07 / 05 / 2024

park yasağı ne kadar

park yasağı ne kadar

Kentte 1 Ocak-15 Eylül arasında trafikte kural ihlali yapan sürücülere 1 milyon 954 bin 653 ceza yazıldı. Cezalar arasında 379 bin 135 sürücüye kesilen ''park yasağı'' ilk sırada yer alırken, bunu 313 bin 594 ile ''hız ihlali'' izledi.

Vadistanbul Park teslimleri ne zaman?

Vadistanbul projesinin son etabı olarak yükselen projede 1.400 konut ve ticari birimleri bulunuyor. Proje toplam toplam 120 bin metrekare ofis alanı bulunuyor. Peki Vadistanbul Park teslimleri ne zaman?

Nurol Park Güneşli ne zaman teslim?

Toplam 55 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Proje Nurol GYO imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Nurol Park Güneşli ne zaman teslim?

Nurol Park Güneşli ile hayata sıfırdan başlayın!

Teslimlerin 2016 yılı Şubat ayında gerçekleşeceği Nurol Park Konutları Atatürk Havalimanı'na 6 kilometre mesafede bulunuyor. Proje "Nurol Park Güneşli ile hayata sıfırdan başlayın" sloganıyla yükseliyor.

Nurol Park Güneşli satış fiyatları!

İstanbul Bağcılar - Güneşli 'de inşa edilen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Nurol Park Güneşli satış fiyatları 418 bin TL 'den başlıyor.

Nurol Park Güneşli Rezidans nerede?

Çeşitli sosyal imkanlar sunan Nurol Park'ta fiyatlar 418 bin TL'den başlıyor. Projede teslimlerin 2016 yılı Şubat ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Nurol Park Güneşli Rezidans nerede?

Nurol Park Güneşli fiyatları!

İstanbul Bağcılar - Güneşli 'de inşa edilen projesi toplam 55 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Nurol Park Güneşli fiyatları 418 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Nurol GYO Nurol Park Güneşli adres!

Nurol GYO Nurol Park Güneşli adres bilgileri kapsamında proje İstanbul Avrupa Yakası Güneşli Evren Mahallesi'nde yer alıyor. Projede daire fiyatları 418 bin TL'den başlıyor.

Güneşli Nurol Park teslimleri ne zaman?

Toplam 84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence dairenin bulunduğu proje 55 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki Güneşli Nurol Park teslimleri ne zaman?

Ege Park Çanakkale ne zaman teslim?

Çanakkale'nin merkezi girişinde toplam bin konut olarak yükselen Ege Park Çanakkale projesi 3 fazdan meydana geliyor. Peki, Ege Park Çanakkale ne zaman teslim?

Beyaz Park Topkapı ne zaman teslim?

Beyaz Park Konutları 100 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. Projede 370 daire ve ticari üniteler yer alıyor. Peki Beyaz Park Topkapı ne zaman teslim edilecek?

Sağlam Park Güneşli'de teslimler 2016'da!

Sağlam İnşaat imzası ile 105 daire olarak Güneşli'de yükselen Sağlam Park Güneşli projesinde lansman öncesi döneme özel ilk 10 daire için cazip bir fırsat sunuluyor.

Topkapı Beyaz Park fiyatları ne kadar?

Beyaz Park Rezidans'ta 30 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Projede 370 konut ile birlikte ticari üniteler de bulunuyor. Peki Topkapı Beyaz Park fiyatları ne kadar?

Sağlam Park Güneşli satılık!

İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de yükselen proje toplam 6 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Sağlam Park Güneşli satılık daire teslimleri 2016 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

park yasağı ne kadar Haberi

park yasağı ne kadar

İstanbul'da 1 Ocak-15 Eylül arasında trafikte kural ihlali yapan sürücülere 1 milyon 954 bin 653 ceza kesildi. Cezalar arasında 379 bin 135 sürücüye kesilen ''park yasağı'' ilk sırada yer aldı. 


İstanbul Şehiriçi Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ile Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kentin trafiğini düzenli hale getirmek amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.


Kent genelinde 24 saat trafik denetimi yapan polisler, kural ihlali yapan sürücülerin adeta ''gözünün yaşına bakmayarak'' gerekli ceza işlemlerini uyguluyor.


İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden alınan verilere göre, 1 Ocak ile 15 Eylül 2014 arasında polis sorumluluk bölgesinde trafik ekiplerinin çalışmalarında, kural ihlali yapan sürücülere 1 milyon 954 bin 653 trafik cezası kesildi.


- "Park yasağı"nı  ''hız sınırı'' ihlali takip etti


Sürücülere kesilen cezalar arasında ilk sırayı 379 bin 135 ile ''park yasağı'' aldı....