02 / 05 / 2024

paşazade konakları

paşazade konakları

A-C Grup Paşazade Konakları satılık daire fiyatları metrekare bazında 2 bin 500 lira olarak belirlendi. Beylikdüzü Paşazade Konakları projesi 2014 yılı Haziran ayında teslim ediliyor...

Paşazade Konakları Beylikdüzü'nde metrekaresi 2 bin 500 TL!

Beylikdüzü'nde A-C Grup imzasını taşıyan Paşazade Konakları projesinde konutların metrekaresi 2 bin 500 TL olarak belirlendi. Paşazade Konakları Beylikdüzü'nde yüzde 25 peşinatla, 24 ay sıfır faiz ödeme imkanı sunuluyor...

Tarihi Kemeraltı için 2 yeni restorasyon projesi!

Kamu, sivil toplum ve özel sektör işbirliği ile kurulan TARKEM, Kemeraltı ve çevresinin "çekim merkezi" olması için çalışmalarına devam ediyor. Tevfik Paşa Konakları ve 2. Vakıflar Konağı için restorasyon projesi yapılacak...

Paşa Konakları Beykoz fiyat!

Paşa Konakları Beykoz fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje 3 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip. 

Paşa Konakları Beykoz projesi geliyor! Yeni proje!

Parlaklar Group tarafından Beykoz'da yükselen Paşa Konakları projesi yeni sahipleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Projede fiyatlar 790 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Bursa Demirtaşpaşa Konakları restore ediliyor!

Bursa’yı bir açık hava müzesine dönüştürmeyi hedefleyen Bursa Büyükşehir Belediyesi, Demirtaşpaşa Konakları'nı ilk günkü ihtişamına kavuşturmak için çalışmalarına devam ediyor.

Paşa Konakları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paşa Konakları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 480 bin TL sermaye bedeli ile Enver Tuncer, Alp Tuğra Yalçınkaya ve Kadir Elitaş ortaklığında kuruldu. 

Sakaryalı gazeteciler indirimli devre mülk sahibi olacak!

Sakarya Gazeteciler Birliği ile Taraklı Paşalar Konakları arasında üyelere yönelik imza protokolü gerçekleştirildi.

Asmet İnşaat Hafriyat Taş Maden Nakliyat İş Makinaları Alım Satım Pe.ve Kim.Ma.Ye.Pa.Ti.San.Ltd.Şti. kuruldu!

Asmet İnşaat Hafriyat Taş Maden Nakliyat İş Makinaları Alım Satım Pe.ve Kim.Ma.Ye.Pa.Ti.San.Ltd.Şti. Filiz Ilgaz tarafından 100 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Beşiktaş, Konaklar Mahallesi'nde kuruldu.

Toksun Konakları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toksun Konakları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zeydin Toksun tarafından 100 bin TL sermaye ile 7 Ocak'ta Avcılar, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi, Ümit Sokak'ta kuruldu.

Deep Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deep Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Oğuz ve Fatih Adıgüzel ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 25 Kasım'da Beylikdüzü, Gürpınar, Adnan Kahveci Mahallesi, Paşazade Caddesi'nde kuruldu.

Taraklı Paşalar Konakları'nda 11 bin 200 TL'ye devremülk!

98 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Taraklı Paşalar Konakları 18 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselecek. Toplamda 12 bloktan meydana gelecek projede daireler Mart 2016 tarihinde teslim edilecek.

Bursa Halit Paşa Konakları projesi!

Bursa Halit Paşa Konakları projesi Mudanya'da Lik Yapı imzasıyla inşa ediliyor. Projede satış süreci devam ediyor.

Beykoz Konakları Sitesi'nde icradan 2 milyon 750 bin TL'ye satılık villa!

Beykoz Paşabahçe Polonezköy Yolu'ndaki Beykoz Konakları Sitesi'nde yer alan villa Beykoz İcra Dairesi tarafından satışa çıkıyor. Villanın toplam değeri 2 milyon 750 bin TL olarak belirlendi.

Halit Paşa Konakları'nda 250 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Halit Paşa Konakları'nda fiyatları 250 bin liradan başlangıç gösteriyor. 3 oda 1 salon konut tiplerinin yer aldığı projede çocuk oyun alanları, yürüyüş parkuru, yüzme havuzu bulunuyor.

paşazade konakları Haberi

paşazade konakları


Paşazade Konakları projesi A-C Grup tarafından inşa ediliyor.  A-C Grup Paşazade Konakları satılık daie bilgilerinden önce projenin diğer detaylarına yer verelim.


Paşazade Konakları projesi İstanbul Beylikdüzü ilçesinde yükseliyor. 6 blok halinde inşa ediliyor olan Paşazade Konakları teslim tarihi 2014 yılı Haziran ayı olarak açıklandı.


A-C Grup Paşazade Konakları satılık daire tipleri olarak 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon bulunuyor. Beylikdüzü Paşazade Konakları'nda 104 adet konut ve 20 adet ticari birim mevcut.


Paşazade Konakları Beylikdüzü projesi Atatürk Havalimanı'na 8 kilometre, Carrefour'a, Marmara Park, Torium, Bauhaus gibi noktalara 5 dakikalık uzaklıkta bulunuyor.


A-C Grup Paşazade Konakları ödemeleri yüzde 25 peşinat ödemesinden sonra 24 ay vade farksız firma bünyesinde yapılıyor. Paşazade Konakları Beylikdüzü satış ofisi ile...