04 / 05 / 2024

Parktepe Evlerinde Frankische kullanılıyor

Parktepe Evlerinde Frankische kullanılıyor

Başkent Ankara’da başarılı konut projelerine imza atan LEMA Grup ve FERTAŞ AŞ işbirliğiyle kurulan Şahika Grup Yapı, bir asır dayanıklılığını koruyacak bir yatırıma imza atıyor.

Evlerinde kira almadan kaynanalarını, amca, dayı, hala, teyze, yeğenlerini oturtanlara vergi şoku! Resmen açıklandı! 

Evi olanlar için bir son dakika açıklaması geldi. Evlerinde kira almadan kaynanalarını, amca, dayı, hala, teyze, yeğenlerini oturtanların da bu vergiyi ödemesi gerekiyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ evlerinde oturma zorunluluğu var mı?

TOKİ evleri kaç para 2022? TOKİ evlerinde oturma zorunluluğu var mı? soruları gündemde yer alıyor. İşte araştırılan detaylar!

TOKİ evlerinde banka komisyonu var mı?

TOKİ evlerinde alt gelir grubuna üretilen konutlar için ilanda belirtilen miktarda peşinat alınıyor. Peşinat sözleşme sırasında aracı bankaya yatırılıyor. Peki bankaya komisyon ne kadar veriliyor?

Şırnak'ta terör mağdurları yeni yıla yeni evlerinde girdi!

Şırnak'ta hayata geçirilen konutlara yerleşen terör mağduru aileler, yeni yılı konforlu evlerinde karşılamanın mutluluğunu yaşıyor...

Parktepe Evleri’nde teslim için geri sayım başladı!

Başkent Ankara’nın en hızlı gelişen yerleşim yerlerinden Beytepe’de hayata geçirilen Parktepe Evleri’nde, konut sahiplerinin evlerine kavuşması için sayılı günler kaldı.

Parktepe Evleri’nin Mimar Sinan Fotoğrafçı Olsaydı yarışması sonuçlandı!

Parktepe Evleri’nin düzenlediği “Mimar Sinan Fotoğrafçı Olsaydı-Anadolu’nun Mimari Desenleri” fotoğraf yarışması sonuçlandı. 3 bin TL değerindeki birincilik ödülünü Galata Kulesi’ni objektifine yansıtan Aydın Sertbaş kazandı.

Ankara Parktepe Evleri'nde mevsimsiz balkon keyfi!

Ayazıyla meşhur Başkent Ankara’da kış aylarında balkona çıkmak bir hayal… Kentin en yüksek noktalarından Beytepe’de hayata geçirilen Parktepe Evleri ise yerden ısıtmalı özel balkonlarıyla ‘mevsimsiz’ keyif sunuyor.

Ankara Parktepe Evleri bu yaz teslim edilecek!

Bu yaz teslim edilecek projeyi üstün kalite anlayışıyla hayata geçirdiklerini vurgulayan Altuntaş, şunları söyledi: “Parktepe Evleri’nde kullandığımız malzemeler sayesinde projenin kalitesini çok uzun yıllar korumasını hedefledik. " dedi.

Parktepe Konutları'nda satışlar devam ediyor!

Konumu ve kesintisiz manzarasından dolayı “Zirvede Yaşam” sloganıyla satışa sunulan Parktepe Evleri, Başkentin köklü firmalarından Şahika Grup Yapı Tarafından inşa ediliyor.

Beytepe Parktepe Evleri inşaatı ne durumda?

Başkent Ankara’nın yeni gözde yerleşim yerlerinden Beytepe’nin en yüksek noktasında inşa edilen Parktepe Evleri, titiz düşünülmüş, sağlam ve estetik dış yapısının yanı sıra, fonksiyonel, rahat ve kaliteli iç mekan kurgusuyla da öne çıkıyor.

Parktepe Evleri'nde klimasız iklimlendirme konforu!

Başkent Ankara’nın gözde yerleşim merkezlerinden Beytepe’nin en yüksek noktasında inşa edilen Parktepe Evleri kullanılan yalıtım sayesinde klimasız iklimlendirme konforu sunuyor.

Parktepe Evleri'nde 100 yıl dayanıklı Frankische borular kullanılıyor!

Başkent Ankara’da başarılı konut projelerine imza atan LEMA Grup ve FERTAŞ AŞ işbirliğiyle kurulan Şahika Grup Yapı, bir asır dayanıklılığını koruyacak bir yatırıma imza atıyor.

Parktepe'de yaşayan kadınlar Hacker mutfak ile tanışacak!

Ev alım sürecinde kadınların ihtiyaç ve zevklerinin yönlendirici olmasını dikkate alan Parktepe Evleri, kadınları Alman kalitesini tasarım ve teknolojiyle bütünleştiren Hacker mutfak ile tanıştıracak

Parktepe Evlerinde Frankische kullanılıyor Haberi

Parktepe Evlerinde Frankische kullanılıyor

Başkent Ankara’da başarılı konut projelerine imza atan LEMA Grup ve FERTAŞ AŞ işbirliğiyle kurulan Şahika Grup Yapı, bir asır dayanıklılığını koruyacak bir yatırıma imza atıyor.


Kentin yeni gözde yerleşim yerlerinden Beytepe’nin en yüksek noktasında Parktepe Evleri’ni inşa eden Şahika Grup Yapı, projenin her noktasına yansıyan üstün kalite anlayışıyla dikkati çekiyor.


Firma ortaklarından İç Mimar Murat Altuntaş, Parktepe projesinde yaşamını sürdürenlerin gerçek kaliteye ulaşabilmeleri için her ayrıntıyı titizlikle kurguladıklarını kaydetti.


Altuntaş, “Herkesin olduğu gibi bizim de olmazsa olmaz dediğimiz, asla ödün vermediğimiz konular var. Bunların başında da kaliteli malzeme kullanımı geliyor” dedi.


Altuntaş, bu anlayışla yalnızca binanın görünen bölümünde değil alt yapı sistemlerinde de kaliteli malzeme kullanmaya özen gösterdiklerini vurgulayarak, şunları söyledi:


“Parktepe Evleri’nin tesisatında Alman Frankische firmasının ürettiği üst segment boruları kullanıyoruz. Alüminyum folyolu...