrekarelik geniş bir arazi üzerinde kurulu 2+1’den, 6+1’e kadar uzanan geniş bir yelpazede sunduğu yaşam olanaklarıyla Başkentlilerin büyük ilgisini görüyor. Öyle ki; özgün peyzajı, masmavi göleti, özel temalı 9 meydanı, avluları, mozaik yolları,...