28 / 04 / 2024

Siesta Meşelipark'ın açılışı gerçekleşti!

Siesta Meşelipark'ın açılışı gerçekleşti!

Organize Sanayi Bölgesi’nde yepyeni bir deneyim sunan Siesta Meşelipark, Enbe Orkestrasının sahne alması ile görkemli bir açılış gerçekleştirdi. Siesta Meşelipark’ın sahibi Gökhan Özengin açılışta konuklarını kapıda karşılayarak tek tek yakından ilgilendi




Bursalıların buluşma noktası olan Siesta, Organize Sanayi Bölgesi’nde yepyeni konsepti Siesta Meşelipark görkemli bir açılışla kapılarını açtı.


Organize Sanayi Bölgesi’nde yepyeni bir deneyim sunan Siesta Meşelipark, Enbe Orkestrasının sahne alması ile görkemli bir açılış gerçekleştirdi. Renkli bir kokteyl eşliğinde Bursalılara merhaba diyen mekânın ilk geceki misafirleri, cemiyet hayatının tanınmış simaları ile yerel medya temsilcileri oldu. Siesta Meşelipark’ın sahibi Gökhan Özengin açılışta konuklarını kapıda karşılayarak tek tek yakından ilgilendi. Davetlilere birbirinden leziz ikramların sunulduğu açılışın organizasyonuna da diyecek yoktu.


Siesta Meşelipark’da Enbe Coşkusu


Türkiye’nin en başarılı orkestralarından biri olan Enbe Orkestrasının sahne alması ile Siesta Meşelipark unutulmaz bir geceye imza attı. Renkli anlara sahne olan açılışta konuklar Enbe Orkestrasının şarkılarına eşlik edip zaman zamanda sahneye çıkarak eğlencelerine eğlence kattılar.


Bursalılar tarafından yoğun ilgi gören Siesta Meşelipark açılışında konuklar Behzat Gerçeker ve ekibinin birbirinden güzel şarkıları ile coştular.


Geri Dön