19 / 05 / 2024

Parkvin Oyun Sistemleri kimin 

Parkvin Oyun Sistemleri kimin 

Parkvin Oyun Sistemleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Sadettin Aslan tarafından kuruldu.

Park World Çocuk Oyun Grupları Zemin Sistemleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Park World Çocuk Oyun Grupları Zemin Sistemleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Güldür tarafından kuruldu.

Parkvin Oyun Sistemleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parkvin Oyun Sistemleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Sadettin Aslan tarafından kuruldu.

Galata İstanbul Cafe Restaurant Reklam Oyun Sistemleri Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Galata İstanbul Cafe Restaurant Reklam Oyun Sistemleri Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 10 bin TL sermaye ile kuruldu.

Çeçen İnşaat ve Enerji Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Çeçen İnşaat ve Enerji Sistemleri Anonim Şirketi, Cengiz Han Çeçen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 1 Ekim'de Şişli, Mecidiyeköy Mahallesi'nde kuruldu.

Taşel Yapı Isı Yalıtım Söve Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşel Yapı Isı Yalıtım Söve Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nihal Demirel, Remziye Taşdelen tarafından 300 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Ekim'de kuruldu.

Banyo-Armatür, Isıtma ve Soğutma Sistemleri Fuarı 6-7 Ekim'de Kuşadası'nda!

İtalya'nın "Banyo-Armatür, Isıtma ve Soğutma Sistemleri Fuarı" bu yıl ilk kez ülke dışına çıkarak 6-7 Ekim'de Kuşadası'nda düzenlenecek. Sektörden 800 temsilci 6-7 Ekim'de Kuşadası'nda düzenlenecek fuarda bir araya gelecek.

Stoper Yapı ve Yalıtım Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Stoper Yapı ve Yalıtım Sistemleri Anonim Şirketi, Levent Pelesen, F.M. Leo Jozef Van Camfort, Mehmet Turan Onur, Sami Amira tarafından 25 Eylül tarihinde kuruldu.

Nice Mühendislik Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Mühendislik Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Murat Alagöz, İzzet Alagöz Müdürlüğü'nde 150 bin TL'lik sermaye ile 17 Eylül'de Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Yapısal Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapısal Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Engin Karaaslan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Eylül'de Üsküdar, Kısıklı Mahallesi, Alemdağ Yanyolu Caddesi'nde kuruldu.

Braas yağmur indirme sistemleri yeni ürünleri ürün gamına ekledi!

Braas Çatı Sistemleri, yağış suyunun çatıdan etkin ve verimli bir şekilde tahliyesine yönelik yağmur indirme sistemleri ürün gamında yeni ve özgün çözümler sunmaya devam ediyor.

5K Zemin ve İzolasyon Sistemleri Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

5K Zemin ve İzolasyon Sistemleri Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Melik Sercan Kurt tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Eylül'de Atakent Apartmanı'nda kuruldu.

Hayat İskele Kalıp Sistemleri ve İnşaat Reklam Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hayat İskele Kalıp Sistemleri ve İnşaat Reklam Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Oktay Hacıömeroğlu tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 9 Eylül'de Maltepe'de kuruldu.

Opendoors Kapı Pencere Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Opendoors Kapı Pencere Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mesut Öztemel tarafından 70 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Eylül'de Ümraniye, Natoyolu Caddesi, Umre Sokak'ta kuruldu.

Parkvin Oyun Sistemleri kimin  Haberi

Parkvin Oyun Sistemleri kimin 

Parkvin Oyun Sistemleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sadettin Aslan tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Parkvin Oyun Sistemleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Şirket, yurt içi ve yurtdışında açık ve kapalı ortamda yapılan sporlara uygun tesislerin ve eğlence alanları yapılarının inşaatı ve işletilmesi, her türlü spor ve sporcu malzemelerinin, her türlü elektronik,mekanik,plastik oyuncakların imalini, alımını, satımını ve pazarlamasını, ithalatını, ihracatını, toptan ve perakende ticaretini yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,


Parkvin Oyun Sistemleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres; CUMHURİYET MAH.D-100 KARAYOLU C.ADM KN.İST.OUT.PARK.N.374/68...