27 / 04 / 2024

Folkart’a Avrupa'dan dört ödül!

Folkart’a Avrupa'dan dört ödül!

Folkart, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Töreni’nden, 2'si Avrupa birinciliği olmak üzere toplam dört büyük ödülle döndü. Folkart Nova Projesi ve Folkart Nefes İstanbul Lansman Kampanyası “5 Star Winner-5 Yıldız Ödülü Avrupa Birinciliği”ne layık görüldü.



Her sene gerçekleştirilen Avrupa Gayrimenkul Ödül Töreni’nin kazananı Folkart oldu. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Folkart, farklı projeleriyle katılım sağladığı yarışmada, Avrupa merkezli gayrimenkul geliştirici firmalarıyla yarışarak toplamda dört dalda ödüle layık görüldü. 

Verilen detaylara göre, Londra’da gerçekleştirilen ödül töreninde katıldığı dört dalda da ödüle layık görülen Folkart, Avrupa Gayrimenkul Ödül Töreninde toplamda dört farklı kategoride ödül alan tek marka oldu. 

Folkart’a Avrupa dan dört ödül!

Yaptığı açıklamada geçtiğimiz senelerde Çeşme’deki Folkart Blu ve Folkart Hills projeleri ile de farklı dallarda Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’ni kazandıklarını anımsatan Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, “Bu sene de European Property Awards-Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nden 4 farklı ödüle layık görülmek bizleri gururlandırdı. Projelerimizin ve çalışmalarımızın böyle ödüller kazanması, attığımız adımların doğruluğunu da gösteriyor. Başta ekip arkadaşlarımız olmak üzere, çözüm ortaklarımız, paydaşlarımız ve sonrasında da bizi tercih eden değerli Folkart dostlarının ‘duyduğu güven’ başarımızın temelini oluşturuyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ve herkesi kutluyorum” diye konuştu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön