06 / 05 / 2024

park oran projesi teslimleri ne zaman

park oran projesi teslimleri ne zaman

Ankara 'nın en prestijli yaşam alanı Park Oran'ın hemen yanında yer alan ve Başkent'in ileri gelen fırmalarını ağırlayan Park Oran Ofis projesinde çalışma hayatı başladı.

Tahtalı Park Deluxe projesi Mudanya'da yükseliyor!

Tahtalı Grup İnşaat AŞ tarafından, yeşili, temiz havası ve huzurlu ortamıyla bilinen Bursa'nın Mudanya ilçesinde hayata geçirilen Tahtalı Park Deluxe projesi, eşsiz konumu ve yüksek yatırım getirisi vaadiyle dikkat çekiyor.

Anda Park Millet Projesi için 7.5 milyon TL'lik sözleşme!

Trend Gayrimenkul, Garanti Bankası ile Anda Park Millet Projesi için 7 buçuk milyon TL'lik garantör kredi limiti sözleşmesi imzaladı.

Anda Park Sultanbeyli projesi başlıyor! Yeni proje!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anda Park Sultanbeyli projesi için düğmeye bastı. Projede 140 daire ile 19 dükkan bulunuyor...

Anda Park Millet projesi inşaat sözleşmesinde değişiklik!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anda Park Millet Projesi inşaat işleri sözleşmesinde değişiklik yaptı...

Emlak Konut Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri projesi nerede?

Ön taleplerin devam ettiği Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri projesi dükkan ve ofislerden meydana geliyor. Peki Emlak Konut Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri projesi nerede?

Akra Yapı Defne Park Mahmutbey projesi!

Akra Yapı Defne Park Mahmutbey projesi 33 adet daireden oluşuyor. Akra Yapı Defne Park Mahmutbey projesi tek blok şeklinde yükseliyor.

Ağaoğlu Central Park İstanbul projesi durduruldu!

Aağaoğlu Şirketler Grubu tarafından İstanbul Bakırköy’de inşa edilen konut projesi ikinci kez durduruldu. İlk önce ‘Bakırköy 46’adı ile tanıtılan, daha sonra ismi ‘Central Park İstanbul’ olan proje Aralık 2013’te İstanbul 8. İdare Mahkemesi’nin kararıyla durdurulmuştu.

Düzce Lise Park Projesi için çalışmalar hızlandı!

Düzce Belediyesi Lise Park Projesi için çalışmalar hızlandırıldı. Belediye Başkan Mehmet Keleş, Düzce Lisesi Park Alanı projesi için alanda yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

İzmir Palmiye Park Fiora projesi 1 ay içinde başlıyor!

İzmir Palmiye Park Fiora projesi 1 ay içerisinde temel atılacak. Satışların da aynı dönemde başlayacağı Palmiye Park Fiora projesinde 154 konut yer alıyor...

Beyaz Park Topkapı'da fiyatlar 410 bin liradan başlıyor!

Beyaz İnşaat tarafından Topkapı’da inşa edilen Beyaz Park Topkapı projesi, 60 ay vadeye yüzde 0.95 oranındaki özel faiz avantajıyla satışa sunuluyor. Projedeki konut fiyatları 410 bin liradan başlıyor.

Beyaz Park Topkapı'da 60 ay yüzde 0.95 faiz imkanı!

İstanbul’un merkezi bölgelerinden Topkapı’da yükselen Beyaz Park Topkapı projesi konut alıcıları tarafından büyük ilgi görüyor. Projede fiyatlar 410 bin TL’den başlarken 60 ay için 0.95 faiz oranıyla banka kredi imkanı sunuluyor.

Ağaoğlu Central Park İstanbul Projesi!

Ağaoğlu Central Park İstanbul Projesi 45 dönüm arsa üzerinde inşa edilecek. Zemin + 21 katlı olarak tasarlanan projede 1.000'in üzerinde konut yer alıyor.

Kepez Park Orman Projesi 17 Aralık'ta tanıtılacak!

Kepez Belediyesi, Kepez Park Orman Projesi, 17 Aralık’ta Kepez Belediye Meclisi’nde tanıtılacak. Tütüncü, "Şeffaf belediyecilik anlayışıyla canlı yayında yaptığımız ihale sonunda da, alanı işletecek firma belirlendi" dedi.

park oran projesi teslimleri ne zaman Haberi

park oran projesi teslimleri ne zaman


MESA ve Aktürk Inşaat'ın ortak imzasını taşıyan ve Ankara'da ileri gelen firmaları ağırlayan ParkOran Ofis'te, çalışma hayatı başladı. Toplam 146 bin metrekarelik bir alanda kurulu ParkOran projesinde yer alan ParkOran Ofis, 22 katlı tek bloktan oluşuyor. İş hayatını, teknoloji ve konforla, sosyal yaşamla buluşturan ParkOran Ofis; zengin A+ ofis ve mağaza alternatifleri sunuyor. 

ParkOran Ofis'te; büyüklükleri 114 ile 285 metrekare arasında değişen 60 adet ofis ve 76 metrekareden 544 metrekareye kadar farklı alanlara sahip 12 mağaza...