11 / 05 / 2024

Toskana Vadisi ödül

Toskana Vadisi ödül

GAYRİMENKUL oskarları olarak da bilinen European Property Awards yarışmasında 2013’te 3 kategoride ödüle layık görülen Park Village projesi bu yıl da mimari kategoride en iyi müstakil konut dalında ödül aldı.

İzmir'e 'En İyi Kentsel Tasarım' ödülü!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Portakal Vadisi Rekreasyon Alanı projesi “Sign of the City Awards 2019”da Kent ve Mimarlık kategorisinde En İyi Kentsel Tasarım ödülü aldı.

İzmir projeleri uluslararası dört ödül kazandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin; Portakal Vadisi, İzmirdeniz, Gürçeşme Doğa Parkı ve Sasalı Araştırma Enstitüsü projeleri sürdürülebilirlik dalında uluslararası dört ödülün sahibi oldu.

Büyükçekmece Toskana Vadisi'ne dev film platosu kurulacak!

Hollywood ve Bollywood'dan sonra dünyanın en büyük 3. film platosu İstanbul'a kurulacak. Van Damme'ın da ortak olduğu Long Road Production film şirketi, uluslararası yüksek bütçeli projelerini Büyükçekmece, Toskana Vadisi'nde hayata geçirecek.

Toskana Orizzonte satılık villa!

Toskana Vadisi'nin 3. fazı olarak yükselen projenin ilk etabı bu yıl Eylül'de teslim edilecek. Toskana Orizzonte satılık villa tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiklik göstererek tasarlandı.

Toskana Vadisi 3. fazda metrekaresi 2.500 dolar!

ARIKAN Yapı ile Emaar Türkiye, Büyükçekmece'de 1068 dönüm arazi üzerinde kurulan Toskana Vadisi'nin üçüncü fazını görücüye çıkardı.

Emaar Toskana Orizzonte satılık!

Emaar Toskana Orizzonte satılık villa alanları 695 metrekareye kadar ulaşıyor. İlk etap teslimlerinin bu yıl eylül ayında yapılması planlanan proje Büyükçekmece Göl Vadisi'nde yükseliyor.

Bingöl Çapakçur Vadisi kentsel tasarım ödülü aldı!

Bingöl Belediyesi proje ekibi tarafından hazırlanan Çapakçur Vadisi Projesi, Özel Kalem Dergisi'nin geleneksel olarak düzenlediği 7. yerel yönetim ödüllerinde kentsel tasarım projesi ödülüne layık görüldü.

Toskana Vadisi 3. faz teslimleri 2015'te!

İstanbul Büyükçekmece 'de hayata geçirilen Toskana Vadisi projesi 8 farklı villa seçeneği bulunduruyor. Toskana Vadisi Evleri 3' üncü faz teslimlerinin 2015 Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Toskana Vadisi 3. fazda fiyatlar 580 bin dolardan başlıyor! 2015 Eylül'de teslim!

Teslimlerinin Eylül 2015'te yapılması planlanan Toskana Vadisi projesi Büyükçekmece'de yükseliyor. Projede 8 farklı villa seçeneği yer alıyor.Toskana Vadisi 3. fazda fiyatlar 580 bin dolardan başlıyor.

Toskana Vadisi'nde villalar 580 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece 'de hayata geçirilen Toskana Vadisi Evleri 3. fazda 187 villadan oluşuyor. Büyükçekmece Toskana Vadisi teslimlerinin 2015 yılı Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Büyükçekmece Toskana Vadisi 3. fazda 580 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Büyükçekmece Toskana Vadisi 3. fazda toplam 187 adet villa bulunuyor. Toskana Vadisi 3. fazda yer alan villaların fiyatları 580 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Projede teslimlerin Eylül 2015'te yapılması planlanıyor.

Büyükçekmece Toskana Vadisi 3. fazda 2015 Eylül'de teslim villalar!

2015 yılının Eylül ayında teslimlerin yapılacağı Büyükçekmece Toskana Vadisi 3. faz projesi kapsamında yer alan villaların alanları 179 metrekare ile 694 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Toskana Vadisi 3. faz'da fiyatlar 580 bin dolardan başlıyor!

Toskana Vadisi 3. faz'da toplam 187 adet villa bulunuyor. Arıkan Yapı ve Emaar imzasıyla hayata geçirilen projede yer alan villaların fiyatları 580 bin dolardan başlıyor.

Toskana Vadisi ödül Haberi

Toskana Vadisi ödül

GAYRİMENKUL oskarları olarak da bilinen European Property Awards yarışmasında 2013’te 3 kategoride ödüle layık görülen Park Village projesi bu yıl da mimari kategoride en iyi müstakil konut dalında ödül aldı. Konu ile ilgili olarak Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Habip Arıkan şunları ifade etti: “2014 yılının başından itibaren yaşamın devam ettiği Park Village projemizdeki sakinlerimizin mutluluğu  ödüllerin en büyük habercisiydi. Bizim için en büyük ödül projelerimizde yaşayan mutlu sakinlerimizdir. Bu ödülü 'tek katlı villa' hayallerimize ortak olan tüm Park Village sakinlerimize armağan ediyoruz.” Tek katlı villa yaşamı herkesin hayallerini süslemeye devam ediyor. Arıkan Yapı bu hayalleri gerçekleştirmek adına tekkatlı villa projelerine Yeni Toskana Vadisi projesi ile bir

yenisini daha ekliyor. 


Amaç dünya çapında ilerlemek


TOSKANA Vadisi’nin mevcut yapısal zenginliğine 3. fazda tek...