10 / 05 / 2024

Folkart’a Avrupa'dan dört ödül!

Folkart’a Avrupa'dan dört ödül!

Folkart, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Töreni’nden, 2'si Avrupa birinciliği olmak üzere toplam dört büyük ödülle döndü. Folkart Nova Projesi ve Folkart Nefes İstanbul Lansman Kampanyası “5 Star Winner-5 Yıldız Ödülü Avrupa Birinciliği”ne layık görüldü.



FOLKART’IN ÖDÜLLERİ

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde yarışılan her kategoride yüzde 80 üzerinde puan alanlar “Award Winner”, yani en yüksek puanı alanlar şeklinde ilan edilirken, en yüksek puanı alan bir proje de “5 Yıldız” ödülünü almaya hak kazandı. Katılım gösterdiği tüm kategorilerde ödül alan Folkart’ın kazandığı ödüller şu şekilde:

-Türkiye En İyi Yüksek Katlı Konut Projesi “Folkart Nova”: 5 Yıldız Ödülü Avrupa Birinciliği
-Türkiye En İyi Pazarlama Çalışması “Folkart Nefes İstanbul Lansman Kampanyası”: 5 Yıldız Ödülü Avrupa Birinciliği
-Türkiye Karma Kullanım Yapı “Folkart Vega”: Award Winner Ödülü
-Türkiye Web Sitesi “www.folkart.com.tr”: Award Winner Ödülü

Folkart’a Avrupa dan dört ödül!

JÜRİ ÜYELERİ

Paylaşılan detaylara göre, kazananlar, yarışma için sunulan portfolyoların Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri jüri heyeti tarafından titizlikle incelenmesi sonucu belli oldu. Jüri heyetinde farklı deneyimlere sahip olan toplamda 100’ün üzerinde üye yer aldı. Yarışmanın jüri listesi, organizasyonun şeffaflık ilkesi çerçevesinde web adresinden de duyuruldu: http://propertyawards.net/judges/ 

DÜNYA ÇAPINDA DEĞERLENDİRME

Aktarılan bilgilere göre, Folkart, “5 Yıldız Ödülü Avrupa Birinciliği” aldığı iki kategoride, Afrika, Arabistan, Asya Pasifik, Kanada, Karayipler, Orta ve Güney Amerika, İngiltere, Amerika’daki değerlendirmelerde “5 Star” alan rakipleriyle, bu defa dünya lideri olabilmek amacıyla yeniden jüri karşısına çıkacak. Yapılacak olan değerlendirmeler sonrası her kategoride “Dünyanın En İyileri” 22 Şubat 2024 tarihinde Londra’da ilan edilecek.

Folkart'tan İzmir'e 1.623 konutluk yeni proje geliyor!

Folkart Nova satışa çıktı! Folkart Vega’ya komşu 176 konutluk yeni proje! 

Folkart 600 milyon dolarlık yeni yatırımı için düğmeye bastı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön