14 / 05 / 2024

bursa siesta meşelipark açılışı

bursa siesta meşelipark açılışı

Organize Sanayi Bölgesi’nde yepyeni bir deneyim sunan Siesta Meşelipark, Enbe Orkestrasının sahne alması ile görkemli bir açılış gerçekleştirdi. Siesta Meşelipark’ın sahibi Gökhan Özengin açılışta konuklarını kapıda karşılayarak tek tek yakından ilgilendi

Bursa'da 70 bin konut dönüşüme giriyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kentte devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi. Aktaş, kent genelinde 70 bin konutun dönüşüme gireceğini söyledi.

Bursa'nın zihinsel dönüşüme ihtiyacı var!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada Bursa’nın önce sosyal ve zihinsel dönüşüme ihtiyacı olduğunu söyledi.

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye emekli sözleşme işlemleri!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye emekli sözleşme işlemleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 15 Ocak 2018 tarihinde sona eren sözleşme imzalama süresi 19 Ocak 2018 tarihi mesai bitimine kadar uzatıldı.

Bursa İznik TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

Bursa İznik TOKİ projesinde sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor.

TOKİ Bursa Keles 2. Etap sözleşme dönemi!

TOKİ Bursa Keles 2. Etap sözleşme dönemi bugün sona eriyor. Projede kura çekilişi 12 Temmuz Çarşamba Keles Belediye Kapalı Spor Salonu'nda yapılmıştı.

TOKİ Bursa Keles 2. Etap sözleşme işlemleri!

Kura çekimi 12 Temmuz Çarşamba günü çekilen projede sözleşme dönemi bugün başlıyor. İşte TOKİ Bursa Keles 2. Etap sözleşme işlemleri detayları...

Bursa'nın 17 ilçesine altyapı yatırımı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin 17 ilçe ve 1076 mahallenin de sağlıklı içme suyuna kavuşması için altyapı çalışmaları aralıksız sürerken, DSİ 1. Bölge Müdürlüğü’nün baraj ve gölet projeleri ile de 2070 yılına kadar Bursa’da su sıkıntısı yaşanmaması öngörülüyor.

Bursa Gürsu'da gecekondulara dönüşüm şartlı abonelik!

Bursa Gürsu Belediyesi, "Kentsel dönüşüme girmek şartı ile abonesi olamayan" kaçak mülkler için su, elektrik, doğalgaz alabilmeleri amacı ile başvuruları başlattı.

Bursa Karacabey Akıllı Kent oluyor!

Bursa Karacabey Belediyesi, hizmet kalitesinin daha da artırılması için kolları sıvadı. Karacabey Belediyesi, bütün belediye hizmetlerinin bulunduğu akıllı kent otomasyon sistemine (AKOS) geçme kararı aldı.

Bursa Selvili Cadde'ye viyadüklü çözüm!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 2006 yılında yaşanan heyelanın ardından İntam Bloklarıyla birlikte çöken Selvili Caddede yaşanan sorunu viyadükle çözüme kavuşturuyor.

Bursa'da kentsel dönüşüm tam gaz!

Bursa Büyükşehir Belediyesi depreme dayanıksız yapı stokunu ortadan kaldırmak için düğmeye bastı. 0.5 emsal artışına izin veren Büyükşehir, böylece kentsel dönüşüme hız kazandırdı

Bursa'nın yüzde 70'inin kentsel dönüşüme ihtiyacı var!

BUSİAD, kent ekonomisinin yanı sıra sektörel değerlendirmelerde bulundu. Bursa'nın kentsel dönüşüme en fazla ihtiyaç duyan illerin başında geldiği belirtilen raporda, şehrin yeniden planlanması gereken alanlarının yüzde 70'i bulduğu açıklandı.

Bursa Kapalı Alt Çarşı dönüşüyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından daha önce klima sistemleriyle daha sağlıklı bir alışveriş ortamına kavuşan Kapalı Alt Çarşı, yanmaz kablolarla yenilenen elektrik sistemi, tavan düzenlemesi, aydınlatma, görüntü ve ses sistemleri ile hem daha güvenilir hem de kaliteli bir görünüme bürünüyor.

bursa siesta meşelipark açılışı Haberi

bursa siesta meşelipark açılışı


Bursalıların buluşma noktası olan Siesta, Organize Sanayi Bölgesi’nde yepyeni konsepti Siesta Meşelipark görkemli bir açılışla kapılarını açtı.


Organize Sanayi Bölgesi’nde yepyeni bir deneyim sunan Siesta Meşelipark, Enbe Orkestrasının sahne alması ile görkemli bir açılış gerçekleştirdi. Renkli bir kokteyl eşliğinde Bursalılara merhaba diyen mekânın ilk geceki misafirleri, cemiyet hayatının tanınmış simaları ile yerel medya temsilcileri oldu. Siesta Meşelipark’ın sahibi Gökhan Özengin açılışta konuklarını kapıda karşılayarak tek tek yakından ilgilendi. Davetlilere birbirinden leziz ikramların sunulduğu açılışın organizasyonuna da diyecek yoktu.


Siesta Meşelipark’da Enbe Coşkusu


Türkiye’nin en başarılı orkestralarından biri olan Enbe Orkestrasının sahne alması ile Siesta Meşelipark unutulmaz bir geceye imza attı. Renkli anlara sahne olan açılışta konuklar Enbe Orkestrasının şarkılarına eşlik edip zaman zamanda sahneye çıkarak eğlencelerine eğlence kattılar.


Bursalılar tarafından yoğun ilgi gören...