30 / 06 / 2024

Paşaağzı sahili ihaleye çıktı mı

Paşaağzı sahili ihaleye çıktı mı

Paşaağzı sahiline 250 metre uzunluğunda 2 metre genişliğinde yürüyüş yolu yapılacak. Yol üstünde aydınlatmalar oturma grupları yer alacak. Sahilde ayrıca bir adet seyir terası ve güneşlenme platformu bulunacak.

TMSF Aynes Gıda’nın gayrimenkullerini satışa çıkardı! 

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Aynes Çardak Gayrimenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğünü 5 milyon 75 bin TL muhammen bedelle satışa çıkardı. Söz konusu ihaleye katılmak için 507 bin 500 TL teminat yatırılması gerekiyor.

Gebze OSB-Darıca Sahili Hattı için özel tasarlanan sürücüsüz metro aracı hazır! İlk yerli ve milli sürücüsüz metro aracı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gebze OSB-Darıca Sahili Hattı için özel olarak tasarlanan sürücüsüz metro aracının milli teknoloji vizyonunun en güzel örneklerinden ve ürünlerinden biri olduğuna dikat çekerek, sefere çıkmaya hazır olduğunu dile getirdi. 

Kadıköy Zühtüpaşa 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Kadıköy ilçesi, Zühtüpaşa Mahallesi, 280 ada, 29 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 22.12.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Ankara Milli Emlak Müdürlüğü 110 arsayı satışa çıkardı!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Anıt Emlak Müdürlüğü tarafından 110 adet imarsız arsa ihaleye çıkıyor. Gayrimenkullerin ihalesi 26 Mayıs 2021 günü gerçekleşecek.

İsmail Zühtü Paşa Konağı'nın yeni sakini Bilfen oldu!

Bilfen Eğitim Kurumları Genel Müdürlüğü Üsküdar Altunizade Mahallesi'nde yer alan İsmail Zühtü Paşa Konağı'nda faaliyet gösterecek.

Öz Paşam İnşaat Temizlik Tarım Otomotiv Petrol İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Paşam İnşaat Temizlik Tarım Otomotiv Petrol İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Akış tarafından kuruldu.

Zagnos Paşa Camisi satılıyor iddiaları asılsız çıktı!

Zagnos Paşa Camii'nin satılacağı iddialarına ilişkin açıklama yapan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Sözcüsü Birol Şahin, "Ortada da bir satış işleminin olması söz konusu değildir." dedi...

Kadıköy Zühtüpaşa imar planı askıya çıktı!

İstanbul Kadıköy  Zühtüpaşa Mahallesi, Fenerbahçe Orduevi Kıyı Koruma Yapısı (Anroşman) Amaçlı 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Askıya Alma Tutanağı askıya çıkarıldı.

Beşikdüzü Erdal Kutoğlu Parkı yeniden ihaleye çıktı!

Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde Arap bir yatırımcıya satıldığı iddia edilen daha sonra mahkeme tarafından yürütmeyi durdurma kararı verilen Şehit Üsteğmen Erdal Kutoğlu Parkın içerisinde bulunduğu alanın satışı için bugün yeniden ihaleye çıktı.

Kadıköy Zühtüpaşa Mahallesi imar planı askıda!

Kadıköy Zühtüpaşa Mahallesi, 94 pafta, 275 ada, 46 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı...

Yenikapı-Beylikdüzü ile Vezneciler-Arnavutköy metrosu ihaleye çıkıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Uysal, "İki hattı daha ihaleye çıkaracağız. Yenikapı- Beylikdüzü ile Vezneciler-Arnavutköy. Birisi 34 diğeri 32 kilometre olacak. Bu da yeni bir finans modeli ile yapılacak" dedi...

Bursa Cafer Paşa Hanı yeni yüzüyle hizmete açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin restorasyon çalışmalarını iki yıl önce başlattığı Cafer Paşa Hanı yeni yüzüyle hizmete açıldı.

Kadıköy Zühtüpaşa Mahallesi imar planı değişikliği onaylandı!

ÖİB tarafından özelleştirme kapsam ve programına alınan Kadıköy Zühtüpaşa Mahallesi'ndeki alan için imar planı değişikliği yapılacak...

Paşaağzı sahili ihaleye çıktı mı Haberi

Paşaağzı sahili ihaleye çıktı mı


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra sahillerinde yaptığı çalışmalarla bölgede turizme büyük katkı sağlarken kıyılardaki çalışmalarını da sürdürüyor. İlçenin sahil şeridinden turizm amacıyla en iyi şekilde faydalanmak için çalışma yapan Büyükşehir Belediyesi Kerpe Paşaağzı sahilini de düzenlemek için ilk adımı attı. Paşaağzı sahilinde çeşitli uygulamalar yapılarak kıyı modern bir hale getirilecek.


250 METRE YÜRÜYÜŞ YOLU

Paşaağzı sahiline 250 metre uzunluğunda 2 metre genişliğinde yürüyüş yolu yapılacak. Yol üstünde aydınlatmalar oturma grupları yer alacak. Sahilde ayrıca bir adet seyir terası ve güneşlenme platformu bulunacak. Sahilin üst kısmında 220 metre iniş merpenli istinat duvarı oluşturulacak. Sahildeki kayıklar için de modern bir çekek yeri hazırlanacak.


İHALE YAPILDI

Büyükşehir Belediyesi sahil düzenlemesi işini üstlenecek firmayı belirlemek için ihale gerçekleştirdi. İhale oturumunda 4 firma teklif verdi. En düşük teklifi 329...