02 / 05 / 2024

park vera ne zaman açılacak

park vera ne zaman açılacak

Alışveriş merkezi projelerinin geliştirilmesi, planlanması, gerçekleştirilmesi, kiralanması ve yönetimi alanında hizmet veren ECE Türkiye, Park Vera Alışveriş Merkezi 'nin kiralamasını ve uzun dönemli yönetimini üstlendi.

Nurol Park Güneşli satış fiyatları!

İstanbul Bağcılar - Güneşli 'de inşa edilen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Nurol Park Güneşli satış fiyatları 418 bin TL 'den başlıyor.

Nurol Park Güneşli Rezidans nerede?

Çeşitli sosyal imkanlar sunan Nurol Park'ta fiyatlar 418 bin TL'den başlıyor. Projede teslimlerin 2016 yılı Şubat ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Nurol Park Güneşli Rezidans nerede?

Nurol Park Güneşli fiyatları!

İstanbul Bağcılar - Güneşli 'de inşa edilen projesi toplam 55 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Nurol Park Güneşli fiyatları 418 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Nurol GYO Nurol Park Güneşli adres!

Nurol GYO Nurol Park Güneşli adres bilgileri kapsamında proje İstanbul Avrupa Yakası Güneşli Evren Mahallesi'nde yer alıyor. Projede daire fiyatları 418 bin TL'den başlıyor.

Güneşli Nurol Park teslimleri ne zaman?

Toplam 84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence dairenin bulunduğu proje 55 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki Güneşli Nurol Park teslimleri ne zaman?

Ege Park Çanakkale ne zaman teslim?

Çanakkale'nin merkezi girişinde toplam bin konut olarak yükselen Ege Park Çanakkale projesi 3 fazdan meydana geliyor. Peki, Ege Park Çanakkale ne zaman teslim?

Beyaz Park Topkapı ne zaman teslim?

Beyaz Park Konutları 100 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. Projede 370 daire ve ticari üniteler yer alıyor. Peki Beyaz Park Topkapı ne zaman teslim edilecek?

Sağlam Park Güneşli'de teslimler 2016'da!

Sağlam İnşaat imzası ile 105 daire olarak Güneşli'de yükselen Sağlam Park Güneşli projesinde lansman öncesi döneme özel ilk 10 daire için cazip bir fırsat sunuluyor.

Topkapı Beyaz Park fiyatları ne kadar?

Beyaz Park Rezidans'ta 30 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Projede 370 konut ile birlikte ticari üniteler de bulunuyor. Peki Topkapı Beyaz Park fiyatları ne kadar?

Sağlam Park Güneşli satılık!

İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de yükselen proje toplam 6 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Sağlam Park Güneşli satılık daire teslimleri 2016 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

Demirli Park Plus ne zaman teslim?

Toplam 152 adet daireden meydana gelecek olan proje İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy İlçe'si Sahrayıcedit 'te inşa edilecek. Peki Demirli Park Plus ne zaman teslim?

Sağlam Park Güneşli fiyatları!

Toplam 6 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen proje 21 kat şeklinde inşa ediliyor. Proje Sağlam Yapı imzasıyla yükseliyor. Sağlam Park Güneşli fiyatları 400 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Sağlam Park Güneşli nerede?

Toplam 105 adet daireden meydana gelen Sağlam Park Güneşli projesinde daire alanları 115 metrekareden başlıyor. Proje 21 kat şeklinde yükseliyor. Peki Sağlam Park Güneşli nerede?

park vera ne zaman açılacak Haberi

park vera ne zaman açılacak


İnşaatına 2012 yılında başlanan Park Vera, dört kat ve 40.000 m2 kiralanabilir alan üzerinde faaliyet gösterecek olan yaklaşık 100 mağaza, yeme içme alanı, kafe/restoranlar ile 2.500 araç kapasiteli otoparktan oluşacak. Alışveriş Merkezi'nin 2014 yılı ilkbaharında kapılarını ziyaretçilerine açması planlanıyor. Park Vera Alışveriş Merkezi'nin yatırımcısı olan Başkent A.Ş.'nin hissedarları, aynı zamanda ECE Türkiye'nin geçtiğimiz Temmuz ayında yönetimini devraldığı Acity Alışveriş Merkezi'nin de yatırımcı ortakları. Acity ve Park Vera Alışveriş Merkezlerinin toplam yatırımın hacmi, 325 milyon ABD dolan. ECE Türkiye Genel Müdürü Andreas Hohlmann: "Ankara'da Acity'nin ardından, yatırımcı grup Başkent A.Ş.'nin önümüzdeki yıl açılacak olan yeni projesi, Park Vera Alışveriş Merkezi'nin de yönetimi ve kiralama faaliyederi için ECE Türkiye'yi seçmiş olmalarından büyük mutluluk duyuyoruz. 


Türk alışveriş merkezleri sektöründe uzun yıllara dayanan tecrübemizle,...