02 / 05 / 2024

AveaLabs Merkezi European Property Awards'ta ödül alacak!

AveaLabs Merkezi European Property Awards'ta ödül alacak!

‘AveaLabs Customer Experience Center’ (AveaLabs Müşteri Deneyim Merkezi) projesi, ‘European Property Awards 2012’ (http://propertyawards.net/) yarışmasında, ‘Retail Interior’ dalında ödül almaya hak kazandı.



Merkezin konsept tasarım ve uygulaması SKM PROJECTS+ tarafından yapıldı. Ödül töreni 24 Eylül 2012’de Londra’da düzenlenecek.


Dünyanın en önemli gayrimenkul yarışması, ‘International Property Awards’ın (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) Avrupa ayağı ‘European Property Awards’da (Avrupa Gayrimenkul Ödüleri) kazananlar logosu prestij ve mükemmeliyetle eş anlamlı. Global sektörde gayrimenkul endüstrisini bu prestij ve mükemmeliyetle tanıştırmak ve bu alanda uluslararası bir standardın oluşmasına öncülük etmek amacıyla düzenlenen ‘European Property Awards’da bölgelerinde birinci olan her kategoriden projeler yılsonunda, Asya Pasifik, Afrika, Amerika ve Arap ülkelerinin birincileriyle ‘Dünyanın En İyisi’ olmak için yarışacak.


‘International Property Awards’ Başkanı Stuart Shield yarışmaya dahil olan projeler hakkında ‘European Property Awards’ta bu yıl 29 Avrupa ülkesinden yüksek standartlı pek çok proje yarıştı. Ödül kazanan firmaların kendi alanlarındaki profesyonelliği ve yeterliliği olağanüstü düzeylerde’ dedi. 


“AveaLabs Müşteri Deneyim Merkezi projesi ile Avrupa’nın alanında en önemli ödülüne layık görülmesinden dolayı SKM PROJECTS+’ı kutluyoruz” diyen Avea Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Coşkun Şahin projenin aynı başarıyı ‘International Property Awards’da da göstermesini beklediklerini söyledi. Yaklaşık 6 aylık yoğun bir çalışmanın ardından kurulan AveaLabs Müşteri Deneyim Merkezi’nin yakın geleceğin teknolojilerinin deneyimlendiği bir merkez olduğunu belirten Şahin, merkezde finanstan eğlenceye, akıllı evden akıllı şehire, eğitimden yerel yönetimlere kadar pek çok sektörü ve kurumu ilgilendiren konsept uygulamalardan örneklerin sergilendiğini ve üniversite öğrencileri, araştırmacılar, şirketler ve teknoloji severler tarafından yoğun ilgi gördüğünü belirtti.



Geri Dön