18 / 05 / 2024

Paşa Turizm iletişim

Paşa Turizm iletişim

Paşa Turizm Sanayi Tekstil ve Dış Ticaret Limited Şirketi Merter 2 Şubesi, Levent Atlar Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Aralık'ta kuruldu.

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi açıldı!

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsa Köşker tarafından açıldı.

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri!

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Beyoğlu'nun yaşayan yatırımı Piyalepaşa İstanbul'da konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı bulunuyor.

Altınbaşak Doğa iletişim!

Altınbaşak Doğa iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Projede toplam 63 adet konut bulunuyor.

Sayyadi Turizm İletişim Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayyadi Turizm İletişim Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Ayman Sayadı tarafından kuruldu. 

Manifesto, Ağaoğlu’nun iletişim danışmanı olacak!

PR, etkinlik, reklam ve sosyal medya disiplinlerinde ulusal ve uluslararası pek çok marka için çalışan Manifesto, Ağaoğlu Şirketler Grubu’na iletişim danışmanlığı yapacak.

Syturk Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Syturk Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hussıen Ahmed Abdulrahman tarafından kuruldu.

Paşa Modern Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paşa Modern Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Serkan Öztürk tarafından Zeytinburnu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Khaled Al Natour ve Abdul Nassser Sayadı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçirilen Kuleli Evleri Piripaşa Evleri İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu’nda inşa ediliyor. Proje 2 etap şeklinde dizayn ediliyor. İşte Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Arman Group Otomobil Gıda İnşaat Turizm İletişim Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arman Group Otomobil Gıda İnşaat Turizm İletişim Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Arman tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gaziosmanpaşa TEM Avrasya Konutları iletişim!

TEM Avrasya Konutları 612 daire ve 3 dükkandan meydana geliyor. Gaziosmanpaşa TEM Avrasya Konutları iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Fuzul TEM Avrasya Konutları Gaziosmanpaşa iletişim!

Fuzul TEM Avrasya Konutları Gaziosmanpaşa iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. TEM Avrasya Konutları için ön talepler toplanıyor...

Northgate Ankara Esenboğa iletişim!

Northgate Ankara Esenboğa iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Northgate Ankara projesinde konunt ve ev-ofisler bulunuyor...

Paşa Turizm iletişim Haberi

Paşa Turizm iletişim

Paşa Turizm Sanayi Tekstil ve Dış Ticaret Limited Şirketi Merter 2 Şubesi, Levent Atlar Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 9 Aralık'ta kuruldu. 


Paşa Turizm Sanayi Tekstil ve Dış Ticaret Limited Şirketi Merter 2 Şubesi iş konusu; -Seyahat acentesi faaliyetleri (hava yolu, deniz yolu, kara yolu, demir yolu ulaşımı için bilet rezervasyon işlemleri ve bilet satışı, seyahat, tur, ulaşım ve konaklama hizmetlerinin toptan veya perakende satışı, vb.) 

Paşa Turizm Sanayi Tekstil ve Dış Ticaret Limited Şirketi Merter 2 Şubesi adres: Güngören, Nafiz Gürman Mahallesi, Şair A. Kutsi Tecer Caddes, Bozkurt Sitesi, A3 Apartmanı,...