22 / 05 / 2024

park projeleri bolu

park projeleri bolu

Bolu'ya yeni bir çehre kazandıran Bolu Belediyesi, parklara büyük önem veriyor. Bolu Belediyesi 13 yeni parkın yapımına devam ederken diğer yandan da parkların revize çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

TOKİ Bolu projeleri için düğmeye bastı! 581 ucuz konut geliyor! İşte o tarihler...

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bolu projeleri için düğmeye bastı. İşte detaylar...

Bolu'da kaçak yapılar ortadan kaldırılıyor!

Bolu Belediyesi, Yedigöller Milli Parkı yolu üzerinde yer alan kaçak yapılar belediye ekipleri tarafından yıkılıyor.

Bolu Yedigöller'deki kaçak yapılar yıkılıyor!

Bolu Yedigöller Milli Parkı yolu üzerinde yer alan ve yöresel ürün satışı yapan 3 yapı ruhsatsız olması nedeniyle yıkıldı. 

Gölcük Tabiat Parkı’nda terk edilen 25 bungalov ev ne olacak?

Gölcük Tabiat Parkı’nda 2018'de 7 milyon TL harcanarak yapılan fakat daha sonra mahkemenin yürütmeyi durdurma ve yıkılma kararı alması üzerine atıl durumda kalan 25 adet bungalov ev çürüyor. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, projeye en başından itibaren karşı çıktıklarını belirtti.

Bolu'da 7 milyon TL harcanan bungalov evler atıl kaldı!

Bolu Gölcük Tabiat Parkı'nda İdare Mahkemesi tarafından iptal edilen  bungalov ve dağ köşkü projesinde inşaatı biten evler atıl durumda kaldı. Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, evlerin durumu hakkında açıklama yaptı. 

Gölcük Tabiat Parkı'ndaki bungalov evler yıkılıyor!

Bolu Gölcük Tabiat Parkı'nda tamamlanmak üzereyken, mahkemece iptal edilen bungalov ve dağ köşkü projesinde bitirilen evler, atıl kaldı. Yapımında 7 milyon lira harcanan ve mahkeme kararı sonrası işçilerin terk ettiği bungalovlar sökülecek.

İzmir projeleri uluslararası dört ödül kazandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin; Portakal Vadisi, İzmirdeniz, Gürçeşme Doğa Parkı ve Sasalı Araştırma Enstitüsü projeleri sürdürülebilirlik dalında uluslararası dört ödülün sahibi oldu.

Gölcük Tabiat Parkı’na bungalov ve otel inşa ediliyor!

Bolu Belediyesi, Gölcük Parkı'nda bungalov ve otel inşaatına başladı. Park, 2040 yılına kadar Bolu Belediye Başkanlığı'na devredildi.

Outdoor Factory Katar'da 750 milyon dolarlık tema park kuracak!

Outdoor Factory’nin Kurucu Ortağı Toygar Yedigöz, Katar ile ilgili planladıkları projeleri açıkladı. Yedigöz, ülkede 750 milyon dolarlık tema park kuracaklarını söyledi.

Sakarya Maltepe Park ve Adakule açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Maltepe Park ve Adakule gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. 

Gölcük Tabiat Parkı'na 25 orman köşkü inşa ediliyor!

Bolu Belediyesi tarafından doğal güzellikleriyle ünlü Gölcük Tabiat Parkı'na hiç ağaç kesilmeden 25 orman köşkü yapılıyor. 

Bolu'ya Kültür Park Projesi geliyor!

Bolu Belediyesi tarafından "Kültür Park" Projesi kapsamında 142 bin metrekarelik meydan yapılacak. Belediye, şehir meydanlarındaki çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.

Ömer Faruk Başaran'dan Millet Bahçesi'ne kültür parkı önerisi!

Başaranlar Yatırım Holding Başkanı Ömer Faruk Başaran, Millet Bahçesi Projesi’ni çok beğendiğini belirterek, kendi projeleri olan “Türk Kültür Parkı” ve “Zoo İstanbul”un da bu projeye dâhil edilmesini teklif etti.

park projeleri bolu Haberi

park projeleri bolu

Bolu'ya yeni bir çehre kazandıran Bolu Belediyesi, parklara büyük önem veriyor. Bolu Belediyesi 13 yeni parkın yapımına devam ederken diğer yandan da parkların revize çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Kentsel Gelişim ve Dönüşüm Projelerinin yanı sıra sosyal projelere de imza atan Bolu Belediyesi yeni parkların yapımına devam ederken diğer yandan da 5 parkın ise revize çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Kişi başına 6.5 metrekare yeşil alanın düştüğü Bolu'da, 123 adet park bulunuyor. Bolu Belediyesi yeni yapılan parklarda çocukların yanı sıra yaşlılara ve yetişkin vatandaşlara hem spor yapma hem de dinlenme imkânı sağlıyor. Bolu Belediyesi tarafından İzzet Baysal Mahallesi'ne, Kürkçüler Memur- Sen TOKİ konutlarına, Karaköy Mahallesine, Paşaköy Mahallesi'ne, Sağlık Mahallesi'ne, Borazanlar Mahallesi'ne, Alpağut Mahallesi'ne yapımı devem eden 13 park hayata geçirilerek bu...