02 / 05 / 2024

park village vaziyet planı

park village vaziyet planı

Park Village satılık daire bilgileri haberimizde bulunuyor. 312 bin metrekare arsa alanına sahip olan Park Village projesi Arıkan Yapı tarafından İstanbul Avrupa yakasında Büyükçekmece'de inşa ediliyor.

Arıkan Yapı Park Village!

Banka kredisi kullanılabilen Park Village Büyükçekmece Evleri toplamda 144 adet villadan meydana geliyor. Arıkan Yapı Park Village Evlerinde teslimler bu yıl sonu gerçekleşecek. Park Village Evlerinde bütün satışlar tamamlandı.

Park Village ödeme planı!

Park Village ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılıyor. Büyükçekmece Park Village fiyatları 650 bin dolardan başlayarak değişiyor...

Arıkan Yapı Park Village adres!

Arıkan Yapı Park Village adres ve telefon numarası şöyle: G 84 Bulvarı Göl Vadisi Arıkan Yapı Yerleşkesi 235 Ada 1 Parsel Büyükçekmece / İST - 0 212 850 80 07

Prata Riverside Village projesinin İstanbul lansmanı yapıldı!

Nehir kenarında modern bir alanda konut, eğlence ve perakende seçenekleriyle beraber sunulan ofis, halka açık sahil parkı ile Lizbon'daki perstiji en yüksek gayrimenkul projesi Prata Riverside Village, İstanbulluların beğenisine sunuldu. 

TOKİ Park Mavera 3 asli edime bağımsız bölüm listesi!

TOKİ Park Mavera 3 projesine ait "Asli Edime Konu Bağımsız Bölüm Listesi" ile "Proje Vaziyet Planı ve Görseli" yayınlandı. 

Çamburnu Tabiat Parkı turizme kazandırılıyor!

Trabzon'un Sürmene ilçesindeki Çamburnu Tabiat Parkı'nın korunması ve turizme daha fazla katkı sağlaması amacıyla Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü denetiminde "Peyzaj ve Mimari Uygulama Projesi Vaziyet Planı" uygulanıyor.

Davutpaşa Beyaz Park vaziyet planı!

Davutpaşa Beyaz Park vaziyet planı haberimizin içerisinde yer alıyor. Beyaz İnşaat'ın yeni projesi Beyaz Park Topkapı Davutpaşa'da daire fiyatları 395 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Toskana Orizzonte'de teslimler 30 Eylül'de başlıyor!

Büyükçekmece Göl Vadisi'nde 144 birimlik Park Village'ı tamamlayarak sahiplerine teslim eden Arıkan Yapı, Toskana Orizzonte projesinde tek katlı villa satışlarını hız kesmeden sürdürüyor.

Büyükçekmece Göl Vadisi'nde 1.Etap teslimleri 30 Haziran'da yapılacak!

İstanbul Büyükçekmece Göl Vadisi'nde 144 birimlik Park Village'ı tamamlayarak sahiplerine teslim eden Arıkan Yapı'nın Toskana Orizzonte projesinde tek katlı villa satışları hız kesmeden devam ediyor.

Toskana Orizzonte projesinde tek katlı villa satışları devam ediyor!

İstanbul Büyükçekmece Göl Vadisi'nde 144 birimlik Park Village'ı tamamlayarak sahiplerine teslim eden Arıkan Yapı'nın Toskana Orizzonte projesinde tek katlı villa satışları hız kesmeden devam ediyor.

Toskana Vadisi projesi tek katlı yaşam konseptiyle birleşiyor!

Emaar Türkiye'nin geliştirdiği Toskana Vadisi projesi, Ankan Yapı'nın eseri olan Park Village "tek katlı yaşam konsepti" ile birleşerek Büyükçekmece'de oluşturulan Toskana kimliğini yeniden yorumluyor.

Toskana Vadisi European Property Awards'ta ödül aldı!

GAYRİMENKUL oskarları olarak da bilinen European Property Awards yarışmasında 2013’te 3 kategoride ödüle layık görülen Park Village projesi bu yıl da mimari kategoride en iyi müstakil konut dalında ödül aldı.

Park Mavera vaziyet planı!

Park Mavera projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor. 2016 yılında teslim edilecek projede 672 daire ve 338 ticari birim bulunuyor. İşte Park Mavera vaziyet planı...

Arıkan Yapı tek katlı villa yaşamına Avrupa'dan 4. ödül!

Gayrimenkul oskarları olarak da bilinen European Property Awards yarışmasında 2013 yılında 3 kategoride ödüle layık bulunan Park Village projesi bu yılda mimari kategoride en iyi müstakil konut dalında ödüle layık görüldü...

Esbahçe Espark Konakları vaziyet planı!

Esbahçe Espark Konakları vaziyet planı haberimizin içerisinde bulunuyor. İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilen Es Bahçe Es Park Konakları projesinde lansman dönemine özel yüzde 5 indirim uygulanıyor...

Fikirtepe Brooklyn Park vaziyet planı!

Konutların; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Fikirtepe Brooklyn Park vaziyet planı resmi yayınlandı...

park village vaziyet planı Haberi

park village vaziyet planı

Park Village projesi Arıkan Yapı imzasıyla yükseliyor. İstanbul Avrupa yakasında Büyükçekmece'de hayata geçirilen Park Village satılık daire için satışlar tamamlandı.


Büyükçekmece Park Village projesi kapsamında yer alan villalar Villa Sardes, Villa Claros, Villa Thera, Villa Larisa, Villa Alinda, Villa Lagina ve  Villa Trilye olarak adlandırılıyor. Park Village teslim tarihi hemen olarak belirlendi. 


144 adet dairenin bulunduğu Arıkan Yapı Park Village projesi 312 bin metrekare arsa alanına sahip. Projede yer alan konutların alanları 250 metrekare ile 300 metrekare arasında değişiyor.


Park Village satılık daire!

Park Village satılık daire hakkında detaylı bilgiler için satış ofisini arayabilirsiniz.


Arıkan Yapı Park Village nerede?

Arıkan Yapı Park Village adres:G 84 Bulvarı Göl Vadisi Arıkan Yapı Yerleşkesi 235 Ada 1 Parsel Büyükçekmece / İST 


Telefon: 0 212 850 80 07 

Web Adresi: