23 / 07 / 2024

paşakent konutları projesi

paşakent konutları projesi

İstanbul Anadolu yakasında Sancaktepe bölgesinde yer alan Paşakent Konutları projesi 31 Ekim 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden olan kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi

Bozkır Müftülüğü'nden İyilik Konutları Projesi'ne destek!

Bozkır Müftülüğü ve bazı sivil toplum kuruluşları, savaş mağduru Suriyeli ailelere yönelik olarak başlatılan "İyilik Konutları Projesi"ne destek vermeyi sürdürüyor.

Paşa Konakları Beykoz projesi geliyor! Yeni proje!

Parlaklar Group tarafından Beykoz'da yükselen Paşa Konakları projesi yeni sahipleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Projede fiyatlar 790 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Emlak Konut GYO Niğde Emlak Konutları projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Niğde Emlak Konutları projesi 2 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Çanakkale Sosyal Konutlar Projesi’nin akıbeti ne olacak?

MHP Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Mehmet Özel Sosyal Konutlar Kentsel Dönüşüm çalışmaları ile ilgili açıklamalar yaptı. Başkan Özel; “Sosyal Konutlar Projesi’nin akıbeti herkes tarafından merak ve endişe içinde bekleniyor”dedi.

Sinpaş Sancaktepe Paşaköy projesi!

Sancaktepe Paşaköy projesi için hazırlıklar başladı. Sancaktepe Paşaköy Mahallesi'nde inşa edilecek proje Sabiha Gökçen Havaliman'na 19 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 

Sinpaş Sancaktepe Paşaköy projesi nerede?

Sinpaş GYO, Sancaktepe Paşaköy projesi için düğmeye bastı. Arsa için kat karşılığı satış vaadi sözleşmesi yapıldı...

Kavuklar'ın Altındağ Konutları Projesi'ne talip çıkmadı!

FETÖ/PDY yönelik soruşturma kapsamında kayyum atanan Kavuklar Grubu'nun Altındağ Konutları Projesi'nin yapım işi için düzenlenen açık artırmaya kimse katılmadı.

Fuzul TEM Konutları Projesi 2017!

Fuzul TEM Konutları Projesi projesinde daireler 2019'un sonunda teslim ediliyor. Fuzul TEM Konutları projesinde 2+1, 3+1, 4+1 daireler yer alıyor...

Wpaşakent Konutları Bandırma'da yükseliyor!

Bandırma'da bir ilk niteliğinde gerçekleşecek Wpaşakent projesi 4 bin 800 metrekare alan üzerine kurulu 3 blok ve 83 daireden oluşuyor. WPaşakent yeni nesil yaşam konutlarında 1 + 1, 3+1, 4+1 ve VIP seçenekleriyle kaliteli bir yaşam yuvası kurulacak.

Kiptaş Çatalca Konutları projesi nerede?

Kiptaş Çatalca Konutları projesinde kurasız satış sebebiyle, başvurular daire sayısıyla sınırlı. Projede 2 bin 138 daire yer alıyor. Peki, Kiptaş Çatalca Konutları projesi nerede?

Başakşehir Avrupa Konutları Projesi nereye yapılacak?

Başakşehir Avrupa Konutları Projesi nereye yapılacak? Artaş İnşaat imzasını taşıyan Avrupa Konutları Başakşehir 1. etap projesi Emlak Konut GYO güvencesiyle 2016 yılında hayata geçiriliyor...

Yalova Paşakent'teki huzurevi inşaatı başladı!

Yalova’nın Paşakent Mahallesi’nde yapılacak huzurevinin temeli sağanak yağmur altında atıldı. Bir yılda tamamlanacak huzurevi 5 milyon 677 bin TL’ye mal olacak.

Yalova Paşakent'te huzurevinin temeli atıldı!

Yalova’nın Paşakent Mahallesi’nde yapılacak huzurevinin temeli sağanak yağmur altında atıldı. Bir yılda tamamlanacak huzurevi 5 milyon 677 bin TL’ye mal olacak.

paşakent konutları projesi Haberi

paşakent konutları projesi


Paşakent Konutları'nın havadan görüntüleri için...