15 / 05 / 2024

Avrupa Gayrimenkul Ödüleri

Avrupa Gayrimenkul Ödüleri

‘AveaLabs Customer Experience Center’ (AveaLabs Müşteri Deneyim Merkezi) projesi, ‘European Property Awards 2012’ (http://propertyawards.net/) yarışmasında, ‘Retail Interior’ dalında ödül almaya hak kazandı.

Folkart’a Avrupa'dan dört ödül!

Folkart, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Töreni’nden, 2'si Avrupa birinciliği olmak üzere toplam dört büyük ödülle döndü. Folkart Nova Projesi ve Folkart Nefes İstanbul Lansman Kampanyası “5 Star Winner-5 Yıldız Ödülü Avrupa Birinciliği”ne layık görüldü.

Oral Mimarlık Değer 16 Residences ile 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülü'nü aldı!

Merakla beklenen 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri sonuçları 2 Aralık 2021 tarihinde Londra’da gerçekleştirilen törenle açıklandı. Oral Mimarlık, Nişantaşı’nda gerçekleştirdiği Değer 16 Residences projesi ile yarışmada ödül aldı. 

Bilkent Center'a Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nden 2 ayrı ödül!

Bilkent Center, prestij ve mükemmelliğin simgesi “Avrupa Gayrimenkul Ödülleri” tarafından “European Property Awards 2019-2020” “Ticari Yenileme/Geliştirme” Ve “Perakende Mimarisi” kategorilerinde 2 ayrı dalda ödüle layık görüldü...

Baco Yapı Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baco Yapı Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 30 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Aca tarafından kuruldu. 

Kabil İstanbul Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kabil İstanbul Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Mosadeq Rawfee Wardak ve Asdullah Elıas Mohammad Yusof ortaklığında kuruldu. 

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde Tema İstanbul’a altı ödül!

Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük gayrimenkul projesi Tema İstanbul, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde altı ödüle adını yazdırdı. İlk etabında yaşamın başladığı Tema İstanbul ile bugüne dek inşaat sektöründe birçok ilke imza atıldı...

Avrupa Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrupa Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Baştürk ve İsmail Atıcı ortaklığında kuruldu.

Mürşit Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mürşit Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Avcılar'da kuruldu. 

Alrayyan Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alrayyan Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Eshhab tarafından kuruldu. 

Türkiye Finans'a Türkiye’nin En İyi Ofis İç Mimarisi ödülü!

Türkiye Finans Katılım Bankası, Londra’da bu yıl 27’incisi gerçekleştirilen International Property Awards 2018’in (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) Avrupa ayağı olan European Property Awards (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) gecesinde ödül aldı.

Büyükyalı, Avrupa’dan 5 ödülle döndü!

Sakinlerine ve ziyaretçilerine her anlamda “iyi bir yaşam” sunmayı amaçlayan Büyükyalı, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde (European Property Awards), 5 farklı ödül aldı.

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nden Tema İstanbul'a 6 ödül!

Türkiye ve Avrupa’nın en büyük gayrimenkul projesi olan Tema İstanbul, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nden 6 ödüle layık görüldü.

Sofia Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sofia Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Hayek tarafından kuruldu.  

Avrupa Gayrimenkul Ödüleri Haberi

Avrupa Gayrimenkul Ödüleri

Merkezin konsept tasarım ve uygulaması SKM PROJECTS+ tarafından yapıldı. Ödül töreni 24 Eylül 2012’de Londra’da düzenlenecek.


Dünyanın en önemli gayrimenkul yarışması, ‘International Property Awards’ın (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) Avrupa ayağı ‘European Property Awards’da (Avrupa Gayrimenkul Ödüleri) kazananlar logosu prestij ve mükemmeliyetle eş anlamlı. Global sektörde gayrimenkul endüstrisini bu prestij ve mükemmeliyetle tanıştırmak ve bu alanda uluslararası bir standardın oluşmasına öncülük etmek amacıyla düzenlenen ‘European Property Awards’da bölgelerinde birinci olan her kategoriden projeler yılsonunda, Asya Pasifik, Afrika, Amerika ve Arap ülkelerinin birincileriyle ‘Dünyanın En İyisi’ olmak için yarışacak.


‘International Property Awards’ Başkanı Stuart Shield yarışmaya dahil olan projeler hakkında ‘European Property Awards’ta bu yıl 29 Avrupa ülkesinden yüksek standartlı pek çok proje yarıştı. Ödül kazanan firmaların kendi alanlarındaki profesyonelliği ve yeterliliği olağanüstü düzeylerde’...