07 / 05 / 2024

parsi emlak varlığı

parsi emlak varlığı

Patrice de Moncan ile Gilles Ricour de Bourgies tarafından yapılan hesaba göre, Elysee Sarayı ya da Eyfel Kulesi gibi tarihi binalar hariç bütün Paris'teki emlak varlığının toplamı 707 milyar Euro...

Geleceğin emlak trendleri "Yeşil Binalar" olacak...

Günümüz dünyasında çevre bilincinin artması ile beraber, emlak alanında da  yeşil bina trendi hız kazandı. Buna göre, sürdürülebilir mimari ve çevre dostu yapılar geleceğin emlak piyasasının temel varlıkları olacak gibi gözüküyor. Yeni trendler ve haberin ayrıntıları...

Emlak kralı çıkan İbrahim Tatlıses'in mal varlığı şaşkına çevirdi!

Türkiye'nin ünlü sanatçısı İbrahim Tatlıses'in emlak zengini olduğu ortaya çıktı. Peki, imparatorun nerede hangi gayrimenkulleri var? İşte detaylar...

Emlak Konut GYO 2021'de ne kadar hasılat elde etti?

Emlak Konut GYO tarafından yayınlanan faaliyet raporuna göre, Türkiye’nin en büyük GYO’su olan şirket, 2021 itibarıyla geliştirilmiş 174 projeye ve 30,7 milyar TL varlık değerine sahip durumda.

Çin emlak firmasında 313 milyon dolarlık vurgun!

Çin'in en büyük emlak geliştiricilerinden biri olan China Fortune Land Development yaptığı açıklamada varlık yöneticisinin 313 milyon dolarla kayıplara karıştığını açıkladı.

Çinli emlak şirketi Kaisa, bir ürünün ödemesini yapamadı!

Çinli emlak geliştirme şirketi Kaisa Group Holdings Ltd., kendi garantisi altında bulunan bir varlık yönetim ürününün ödemesini kaçırdığını duyurdu. 

Ena Varlık Gayrimenkul Emlak İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ena Varlık Gayrimenkul Emlak İnşaat  Anonim Şirketi Bağcılar’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Alphan Akgül tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO'dan 2 milyar TL'lik kira sertifikası ihracı!

Halk Varlık Kiralama tarafından yatırımcılara satılmak suretiyle ihraç edilecek, 2 milyar TL ihraç tavanı kapsamında, Emlak Konut GYO'nun fon kullanıcısı/kaynak kuruluş olduğu kira sertifikası ihracına ilişkin Kurulca onaylanmış 2. Tertip İhraç Belgesi yayınlandı.

Emlak Katılım Varlık Kiralama'dan 150 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı! 

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 63 gün vadeli 150 milyon TL tutarında, yurtiçi kira sertifikası ihracının nitelikli yatırımcıya satışı tamamlandı. 

Emlak Katılım Varlık Kiralama'dan üç adet 300 milyon TL kira sertifikası ihracı!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın üç adet 300 milyon TL nominal tutarında kira sertifikaları ihracı için SPK'ya yapılan başvuru onaylandı. 

Emlak Katılım Varlık Kiralama 180 milyon TL kira sertifikası sattı!

Emlak Katılım Varlık Kiralama, 41 gün vadeli, 180 milyon TL tutarında, yurtiçi kira sertifikası ihracının nitelikli yatırımcıya satışını tamamladı. 

Emlak Konut GYO 13.Tertip İhraç Belgesi!

Halk Varlık Kiralama tarafından 2 milyar TL ihraç tavanı kapsamında, Emlak Konut GYO'nun fon kullanıcısı/kaynak kuruluş olduğu kira sertifikası ihracı onaylanmış 13. Tertip İhraç Belgesi yayınlandı. 

Emlak Katılım Varlık Kiralama 161 milyon TL kira sertifikası sattı!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın TRDEVKS52217 ISIN kodlu, 381 gün vadeli, 161 milyon TL tutarında yurtiçi kira sertifikası ihracının nitelikli yatırımcıya satışı tamamlandı.

Emlak Katılım Varlık Kiralama 140 milyon TL kira sertifikası sattı!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın TRDEVKS621B2 ISIN kodlu, 47 gün vadeli, 140 milyon TL tutarında yurtiçi kira sertifikası ihracının nitelikli yatırımcıya satışı tamamlandı.

parsi emlak varlığı Haberi

parsi emlak varlığı

Dünyanın en çok ziyaret edilen kenti Paris'in fiyatı belli oldu. Tarihçi Patrice de Moncan ile Fransa Emlak Ajansları Federasyonu FNAIM Başkanı Gilles Ricour de Bourgies ortak bir kitap yazarak, Paris'teki tüm emlak varlığının fiyatım hesapladı. İki uzmanın hesabına göre, Elysee Sarayı ya da Eyfel Kulesi gibi tarihi binalar hariç bütün Paris'teki emlak varlığının toplamı 707 milyar Euro. Paris'teki 1.3 milyon apartman ve Paris'in fiyatı 720 milyar Euro evin fiyatı 525 milyar Euro. Toplam 16 bin 818 metrekare genişliğindeki büroların fiyatı ise 142 milyar Euro. Geriye kalan 84 bin butik ve atölyenin toplam bedeli ise 39.6 milyar Euro. İki uzman bu hesaba tarihi binaların ederlerinin de eklenmesi gerektiğini belirtiyor. Yine aynı kitaba göre, paha biçilmez Elysee Sarayı'nın değeri 1.3 milyar...