03 / 05 / 2024

Paşam Gayrimenkul adres

Paşam Gayrimenkul adres

Paşam Gayrimenkul Ve Otomotiv Alım Satım Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Odabaş tarafından kuruldu. 

Gayrimenkul fiyatları yüzde 50 düşer mi?

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam gayrimenkul fiyatlarında yaşanan yükseliş sonrası fiyatlarda düşüş yaşanma ihtimaline yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Paşabey Gayrimenkul Yönetimi Ve İşletmesi Anonim Şirketi kuruldu!

Paşabey Gayrimenkul Yönetimi Ve İşletmesi Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Atahan Paşabeyoğlu tarafından kuruldu.

Paşahan Gayrimenkul Hizmetleri Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Paşahan Gayrimenkul Hizmetleri Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Paşahan tarafından kuruldu.

Gps Paşaköy Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi kuruldu!

Gps Paşaköy Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi Eyüpsultan'da Gps Konut Ve Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim tarafından kuruldu.

Pay Yaşam Alanları Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pay Yaşam Alanları Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Alay, Kerim Altıntaş ve Yunus Emrah Eren ortaklığında kuruldu.

Çam Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Çam Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Boğazkesen tarafından kuruldu.

Çam Company Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çam Company Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Mehmet Rebii Çam ve Nimet Çam ortaklığında kuruldu.

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Tic.Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi açıldı!

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Tic.Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi Kadıköy'de Cem Gülmez tarafından açıldı.

İdol Yaşam Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdol Yaşam Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Rümeysa Kınık ve Sakine Polat ortaklığında kuruldu.

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Karabudak tarafından kuruldu.

Al Paşa İnşaat Gayrimenkul Araç Kiralama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Paşa İnşaat Gayrimenkul Araç Kiralama Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Abdullah Albasha  Ve Ahmad Albasha  tarafından kuruldu.

Adana Sarıçam'da 20 milyon TL'ye satılık 10 gayrimenkul!

T.C. Adana 8. İcra Dairesi, Adana ili, Sarıçam ilçesinde yer alan 10 gayrimenkulü 20 milyon 45 bin 135 TL'ye satıyor...

Paşahan Gayrimenkul Hizmetleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Paşahan Gayrimenkul Hizmetleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Paşahan tarafından kuruldu.

Paşam Gayrimenkul adres Haberi

Paşam Gayrimenkul adres

Paşam Gayrimenkul Ve Otomotiv Alım Satım Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Odabaş tarafından kuruldu. 


Paşam Gayrimenkul Ve Otomotiv Alım Satım Ticaret Limited Şirketi konusu:
-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculugunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli arastırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluslarındaki islemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,isyeri ve diger emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Paşam Gayrimenkul Ve Otomotiv Alım Satım Ticaret Limited Şirketi adres: Kayabaşı Mah.Ulubatlı Hasan Cad.A-3 Apt.No.2 A/26 Başakşehir