18 / 05 / 2024

Park Veranın açılışı ne zaman

Park Veranın açılışı ne zaman

Alman ECE Grubu, yönetimini üstlendiği yeni alışveriş merkezinin (AVM) açılışını gerçekleştirdi. Ece, Park Vera ile birlikte Türkiye'de yönettiği AVM sayısını 12'ye çıkardı. İki yıl süren inşaat sürecinin ardından kapılarını ziyaretçilerine açtı.

İsfanbul Tema Park yarın açılıyor! 

Türkiye’nin dünya standartlarındaki ilk tema parkı İsfanbul, yarın kapılarını açıyor. Misafirlerinin sağlığını her şeyden önde tutan İsfanbul Tema Park, Covid – 19’a karşı aldığı tedbirlerle misafirlerinin huzur içinde, açık havada eğlenceye doyacakları güvenli bir ortam sağlayacak.

Trabzon Botanik Park yarın açılıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin yapımını tamamladığı Trabzon Botanik Park yarın açılıyor.

Antalya Erdal İnönü Kent Parkı bugün açılıyor!

25 dönümlük alanda hayata geçirilen Antalya Erdal İnönü Kent Parkı bugün açılıyor.

Kayseri Yeni Mahalle semt konağı ve 17 parkın açılışı yapıldı!

Kayseri'de Yeni Mahalle Semt Konağı’nın ve toplamda 76 bin 500 metrekare alan üzerinde 17 parkın açılışı yapıldı.

Bayburt Şehir Parkı'nın açılışı yapıldı!

Maliye Bakanı Naci Ağbal Bayburt'u ziyaret etti. Ağbal'ın ziyareti sırasında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla yenilenen Bayburt Şehir Parkı'nın açılışı yapıldı.

Gotthard Base Tüneli bugün açılıyor!

Rönesans İnşaat tarafından tamamlanan dünyanın en uzun ve en derin tüneli Gotthard Base bugün açılıyor. Zürih'ten Milano'ya gidişi 1 saat kısaltarak 2 saat 40 dakikaya düşürecek olan tünelin maliyeti 16 milyar Avro.

Gotthard Base Tüneli yarın açılıyor!

Gotthard Base Tüneli yarın açılıyor. İsviçre’deki tünel Alp Dağları’nın altından kazıldı ve Avrupa’nın farklı ülkelerine İsviçre’den geçişi kolaylaştıracak proje kabul ediliyor.

Ümraniye Modern East AVM bugün açılıyor!

200 milyon euroluk yatırımla Ümraniye’de hayata geçirilen Modern East Alışveriş Merkezi bugün açılıyor. 60 bin metrekare kiralanabilir alanı olan AVM’nin ikinci fazı bittiğinde bu rakam 90 bine çıkacak. AVM’de 2 bin 900 kişiye istihdam sağlanacak

Kocaeli Dubai Port Limanı'nın açılışı Cuma günü yapılacak!

Kocaeli’ndeki Dubai Port Limanı’nın açılışını Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan yapacak. Cuma günü açılışı yapılacak olan liman için bugüne kadar 600 milyon doların üzerinde yatırım yapıldı.

Beko İzmir'de 4 mağazanın açılışını yaptı!

Beko Seferihisar, Çeşme, Altındağ ve Hatay İnönü Caddesi’nde olmak üzere 4 mağazanın açılışını yapıldı. Avrupa pazarında son 7 yılda payını artıran Beko, solo beyaz eşya pazarında lider konumda bulunuyor.

Malatya'da 8 dev yatırımın açılışı 7 Mayıs'ta yapılacak!

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği yatırımların açılışının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacağı, belirtilerek bu yatırımların hangileri olduğu duyuruldu.

Bosna Hersek Ferhadiye Camisi yarın açılıyor!

Bosna Hersek Ferhadiye Camisi yarın açılıyor. Bosna Hersek'in en önemli Osmanlı eserlerinden biri olarak kabul edilen Banya Luka şehrindeki cami, TİKA destekleriyle yeniden inşa edildi.

Çorlu Trend Arena AVM yarın açılıyor!

Danış Grup'un Çorlu'da hayata geçirdiği Trend Arena AVM yarın açılıyor. 6 bin 920 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Trend Arena AVM'de hangi mağazalar var? İşte Danış Trend Arena AVM mağazaları...

Park Veranın açılışı ne zaman Haberi

Park Veranın açılışı ne zaman


Alman ECE Grubu, yönetimini üstlendiği yeni alışveriş merkezinin (AVM) açılışını gerçekleştirdi. Ece, Park Vera ile birlikte Türkiye'de yönettiği AVM sayısını 12'ye çıkardı.İki yıl süren inşaat sürecinin ardından kapılarını ziyaretçilerine açan Park Vera'nın 40 bin m2 kiralanabilir alanı bulunuyor. AVM'de dört kat üzerinde 75 mağaza, restoran ve kafeler, çocuk oyun alanı ile 6 salonlu bir sinema yer alıyor. İstanbul Yolu üzerindeki "sezon" alışveriş merkezinde ayrıca, açık ve kapalı olmak üzere toplam 2 bin 500 araç kapasiteli otopark mevcut. 


PERAKENDE DESTİNASYONU 

ECE Türkiye Genel Müdürü Andreas Hohlmann, "Ankara'da moda odaklı bir alışveriş konsepti sunacağız. ACity ile bütünlük içinde hizmet verecek. Birbirini tamamlayan bir marka karması ile çalışacaklar. Yaratılan sinerji, benzerine az rastlanır bir perakende destinasyonunun geliştirilmesine mükemmel örnek teşkil ediyor" dedi. 



Habertürk...