28 / 04 / 2024

Toskana Vadisi European Property Awards'ta ödül aldı!

Toskana Vadisi European Property Awards'ta ödül aldı!

GAYRİMENKUL oskarları olarak da bilinen European Property Awards yarışmasında 2013’te 3 kategoride ödüle layık görülen Park Village projesi bu yıl da mimari kategoride en iyi müstakil konut dalında ödül aldı.



GAYRİMENKUL oskarları olarak da bilinen European Property Awards yarışmasında 2013’te 3 kategoride ödüle layık görülen Park Village projesi bu yıl da mimari kategoride en iyi müstakil konut dalında ödül aldı. Konu ile ilgili olarak Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Habip Arıkan şunları ifade etti: “2014 yılının başından itibaren yaşamın devam ettiği Park Village projemizdeki sakinlerimizin mutluluğu  ödüllerin en büyük habercisiydi. Bizim için en büyük ödül projelerimizde yaşayan mutlu sakinlerimizdir. Bu ödülü 'tek katlı villa' hayallerimize ortak olan tüm Park Village sakinlerimize armağan ediyoruz.” Tek katlı villa yaşamı herkesin hayallerini süslemeye devam ediyor. Arıkan Yapı bu hayalleri gerçekleştirmek adına tekkatlı villa projelerine Yeni Toskana Vadisi projesi ile bir

yenisini daha ekliyor. 


Amaç dünya çapında ilerlemek


TOSKANA Vadisi’nin mevcut yapısal zenginliğine 3. fazda tek katlı villa yaşam felsefesi de ekleniyor. Arıkan Yapı tarafından geliştirilen bu yaşam felsefesi, Emaar Türkiye’nin dünya tecrübesiyle birleşerek yeni yorumuyla buluştu. Emaar Türkiye Genel Müdürü Ozan Balaban, “700 milyon dolar yatırım ile inşa edilen projemize tek katlı villa yaşam felsefesini getirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz “ sözleriyle, bu projeye duydukları güveni ve inancı ifade etti.


Akdeniz kimlikli konsept


TOSKANA Vadisi 3. Faz projesi, tamamı tek katlı, tam müstakil, yüksek tavanlı, iç bahçeli, alaturka kiremitli, taş duvarlı ve Akdeniz kimlikli 8 tipte 187 adet villadan oluşuyor. Yaşam alanlı mutfaklar, tüm günü geçirebilecek nitelikte projelendirildi. Habip Arıkan mutfak yaşamına verdikleri öneme şu ifadelerle değindi: “Türk mutfağı dünya çapında  bir üne sahiptir. Bizde evlerimizde unutulmaya yüz tutmuş geniş alanlı mutfaklarımıza yeniden hayat vermek istedik.”


Toskana Vadisi köy meydanı


TOSKANA’da, projeye özgü değerlerin İstanbul’daki en güzel yansımalarının sergileneceği, kültürümüze dair yaşam unsurlarının harmanlanacağı ve dost sohbetlerinin anılara kazınacağı bir köy meydanı da var. Toskana Vadisi köy meydanı içinde yer alan, köy kahvesi ve köy fırını meydan kültürünü hayatın bir parçası haline getirme arzusuyla ortaya çıkmış. 

 

Vatan


Geri Dön