28 / 04 / 2024

Partnership Fund

Partnership Fund

Çalık Holding’in iştiraki Çalık Enerji, Gürcistan’ın ilk doğalgaz kombine çevrim santralını yapmak üzere Partnership Fund ile sözleşme imzaladı.

Nama Fund Group İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nama Fund Group İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulnaser Kanan, Ahmad Kanaan, Fares Altahleh ve Jamal Alnumairi ortaklığında kuruldu.

486 yataklı Tekirdağ Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Tekirdağ, Akfen İnşaat tarafından Kamu-Özel İşbirliği (PPP-Public Private Partnership) modeliyle yapımı üstlenilen Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor.

Tekirdağ Şehir Hastanesi inşaatında son durum ne?

Tekirdağ, Akfen İnşaat tarafından Kamu-Özel İşbirliği (PPP-Public Private Partnership) modeliyle yapımı üstlenilen Şehir Hastanesi’ne kavuşmak üzere.

Property İnvestment Fund Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Property İnvestment Fund Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Hulusi Emre Dündar ve İbrahim Aslan tarafından kuruldu.

Kayı Holding’e “En İyi Sağlık Projesi Ödülü” Partnership Awards’dan!

Coşkun Yılmaz tarafından 1991 yılında kurulan Kayı Holding, Gaziantep Şehir Hastanesi ile Partnership Awards’da “En İyi PPP Sağlık Projesi” ödülünü aldı. 

Yunanistan'daki Astir Palace Otel, Doğuş Grubu'na geçiyor!

Yunanistan`ın Atina dışında bulunan deniz kenarındaki bir tatil mekanını Türk-Arap fonu Jermyn Street Real Estate Fund`a satışını bugün tamamlaması bekleniyor. Fonda Doğuş Grubu`nun yüzde 15 hissesi bulunuyor.

GE Sağlık, GAMA-Türkerler Hastane Yatırım Şirketleri'ne ortak oluyor!

GE Sağlık, GAMA Holding A.Ş. ve Türkerler İnşaat A.Ş. bugün, Sağlık Bakanlığı’nın iki stratejik kamu özel ortaklığı (PPP-Public Private Partnership) projesi olan İzmir ve Kocaeli Entegre Sağlık Kampüs Projeleri’nin geliştirilmesi için nihai bir anlaşma imzaladı.

Şehir hastanesi inşa edenler işletmesinde de yükümlü olacak!

Sağlık sektöründe önemli bir dönüşüm başlatan "Kamu Özel işbirliği -PPP" (Public Private Partnership) projesine ilgi artıyor.

Astir Palace oteline Türk yatırımcı!

Yunanistan özelleştirme ajansı, başkent Atina yakınlarında, deniz kenarında bulunan Astir Palace Oteli’nin 400 milyon euro’ya satışı için gayrimenkul yatırım fonu “Jermyn Street Real Estate Fund” ile anlaşma imzaladı.

Yunanistan'daki Astir Palace Türk ve Araplara satıldı!

Yunanistan özelleştirme ajansı (HRADF), Atina dışında bulunan lüks tatil merkezi Astir Palace'ı Türk ve Arap yatırımcıların kurduğu Jermyn Street Real Estate Fund'a 400 milyon euro karşılığında sattı.

Socar, Petkim'de hisse satıyor!

Socar Turkey Enerji, Petkim'de yüzde 1.6 payı TSP'de pay başına 4 TL'ye BCM Global Fund'a satacak.

Rönesans Sağlık'ın Yozgat Şehir Hastanesi finansal kapanış imza töreni 2 Haziran'da!

Rönesans Holding Grup Şirketlerinden Rönesans Sağlık Yatırım olarak, kamu özel ortaklığı ile yapılan şehir hastaneleri projeleri için (Public Private Partnership-PPP) önemli bir adım daha atmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

İngiltere turizminin gündemi Sea Garden’da belirlenecek!

İngiltere’nin en büyük bağımsız seyahat acenteleri ağı Advantage Travel Partnership üyelerinin bir araya geleceği Advantage Conference, 14-18 Mayıs 2015 tarihleri arasında Hapimag Resort Sea Garden Bodrum’da gerçekleşecek.

Partnership Fund Haberi

Partnership Fund

Şirketten yapılan açıklamada, Tiflis’e 35 kilometre mesafedeki Gardabani bölgesinde yaklaşık 200 milyon dolarlık yatırımla hayata geçecek olan projenin 230 MW olacağı belirtildi.


İşveren kamu kuruluşu Partnership Fund ile imzalanan sözleşme ile Çalık Enerji’nin, ana yüklenici olarak üstlendiği kombine çevrim santrali 790 günde teslim edilecek.  


Çalık Holding’de düzenlenen imza törenine Gürcistan Enerji Bakanı Alexander Khetaguri, Gürcistan eski Başbakanı ve Partnership Fund Başkanı Nika Gilauri, Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık, Çalık Enerji Genel Müdürü Osman Saim Dinç’in katıldı. Gürcistan Enerji Bakanı Khetaguri, Türkiye’nin enerji alanında Gürcistan’ın ana partneri olduğunu, santralin ülkenin enerji ihtiyacında önemli bir açığı kapatacağını belirterek, “Bölgede hem inşaat hem de enerji alanında ciddi bir istihdam sağlayacak olan bu güçlü işbirliğinin iki ülke arasındaki potansiyeli arttıracağına inanıyorum” dedi.


Çalık...