04 / 05 / 2024

Park Vera'nın açılışı gerçekleşti!

 Park Vera'nın açılışı gerçekleşti!

Alman ECE Grubu, yönetimini üstlendiği yeni alışveriş merkezinin (AVM) açılışını gerçekleştirdi. Ece, Park Vera ile birlikte Türkiye'de yönettiği AVM sayısını 12'ye çıkardı. İki yıl süren inşaat sürecinin ardından kapılarını ziyaretçilerine açtı.




Alman ECE Grubu, yönetimini üstlendiği yeni alışveriş merkezinin (AVM) açılışını gerçekleştirdi. Ece, Park Vera ile birlikte Türkiye'de yönettiği AVM sayısını 12'ye çıkardı.İki yıl süren inşaat sürecinin ardından kapılarını ziyaretçilerine açan Park Vera'nın 40 bin m2 kiralanabilir alanı bulunuyor. AVM'de dört kat üzerinde 75 mağaza, restoran ve kafeler, çocuk oyun alanı ile 6 salonlu bir sinema yer alıyor. İstanbul Yolu üzerindeki "sezon" alışveriş merkezinde ayrıca, açık ve kapalı olmak üzere toplam 2 bin 500 araç kapasiteli otopark mevcut. 


PERAKENDE DESTİNASYONU 

ECE Türkiye Genel Müdürü Andreas Hohlmann, "Ankara'da moda odaklı bir alışveriş konsepti sunacağız. ACity ile bütünlük içinde hizmet verecek. Birbirini tamamlayan bir marka karması ile çalışacaklar. Yaratılan sinerji, benzerine az rastlanır bir perakende destinasyonunun geliştirilmesine mükemmel örnek teşkil ediyor" dedi. 



Habertürk Ankara 




Geri Dön